طرز تهیه کوکوی گردو با رب انار
این روزها که فصل گردوی تازه است، توی خانه همه ما حداقل یکی دوکیلو گردو پیدا می شود. آن ها را فقط برای صبحانه و فسنجان مصرف نکنید گردو در کوکو و سالاد بی داد می کند باور ندارید امتحان کنید. این کوکو برای شام عالی است.
مواد لازم برای 4 نفر
200 گرم گردوی آسیاب شده
4 عدد تخممرغ
1 عدد پیاز
3 ق س رب انار
3 ق س کنجد درسته
به میزان لازم نمک و فلفل
به میزان لازم روغن برای سرخ کردن
طرز تهیه:
1. ابتدا پیاز را ریز خرد کنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حالا پیاز خرد شده را داخل آن تفت دهید تا نرم و طلایی شود، سپس آن را از تابه درآورده و در کاسهای بریزید.
2 بعدازآنکه پیازداغ خنک شد، آن را داخل یک کاسه بزرگ بریزید. حالا تخممرغها، رب انار، گردوی آسیاب شده، کنجد و به میزان لازم نمک و فلفل را هم اضافه کرده و مواد را خوب هم بزنید تا مایه کوکو آماده شود.
3 در یک تابه مناسب مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. وقتی روغن داغ شد مایه کوکو را داخل آن بریزید و پخش کنید. صبر کنید تا یک طرف کوکو سرخ شود، سپس کوکو را برگردانید تا طرف دیگر آن هم سرخ شود.
4 بعدازآنکه کوکو آماده شد، آن را برش بزنید و سرخ کنید.
یه جور دیگه
اگر گردو دوست ندارید،بهجای گردوی آسیاب شده از کنجد آسیاب شده و به جای سیر از پودر سیر هم میتوانید استفاده کنید
برچسب: ،