طرز تهیه نودل تایلندی با پنیر
دیگر نودل ها هم از جمله موادی شده اند که همه کشورها در غذایشان از آن استفاده می کنند. می خواهیم طرز تهیه نوعی غذای تایلندی را به شما آموزش دهیم که در /ان از نودل استفاده شده است.
مواد لازم:
نودل : ۲بسته پخته شده
گوجهفرنگی : ۴ عدد
سسسیر و فلفل: نصف لیوان
سیر: دو حبه
فلفل دلمهای سبز: یک عدد
پنیر کبابی : به میزان لازم
ادویه مخصوص پیتزا : به میزان لازم
تای سس و پیازچه : برای تزیین
روش تهیه:
1. ابتدا نودل را ۱۰ دقیقه در آب جوش قرار داده و خارج میکنیم. گوجهفرنگیها را همراه فلفل دلمهای خلالی و سیر در کمی روغن سرخ کرده و اجازه میدهیم تا آب مواد کشیده شود.
2. حالا سس و ادویه را اضافه میکنیم و روی حرارت، نودل را نیز با مواد مخلوط میکنیم و در نهایت دوطرف پنیر کبابی را داخل کمی روغن سرخ میکنیم.
3. نودل را داخل ظرف مورد نظر کشیده و روی آن را با پنیر سرخ شده، تای سس و پیازچه تزیین میکنیم.
برچسب: ،