طرز تهیه سوپ پیازچه
سوپ پیازچه یک پیش غذا یا یک وعده غذای سبک است که بسیار ساده تهیه می شود و از طعمی برجسته برخوردار است.
مواد لازم سوپ پیازچه
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
پیازچه ریز خرد شده 900 گرم
نمک ½2 قاشق چایخوری
آب مرغ ¼1 پیمانه
آب 2 پیمانه
نان تست برای سرو
طرز تهیه سوپ پیازچه
روغن زیتون را داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و آن را روی حرارت می گذاریم تا گرم شود. سپس پیازچه خرد شده را به آن اضافه کرده و به مدت حدود 15 دقیقه تفت می دهیم تا نرم شده ولی قهوه ای نشود.
نمک، آب مرغ و آب را به آن اضافه کرده و می گذاریم تا به جوش آید. پس از جوش آمدن 15 دقیقه با حرارت کم می گذاریم تا بپزد.
سوپ را از روی حرارت برداشته و 20 دقیقه آن را کنار می گذاریم تا کمی خنک شود. سپس آن را داخل بلندر می ریزیم و آن را مخلوط می کنیم تا به حالت پوره در آید.
سوپ پیازچه را بین چهار کاسه تقسیم کرده و روی هر یک مقداری روغن زیتون می ریزیم. سوپ را با نان تست سرو می کنیم.
نکات تکمیلی در مورد سوپ پیازچه
سوپ پیازچه جزو سوپ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
سوپ پیازچه را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
5 4
زمان آماده سازی: 30 دقیقه زمان پحت : 30 دقیقه
برچسب: ،