طرز تهیه رولت گوشت
مدت زمان تهیه رولت گوشت (روتی) حدود 4 تا 5 ساعت میباشد و در دسته غذاهای مجلسی قرار دارد. رولت گوشت را به همراه برنج زعفرانی و سس مخصوص روتی میتوانید سرو نمایید.
نکته قابل توجه در مورد گوشت مصرفی در رولت گوشت این است که شما میتوانید از گوشت فیله گوسفند یا گوساله برای تهیه این خوراک استفاده نمایید. همانطور که مستحضر هستید گوشت گوسفند لذیذتر و تردتر بوده و هنگام برش دادن میبایست اجازه دهید گوشت از داغی بیفتد سپس اقدام به برش رولت گوشت کنید و در آخر با قرار دادن رولت گوشت در فر، آن را آماده سرو نمایید. در غیر این صورت ممکن است رولت گوشت داغ هنگام برش دادن ریش ریش شود.
در صورت تمایل میتوانید رولت گوشت را به همراه برنج و سس قارچ و سبزیجات در مهمانیهای خود سرو نمایید. در انتها هم طرز تهیه سس روتی آورده شده است که طعم خوش رولت گوشت شما را دو چندان خواهد کرد.
مواد لازم جهت تهیه رولت گوشت مجلسی
فیلهگوسفند
2 عدد
فلفل دلمهای رنگی
از هر رنگ 1/4
هویج
2 عدد
پیاز
2 عدد
ساقه کرفس
1 عدد
گوجه فرنگی
2 عدد
سیر
3 حبه
گشنیز و جعفری
به میزان لازم
زعفران، نمک و فلفل
به میزان لازم
ابتدا نیمی از سبزیجات ( سیر، فلفل دلمهای، گشنیز و جعفری ساطوری شده و یک عدد پیاز نگینی) را بطور جداگانه تفت میدهیم.
سطح فیلهها را با قلممو به طور کامل با زعفران میپوشانیم و مقدار کمی نمک و فلفل به آن اضافه میکنیم. (برای تهیه زعفران آب زده بهتر است زعفران ساییده شده را روی چند قطعه یخ بریزید و در دمای محیط قرار دهید تا به مرور آب شود و زعفران رنگ بیندازد. توصیه میشود در استفاده از زعفران برای تهیه رولت گوشت دست و دلبازی به خرج دهید!)
سبزیجات تفتدادهشده را در ظرفی مخلوط کرده و سطح فیلهها را از سبزیجات پر میکنیم و دو لایه را روی هم قرار میدهیم.
به کمک نخ دو لایه را به هم متصل کنید و مجددا روی سطح فیلهها را به کمک قلممو به زعفران آغشته کنید.
کف ماهیتابه را بوسیله 25 گرم کره و 3 قاشق غذاخوری روغن مایع چرب کنید و هر دو طرف گوشت را کامل سرخ کنید.
مابقی سبزیجات را در اطراف گوشت بریزید و در آن را بگذارید تا به مدت یک ساعت بخارپز شود.
پس از گذشت حدود یک ساعت، یک فنجان آب و کمی نمک را در اطراف گوشت روی سبزیجات بریزید. این روند را تا 2 – 3 ساعت تا زمان پخت گوشت تکرار کنید. در نهایت میبایست یک فنجان آب در تابه باقی مانده باشد.
گوشت را برش بزنید و در ظرف مناسب با سس روتی سرو کنید.
مواد لازم برای تهیه سس روتی
کره
10 گرم
آرد
1 قاشق چایخوری
آب گوشت صاف شده
یک پیمانه
قارچ
100 گرم
نمک، فلفل ، سس گوجه فرنگی و آبلیمو
به مقدارلازم
طرز تهیه سس روتی
کره را روی حرارت گذاشته تا آب شود سپس آرد را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی آن برطرف شود.
سپس آب گوشت و سبزیجات پخته شده را به آن اضافه کنید و مرتب به هم بزنید تا یکدست شود.
قارچها را با کره تفت دهید و نمک، فلفل، سس گوجه و آبلیمو را به سس بیفزایید.
در صورت تمایل میتوانید به جای سس گوجه از خامه استفاده کنید.
برچسب: ،