انار پلو
انار پلو خوشمزه و جدید برای دوستداران انار میباشد، با درست کردن این پلو مزه ای جدید و جالب از مخلوط انار، کشمش و پسته را تجربه میکنید. هر خانواده ایرانی در هر جایی به سبک آداب و رسوم نیاکان خود برای یلدا شام تهیه میکند. شام یلدا معمولاً یکی از خوش خوراکترین غذاهای اقوام مختلف است.
مواد اولیه:
برنج 2 پیمانه
انار دانه شده یک و نیم پیمانه
خلال پسته یک سوم پیمانه
گشنیز تازه خرد شده یک پیمانه
پودر تخم گشنیز یک قاشق مرباخوری
کشمش پلویی نصف پیمانه
زعفران به مقدار لازم
طرز تهیه آشنایی با روش تهیه انار پلو، غذای مخصوص شب یلدا
غذای اصلی این شب، خورشت فسنجان است. اما در برخی استانها غذاهای دیگری هم رایج است. در شمال ایران گیلانیها یا سبزی پلو درست میکنند یا ترشی تره و در کنار آن سرسفره غذا ماهی سفید و یا ماهی دودی میگذارند. اما در شیراز غذای ویژه سفره یلدا هویج پلو است. شیرازیها معمولاً برای شب یلدا سفره پهن میکنند. کنار غذا انواع تنقلات مربوط به یلدا را بر سرسفره میگذارند.
طرز تهیه:
* برنج را با آب و نمک خیس کرده، سپس به روش معمول آبکش کنید.
* مابقی مواد لازم را با یکدیگر مخلوط کرده و هنگام دم کردن برنج، یک ردیف برنج ریخته، یک ردیف مخلوط انار و همینطور ادامه دهید تا آخر و نهایتا اجازه دهید برنج دم بکشد.
* هنگام کشیدن برنج مقداری کره و زعفران روی برنج داده و سپس در بشقاب یا دیس مورد نظر کشیده و سرو کنید.
برچسب: ،