طرز تهیه کیک فندق و شکلات تلخ
فندق با شکلات تلخ یکی از طعم هایی است که ترکیبشان با هم عالی می شود. به همین دلیل تصمیم گرفتیم کیکی فندقی با شکلات تلخ را به شما آموزش دهیم. مگر می شود کسی این کیک را دوست نداشته باشد؟؟
مواد لازم:
آرد : 275 گرم
مارگارین: 200 گرم
شکر قهوه ای: 50 گرم
شکر سفید: 175 گرم
تخم مرغ: 5 عدد
ماست چکیده: 100 گرم
آب گرم: 125 میلی لیتر(نصف لیوان)
پودر فندق تست شده: 200 گرم
روغن مایع: 60 میلی لیتر
بیکینگ پودر: یک و یکدوم قاشق چایخوری
وانیل: یک قاشق چایخوری
روش تهیه:
1. ابتدا کره را که به دمای محیط رسیده با روغن مایع داخل کاسهای گود ریخته، شکر سفید، شکر قهوهای و وانیل را به آن اضافه میکنیم و با همزن برقی خوب میزنیم تا پف کند.
2 تخممرغ ها را یکییکی اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن با همزن برقی هم میزنیم. ماست را نیز اضافه می کنیم.
3. آب گرم را همراه آرد الکشده و بیکینگ پودر به مواد اضافه کرده و با لیسک مخلوط میکنیم. پودر فندق تست شده را نیز اضافه کرده ودر مرحله آخر خیلی کم مواد را با همزن برقی هم میزنیم تا صاف و یکدست شوند.
4. تمامی مواد را داخل قالبی گرد به قطر 30 سانتیمتر ریخته و به مدت حدودا یک ساعت روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180درجه سانتیگراد گرم کردهایم، میپزیم.
5. برای تزیین کیک از هر کرم یا خامهای که باب سلیقه است استفاده میکنیم. من روی کیک را در این عکس با کرم گاناش تلخ (مخلوط مساوی خامه و شکلات) تزیین کرده و از دو کیک روی هم یعنی دو برابر مواد استفاده کردهام.
برچسب: ،