سایت تفریحی و سرگرمی هبیج

اس ام اس, اس ام اس جدید,اس ام اس تولد,اس ام اس عاشقانه,اس ام اس خنده دار,اس ام اس غمگین,جملات کوتاه

طرز تهیه کباب لاری با پیاز سرخ شده

 

 

کباب لاری

 کباب کنجه لاری، غذایی است که لارستانی ها، علاقه خاصی به آن دارند و بمناسبت های مختلف مانند عروسی ها، جشن های خانوادگی، مهمانی ها و صحرا از آن استفاده فراوان می کنند. کباب کنجه لاری را می توان از چند نوع گوشت از قبیل: گوشت بز،گوسفند، مرغ، گاو و گوساله تهیه کرد.

مواد لازم:

   فیله گوساله خرد شده: 400 گرم
    پودر سیر: 1 قاشق چایخوری
    ماست: 1 پیمانه
    فلفل پاپریکا: 4/1 قاشق چایخوری
    روغن کنجد: 3 قاشق سوپخوری
    قرص عصاره گوشت: 1 عدد
    پیاز رنده شده: 1 عدد
    نمک و فلفل قرمز: 8

روش تهیه:

1. فیله‌های گوساله را به همراه پیاز رنده شده و قرص عصاره گوشت، نمک، فلفل قرمز وروغن کنجد به مدت 5 دقیقه کاملا ورز دهید تا پیاز و ادویه‌ها به داخل گوشت نفوذ کند، سپس ماست و فلفل پاپریکا و پودر سیر را نیز اضافه کنید و مجددا کاملا ورز دهید.

2. به مدت 24 ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه‌دار و طعم‌دار شود، سپس درون سیخ چوبی قرار دهید و روی تابه چدن به مدت 6 الی 7 دقیقه بپزید و در ظرف موردنظر بچینید و کنار آن یک کاسه ماست چکیده و پیاز سرخ شده قرار دهید.

 

 



برچسب: ،
بازدید:
+ نوشته شده: ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ساعت: ۰۹:۰۹:۱۵ توسط:هبیچ موضوع: نظرات (0)

به اشتراک بگذارید :

Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious
ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :