سایت تفریحی و سرگرمی هبیج

اس ام اس, اس ام اس جدید,اس ام اس تولد,اس ام اس عاشقانه,اس ام اس خنده دار,اس ام اس غمگین,جملات کوتاه

طرز تهیه گاناش شکلاتی

 

 

گاناش شکلاتی

گاناش سسی برای پوشش کیک است، میتوانید گاناش را پس از اینکه سرد شد مستقیم روی کیک بریزید اما برای زیبایی و خوشمزه تر شدن کیک پیشنهاد میشود ابتدا کیک را با خامه فرم گرفته روکش کنید سپس گاناش را روی آن بریزید.

مواد لازم:

۴۵۰ گرم  شکلات ریز شده
دو و نیم فنجان  کرم شیرینی پزی
۱/۴ فنجان  شربت ذرت   

طرز تهیه:

1.شکلات ها را درون یک کاسه ی بزرگ مقاوم در برابر حرارت قرار دهید. کرم و شربت ذرت را روی حرارت متوسط رو به زیاد بجوشانید و روی شکلات ها بریزید . بدون هم زدن بگذارید شکلات ها کم کم آب شوند .

 2. از وسط مواد به سمت کناره های ظرف شروع به مخلوط نمودن شکلات آب شده و کرم نمایید تا ترکیبی صاف و یک دست حاصل شود. بیش از حد لازم هم نزنید.

3. کرم را در یخچال قرار دهید و هر پنج دقیقه یک بار آن را بیرون آورده هم بزنید تا زمانی که شکل گرفته و رنگش کمی روشن تر شود.

 

 



برچسب: ،
بازدید:
+ نوشته شده: ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ساعت: ۰۹:۰۹:۴۰ توسط:هبیچ موضوع: نظرات (0)

به اشتراک بگذارید :

Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious
ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :