طرز تهیه هویج پلو
هویج پلو
در مجموعه پلو های مخلوط و شیرین، هویج پلو شاید ساده ترین و کم دردسر ترین این غذاها باشد. غذایی رسمی که بسیار لذیذ و خوشمزه است. هویج پلو را با مرغ یا بلدرچین و حتی با مرغابی یا کبک میتوانید نوش جان کنید.
مواد لازم:
هویج 5 عدد متوسط
برنج 1 کیلوگرم
شکر 1 پیمانه
زعفران 3 قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
خلال بادام به میزان لازم
خلال پسته به میزان لازم
مرغ به میزان لازم
طرز تهیه:
1. هویج ها را به اندازه کبریتی خرد میکنیم .
2. شکر را در آب ریخته روی حرارت قرار میدهیم تا شکر کاملا حل شده و مایع به قل زدن بیفتد .
3. شکر ها را در شربت ریخته و حرارت میدهیم تا نرم شود .
4. برنج را آب کش کرده و لا به لای برنج هویج ها را میدهیم لایه لایه بالا می آییم . برنج را روی حرارت قرار داده تا بخار بدهد . بخار که بلند شد دم کنی گذاشته و شعله را کم میکنیم. حدود 45 دقیقه تا یک ساعت زمان میدهیم تا دم بکشد .
5. یک روش دیگر در این مرحله هست که از آن راه هم میتوانید این غذا را تهیه کنید . خلال های هویج را با کمی کره تفت داده و شکر را اضافه کرده با کمی آب تا به خورد هویج ها برود و لا به لای برنج بدهید .
6.پس از آماده شدن غذا . غذا را در دیس مناسب کشیده و روی آن را با خلال بادام و پسته که کمی تفت خورده تزیین میکنیم .
7. کنار این غذا میتوانید از مرغ زعفرانی یا بلدرچین استفاده کنید .
برچسب: ،