طرز تهیه گل کلم پلو
کلم پلو یکی از غذاهایی است که بعضی ها خیلی دوست دارند و بعضی ها از آن متنفرند. اما حالا ابتکار به خرج داده ایم و گل کلم و سبزیجات دیگر هم به مواد این غذا اضافه کرده ایم. در واقع طوری سبزیجات پلو! داریم.
مواد اولیه:
گل کلم (گل شده) 2پیمانه
برنج 5پیمانه
کلم (1پیمانه) برگ
هویج (ریز شده) 1پیمانه
جوش شیرین (ریز شده) 1پیمانه
شوید (ریز شده) 1پیمانه
زیره 4قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
دارچین به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم
کره به میزان لازم
زعفران (اختیاری) به میزان لازم
طرز تهیه:
1- ابتدا برنج را شسته و با آب و نمک خیس میکنیم. گلکلم، برگ کلم و هویج را که همگی خرد شده اند درون یک قابلمه به مدت 10 تا 15 دقیقه میجوشانیم تا نرم شود و آن را آبکش میکنیم.
2- در ظرفی کره اضافه کرده و زیره را درون آن تفت داده و گل کلم، هویج و برگ کلم آبکش شده را با نمک، فلفل و زردچوبه تفت میدهیم و کنار میگذاریم.
3- برنج را جوشانده و آبکش میکنیم. کف قابلمه کاهو یا سیبزمینی یا نان گذاشته و روغن میریزیم و کمی زیره میپاشیم، لابهلای برنج، گل کلم، برگ کلم، هویج، شوید و ریحان ریخته و در آخر با کمی روغن و آب و زعفران دم کرده آن را دم کرده و روی آن کمی دارچین و زیره میپاشیم.
نکات:
1) اگر دوست دارید به این غذا گوشت یا مرغ اضافه کنید.
2) گرد غوره این غذا را خوشمزه تر میکند.
3) اگر دوست دارید به جای کره از روغن استفاده کنید.
4) این غذا با ته چین ماست بسیار لذیذ تر است.
برچسب: ،