زیره جوش
یک شام سبک و سنتی. شامی مخصوص کسانی که وقت زیادی برای آشپزی ندارند. این غذا مخلوطی از طعم های سنتی است. از یک طرف طعم خاص زیره و از طرف دیگر بوی خوش زعفران.
مواد لازم برای 4 نفر
1 پیمانه آرد
2 /1 پیمانه شکر
3 عدد تخممرغ
1 ق س زیره
2 /1 پیمانه روغن یا کره محلی
1 ق س زعفران آب کرده
3 پیمانه آب
طرز تهیه:
1. ابتدا آرد و روغن را تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود و کمی رنگش تغییر کند.
2. حالا آب، شکر و زعفران را روی حرارت بگذارید تا شکر حل شود.
3. وقتی شکر حل شد، موادتان را به آرد اضافه کنید و خوب هم بزنید.
4. در پایان زیره و تخممرغ ها را اضافه کنید. البته تخممرغ را از قبل در ظرفی هم بزنید و بعد به موادتان اضافه کنید.
نکته
این شام سبک را میتوانید همراه با نان بخورید یا نان را در آن ترید کنید.
برچسب: ،