سایت تفریحی و سرگرمی هبیج

اس ام اس, اس ام اس جدید,اس ام اس تولد,اس ام اس عاشقانه,اس ام اس خنده دار,اس ام اس غمگین,جملات کوتاه

طرز تهیه نان آجیلی

 

 

نان آجیلی

 اگر از آن دسته از خانم هایی هستید که ذوق درست کردن شیرین و نان های مختلف را در خانه دارند، بهتر طرز تهیه این نوع نان را یاد بگیرید. این نان علاوه بر خوشمزه بودن خیلی مقوی هم هست.

مواد لازم:


    کره: 200 گرم
    شکر: 150 گرم
    تخم‌مرغ: 4 عدد
    کشمش طلایی و قرمز: 250 گرم
    بادام پودرشده: 100 گرم
    آرد: 450 گرم
    شیر: 200 میلی‌لیتر
    میوه شکری: 50 گرم
    خمیر مایه: 7 گرم
    نمک: یک‌ دوم قاشق چایخوری
    وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
    آب پرتقال: 3 قاشق سوپخوری
    زرده تخم مرغ وزعفران: جهت رومال کردن

روش تهیه:  

1. ابتدا شیر ولرم، یک قاشق چایخوری از شکر و خمیر مایه را با هم مخلوط می‌کنیم و کنار می‌گذایم تا عمل آید. مابقی شکر، آرد، وانیل، نمک، خمیر مایه عمل آمده، تخم‌مرغ‌ها و کره را مخلوط کرده، با مفتول دستی یا دور کند همزن 5 دقیقه می‌زنیم تا دانه‌های شکر حل شود.

2. در این مرحله آب پرتقال را با کشمش‌ها مخلوط می‌کنیم تا نمدار شود؛ سپس  پودر بادام را به همراه کشمش‌ها و بعد میوه‌های شکری یا برگه‌های زردآلو یا انواع مغزها– بسته به ذائقه ما دارد – به مواد تخم‌مرغ اضافه می‌کنیم. مواد داخل ظرف را به مدت 2 ساعت استراحت می‌دهیم تا حجم آن دو برابر شود.

3. بعد از استراحت، خمیر را به اشکال دلخواه قالب می‌زنیم و روی آن زرده تخم‌مرغ و زعفران می‌مالیم و داخل فر با دمای 180 درجه سانتی‌گراد به مدت یک ساعت قرار می‌دهیم. نان ما آماده است؛ نوش‌جان.

نکته: میوه شکری یا چیپس میوه را می‌توان از آجیل‌فروشی‌ها تهیه کرد.

 

 



برچسب: ،
بازدید:
+ نوشته شده: ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ساعت: ۰۹:۰۹:۴۹ توسط:هبیچ موضوع: نظرات (0)

به اشتراک بگذارید :

Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious
ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :