وبلاگ رایگان دانلود فیلم و سریال رایگان ساخت وبلاگ رایگان
حذف در پنل کاربری [X]
سايت تفريحي و سرگرمي هبيج

سايت تفريحي و سرگرمي هبيج

اس ام اس, اس ام اس جديد,اس ام اس تولد,اس ام اس عاشقانه,اس ام اس خنده دار,اس ام اس غمگين,جملات كوتاه

طرزتهيه ترشي لبو

 

 

ترشي لبو

ترشي لبو از جمله ترشي هاي ساده است كه به راحتي مي توانيد آن را  درست كنيد. اين ترشي در عرض يك هفته آماده مي شود.

مواد لازم:

۴ عدد چغندر
۱/۲ ليتر  سركه سفيد   
طرز تهيه:

1. چغندر ها را در قابلمه با 4 ليوان آب بپزيد . در قابلمه را برنداريد تا رنگ لبو خوب و قرمز شود .2 الي 3 ساعت طول مي كشد.

2. پس از سرد شدن ، لبوها را به اندازه دلخواه برش بزنيد .

3. لبوها را داخل ظرف مورد نظرتان بريزيد و روي آن تا جايي كه كاملا روي لبوها گرفته شود ، سركه بريزيد .

4.  پس از يك هفته ترشي شما آماده است . آن را در جاي خنك نگهداري كنيد .

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت: ۰۹:۰۹:۳۱ توسط:هبيچ موضوع: نظرات (0)

به اشتراک بگذارید :

Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious

طرز تهيه تارت گلابي

 

 

تارت گلابي

پيروك گلابي تقريبا نوعي تارت است كه درون آن از كمپوت گلابي استفاده شده است. در اين مطلب هم طرز تهيه خمير تارت و هم طرز تهيه كمپوت گلابي را به شما آموزش مي دهيم.

مواد لازم:


   كره: 100 گرم
   تخم‌مرغ: 2 عدد
   آرد سفيد: 2 و 4/1 پيمانه
    پودر شكر: 4/1 پيمانه
    گلابي: 5 عدد
    كشمش: 3 قاشق سوپخوري
    بادام پودر شده: 4/1 پيمانه
    آب سرد: 8/1 پيمانه
    بيكينگ‌پودر: 1 و 2/1 قاشق چايخوري
    گردوي نگيني خرد شده: 8/1 پيمانه

مواد زرينه:


    زرده تخم‌مرغ: 1 عدد
    شير: 1 قاشق سوپخوري
    زعفران آب زده: 1 قاشق چايخوري
    كنجد: به ميزان لازم

روش تهيه:

1. كره، آرد سفيد، بيكينگ‌پودر، پودر شكر و بادام پودرشده را با هم مخلوط كنيد تا كاملا يكدست و حالت خرده نان پيدا كند.

2. سپس تخم‌مرغ‌ها و آب سرد را اضافه كنيد و ورز دهيد تا خمير درست شود. سپس خمير را به مدت 30 دقيقه در يخچال بگذاريد.بعد از آن دو سوم خمير را درون قالب تارت پهن كنيد.

3. از مخلوط كمپوت گلابي، كشمش و گردوي خرد شده بريزيد.سپس از باقيمانده خمير، نوار و رشته‌هاي باريك درست كنيد و به صورت تار و پود و حالت چهارخانه كنار هم قرار دهيد. مي‌توانيد يك رشته هم دور قالب قرار دهيد و از مواد زرينه روي آن بماليد و كنجد بپاشيد.

طرز تهيه زرينه:

زرده تخم مرغ، شير و زعفران را با هم مخلوط كنيد و با چنگال بزنيد تا يكدست شود.

كمپوت گلابي:

1. گلابي‌ها را پوست كنده، رنده كنيد و همراه دارچين و كره روي حرارت به مدت 4 الي 5 دقيقه تفت دهيد تا گلابي‌ها كمي نرم شود. سپس بين پيروك قرار دهيد.

2. درصورت دلخواه مي‌توانيد يك قاشق سوپخوري شكر قهوه‌اي به گلابي‌ها اضافه كنيد.

3. پيروك آماده شده را به مدت 45 دقيقه در فر 180 درجه سانتي‌گراد بگذاريد، سپس از فر خارج كنيد و به مدت 1 ساعت در محيط قرار دهيد و بعد از 5 ساعت قرار دادن در يخچال به اندازه دلخواه برش بزنيد.

4. پيروك گلابي را  مي‌توانيد درون ظرف دردار به مدت يك هفته نگهداري كنيد.

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت: ۰۹:۰۹:۳۰ توسط:هبيچ موضوع: نظرات (0)

به اشتراک بگذارید :

Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious

طرز تهيه سالاد مديترانه اي

 

 

سالاد مديترانه‌اي

 سالاد مديترانه اي از مجموعه دستورغذايي هاي مارتا استوارت است كه دستور پخت آن را براي شما آماده كرديم. اين سالاد وعده اصلي به دليل وجود پنير فتا و لوبيا سفيد پروتئين بالايي دارد. مي توانيد به جاي سركه سفيد از سركه قرمز يا بالزاميك هم استفاده كنيد.


مواد لازم:


   250  گرم لوبيا سبز
۲ عدد پرتقال
۲ قاشق غذاخوري روغن زيتون
۲ قاشق غذاخوري سركه سفيد
۱۷۰ گرم پنير فتا
۷۰۰ گرم كاهو
۱ عدد كوچك پياز
۴۵۰ گرم لوبيا سفيد

طرزتهيه:


1.در قابلمه اي از آب نمك در حال جوش، لوبيا سبزها را براي 4 تا 6 دقيقه تا ترد شوند ،بپزيد. لوبيا سبزها را آبكشي نماييد و روي آنها آب سرد بريزيد تا پخت آنها متوقف شود.

2. با چاقويي تيز سر و ته هر دو پرتقال را ببريد. آنها را پوست بگيريد (لايه سفيد زير پوست را هم بگيريد.) سپس آنها را نصف كرده و هر نيمه را حلقه حلقه كنيد.

3.دركاسه اي، روغن زيتون و سركه را با هم بزنيد و بر روي آنها نمك و فلفل بپاشيد. به آنها پنير فتا، پرتقال، كاهو، پياز و لوبيا سفيد و سبز را اضافه كنيد و مواد را با هم تركيب نماييد.

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت: ۰۹:۰۹:۲۹ توسط:هبيچ موضوع: نظرات (0)

به اشتراک بگذارید :

Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious

طرز تهيه كوكوي كدو

 

 

كوكوي كدو

 اغلب كوكوهاي كدو معمولا فقط تركيبي است از  كدو و تخم مرغ ولي اين كوكو در نوع خودبي نظير است. تفاوت آن در مواد خوشمزه و متفاوتي است كه در دستور اين كوكو وجود دارد. پس زمان را از دست ندهيد و دست به كار شويد.


مواد لازم براي 2 نفر


1 عدد كدو متوسط
1 عدد هويج
1 عدد تخم‌مرغ
2 ق س آرد
1 ق س مغز تخمه آفتابگردان
1 ق م زعفران حل شده
1 ق س زرشك پلويي
به ميزان لازم نمك و فلفل
به ميزان لازم روغن مايع براي پخت
1 ق چ دارچين

طرز تهيه:

1.  ابتدا كدو و هويج را پوست بگيريد و آنها را رنده كنيد، سپس در يك ظرف مناسب بريزيد. زرشك را بشوييد، سپس آن را در سبدي بريزيد تا آب اضافي آن گرفته شود. زرشك را هم به مخلوط هويج و كدو اضافه كنيد.

2. حالا مغز تخمه آفتابگردان را همراه با آرد، زعفران دم كرده، دارچين و مقداري نمك و فلفل به مواد اضافه كرده و آنها را خوب با هم مخلوط كنيد.

3. در يك تابه نچسب مقداري روغن بريزيد و آن را روي حرارت قرار دهيد. وقتي روغن داغ شد، مواد را داخل تابه بريزيد و حرارت را كم كنيد تا يك طرف كوكو بپزد، سپس آن را برگردانيد تا طرف ديگر آن هم آماده شود.

4.  بعدازاينكه كوكو آماده شد، آن را برش‌هايي به شكل باقلوا بزنيد، سپس آنها را داخل ظرف مورد نظرتان بچينيد و سرو كنيد.

فوت و فن

براي تهيه اين كوكو بهتر است كدو و هويج را خيلي ريز رنده كنيد تا كوكوي شما شكل زيباتري  به خود بگيرد.

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت: ۰۹:۰۹:۲۹ توسط:هبيچ موضوع: نظرات (0)

به اشتراک بگذارید :

Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious

طرز تهيه سالاد ميگو

 

 

سالاد ميگو 

 زمستان فصل غذاهاي دريايي است. فصل ماهي و ميگو و غذاهايي سرشار از سلامت. حالا وقتش است؛ هرچه در تابستان ماهي و ميگو نخورديد حالا بايد جبران كنيد. البته اگر جزو كساني هستيد كه براي خوردن آبزيان بهانه‌هاي مختلف در آستين داريد، براي‌تان يك خبر جالب و البته مربوط به زيبايي‌تان داريم.

از همه خواص ميگو كه بگذريم و از همه كارهايي كه با ويتامين و امگا3 در بدن مي‌كند، آيا مي‌دانستيد خوردن ميگو مي‌تواند با روند پير شدن سلول‌هاي پوست مبارزه كند؟ متخصصان تغذيه معتقدند ميگو رنگدانه‌اي به‌نام آستاكسانتين دارد كه  متعلق به خانواده‌ كاراتنوئيدهاست و تامين‌كننده رنگ صورتي- قرمز ميگو محسوب مي‌شود. آستاكسانتين همچنين با سرطان و بيماري‌هاي قلبي- عروقي و ديگر بيماري‌هاي مزمن مقابله مي‌كند.

اين رنگدانه به‌دليل داشتن خواص آنتي‌اكسيداني با پيري سلولي مقابله مي‌كند. اگر مي‌خواهيد اين آنتي‌اكسيدان مفيد ميگو حفظ شود بايد آن را بخارپز كنيد. سرخ كردن و تفت دادن بيش از حد ميگو در روغن تقريبا بيشتر خواص مفيد آن را ازبين مي‌برد. مثلا مي‌توانيد با ميگو يك سالاد خوشمزه درست كنيد. 


طرز تهيه:

1. ميگو را با كمي سير و روغن‌زيتون طعم‌دار كنيد و بعد از يك ساعت بگذاريد براي 10دقيقه بخارپز شود.

2. ميگو را با كمي كاهو، خيار و گوجه خرد شده مخلوط كنيد.

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت: ۰۹:۰۹:۲۸ توسط:هبيچ موضوع: نظرات (0)

به اشتراک بگذارید :

Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious

طرز تهيه نخود پلو

 

 

نخودپلو 
 

 اصولا ما  دو نوع نخود مي شناسيم؛ يكي نخود سبز و ديگري نخود آشي؛ يعني به طور كلي اين نخود ها را براي درست كردن آش و آبگوشت مناسب مي دانيم. در حالي كه عرب ها با اين نخودها  غذاهاي متنوعي درست مي كنند؛ يكي از آنها نخود پلو است كه با سبزيجات مختلف آن را طعم دار مي كنند. اين مدل نخودپلو را با بادمجان امتحان كنيد.

مواد لازم براي 2 نفر


2 پيمانه برنج
2 /1 ق چ زيره
4 ق س سس سويا
1 عدد بادمجان
1 عدد پياز خردشده
1 عدد گوجه‌فرنگي خردشده
4 /1 پيمانه جعفري خردشده
1 پيمانه نخود پخته
2 ق چ رب گوجه‌فرنگي
4  /1 پيمانه آب مرغ
به ميزان لازم نمك و فلفل
به ميزان لازم روغن

طرز تهيه:

1. ابتدا برنج را به مدت 2-1 ساعت خيس كنيد. بادمجان را پوست بگيريد و نگيني خردكنيد. پياز را داخل تابه با روغن داغ تفت دهيد تا نرم و طلايي شود. بادمجان‌هاي خردشده را اضافه كرده ، تفت دهيد تا سرخ‌شده و طلايي شوند.

2. حالا بايد گوجه‌فرنگي خردشده را همراه با زيره، سس سويا، جعفري خردشده، نخود پخته و مقداري نمك و فلفل اضافه كرده و مواد را خوب باهم مخلوط‌كنيد. به مدت 4-3 دقيقه مواد را تفت دهيد، سپس رب گوجه‌فرنگي را همراه با آب مرغ اضافه كنيد. در تابه را بگذاريد و صبر كنيد تا مواد باهم بپزند؛ سپس آن را از روي حرارت برداريد.

3. در اين ميان در يك قابلمه مقداري آب بريزيد و آن را روي حرارت قرار دهيد تا جوش بيايد؛ سپس برنج را داخل آن بريزيد. وقتي برنج آماده آبكشي شد، آن را در يك سبد بريزيد. داخل قابلمه مقداري روغن بريزيد. بعدازآنكه ته‌ديگ را قرارداديد برنج و مواد را لابه‌لاي هم بريزيد و سپس برنج را دم‌كنيد.بعدازآنكه برنج آماده شد، آن را سرو كنيد.

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت: ۰۹:۰۹:۲۸ توسط:هبيچ موضوع: نظرات (0)

به اشتراک بگذارید :

Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious

طرز تهيه ترخينه دوغ

 

 

ترخينه دوغ


 اگر تابه‌حال آش ترخينه دوغ اراكي نخورده‌ايد يعني با يكي از بهترين طعم‌ها و آش‌هاي اصيل ايراني آشنا نشده‌ايد.

ترخينه دوغ، آشي اصيل و سنتي است كه مردم استان مركزي به‌خصوص اراكي‌ها روي آن خيلي تعصب دارند. آشي كه مي‌توانيد در يك عصر جمعه آن را درست كنيد و براي مهمان‌هايتان سرو كنيد.

مواد لازم براي 4  نفر


 1 پيمانه نخود و لوبياي پخته
2 پيمانه  سبزي آش (تره گشنيز اسفناج چغندر)
4 تا 5 عدد  ترخينه
1 عدد  پياز متوسط
به ميزان لازم زردچوبه و نمك
2 تا 3 ق س روغن‌زيتون
به ميزان لازم  نعنا داغ

طرز تهيه:

1. سبزي خرد شده را با كمي آب بگذاريد بپزد. وقتي سبزي نيم‌پز شد، ترخينه‌ها را كه از قبل خيس كرده‌ايد، اضافه كنيد.

2. يك قاشق روغن‌زيتون را هم روي ترخينه‌ها بريزيد.

3. حالا نخود و لوبياي پخته را اضافه كنيد و بعد از ريختن نمك بگذاريد روي حرارت كم بپزد.

4. در پايان پياز را نگيني خرد كنيد و آن را با زردچوبه و نعنا تفت دهيد، سپس روي آش بريزيد.

نكته

براي درست كردن ترخينه دوغ ترش، بلغور گندم و كمي سبزي خشك مثل نعنا و پونه را با هم مخلوط كنيد و بگذاريد بپزد. وقتي خوب پخت، با دست آنها را به‌اندازه دلخواه دربياوريد و بگذاريد خشك شود.

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت: ۰۹:۰۹:۲۶ توسط:هبيچ موضوع: نظرات (0)

به اشتراک بگذارید :

Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious

طرز تهيه كوفته برنجي

 

 

كوفته برنجيِ


كوفته برنجي از انواع كوفته است كه در استان ها و شهرهاي مختلف به سبك و روش مخصوص خودشان طبخ مي شود.  كوفته برنجي از انواع كوفته است كه در استان ها و شهرهاي مختلف به سبك و روش مخصوص خودشان طبخ مي شود.


مواد لازم:

۱/۲ كيلوگرم گوشت چرخ شده
۱/۲ پيمانه  لپه
۱ پيمانه برنج
۱/۲ كيلوگرم سبزي كوفته
۱ عدد تخم مرغ
۲ عدد پياز
۲ قاشق سوپ خوري رب گوجه
۱۰۰ گرم زرشك
۱۰۰ گرم گردو
به ميزان لازم نمك و فلفل
به ميزان لازم روغن
به ميزان لازم زردچوبه   

طرز تهيه:

  1.  برنج و لپه را نيم پز مي كنيم.

2. گوشت را با نمك و فلفل و زرچوبه حسابي ورز مي دهيم تا كمي چسبندگي پيدا كند .سپس برنج و لپه و سبزي ساطوري شده را به آن اضافه مي كنيم و با يك عدد تخم مرغ حسابي ورز مي دهيم.

3.پياز داغ را آماده مي كنيم . به اندازه يك نارنگي از مخلوط گوشت بر مي داريم و در وسط آن پياز داغ و زرشك و گردو مي گذاريم . براي تك تك كوفته ها اين كار را انجام مي دهيم.

4. رب را در كمي پياز داغ تفت مي دهيم و آهسته به آن 4 ليوان آب اضافه مي كنيم و مي گذاريم تا جوش بيايد. كمي نمك و فلفل به آن اضافه مي كنيم.

5.وقتي آب در حال جوش بود كوفته ها را در آن مي گذاريم. حدود 1 ساعت زمان مي برد تا آماده شود.

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت: ۰۹:۰۹:۲۶ توسط:هبيچ موضوع: نظرات (0)

به اشتراک بگذارید :

Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious

طرز تهيه يك كيك شكلاتي

 

 

كيك شكلاتيِ


 از اسم اين كيك معلوم است نيازي نيست كه شما شيريني پزي ماهر باشيد تا بتوانيد كيك شكلاتي عالي براي مهماني بعدي خود بپزيد.


مواد لازم:

۳/۴ پيمانه  كره
۳/۴ پيمانه  پودر كاكائو
۳/۴ پيمانه  آرد
۱/۲ قاشق چاي خوري بيكينگ پودر
۱/۴ قاشق چاي خوري نمك
۱ پيمانه شكر
۳ عدد بزرگ تخم مرغ
۱/۴ قاشق چاي خوري  وانيل
۱/۲ پيمانه خامه ترش   


طرز تهيه:


1. فر را از قبل با دماي ۱۷۶ درجه سانتي گراد گرم كنيد . قالب گرد ۲۰ سانتي متري را با كره چرب كنيد و ته قالب، كاغذ روغني پهن كنيد و آن را هم با كره چرب نماييد و پودر كاكائو بپاشيد و پودر كاكائو اضافي را با ضربه از ظرف خارج كنيد.

2. در كاسه اي متوسط، كاكائو، آرد، بيكينگ پودر و نمك را با هم الك كرده و كنار بگذاريد. در ظرفي ديگر،با همزن برقي كره (به دماي اتاق) و شكر را باهم بزنيد تا سبك و پفكي شود.

3.تخم مرغها را يكي يكي به آن اضافه كنيد و سپس وانيل را به آنها اضافه نماييد. سرعت همزن را كم كرده، نيمي از مخلوط آرد با ساير مواد خشك و سپس خامه ترش و در نهايت نيمه باقيمانده آرد مخلوط با ساير مواد را اضافه كنيد.

 4.مايه كيك را در قالب آماده شده پخش كنيد و قالب را چندين بار محكم به سطح كار بكوبيد تا هواي اضافي آن خارج شود. كيك را براي مدت ۳۰ تا ۳۵ دقيقه بپزيد تا زمانيكه خلال دنداني كه در وسط كيك فرو برديد و بيرون آورديد، تميز باشد.

5. قالب را از فر خارج كرده ،اجازه دهيد براي ۱۰ دقيقه خنك شود و سپس روي توري برگردانيد و اجازه دهيد كاملا خنك شود.توري را روي ظرف ديگري قرار دهيد (مي توانيد از سيني فر استفاده كنيد).

6.رويه شكلاتي را به تدريج روي كيك بريزيد، تا تمام سطح كيك را بپوشاند. اجازه دهيد تا رويه شكلاتي سفت شود. روي كيك را با حلقه هاي شكلاتي يا تراشه هاي شكلات تزيين كنيد. مي توانيد كيك را با خامه فرم گرفته، سرو كنيد.

 

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت: ۰۹:۰۹:۲۵ توسط:هبيچ موضوع: نظرات (0)

به اشتراک بگذارید :

Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious

طرز تهيه هويج پلوي لبناني

 

 

هويج پلوي لبناني

بعضي غذاها با يك نام مشترك در بسياري از كشورهاي همسايه و با فرهنگ غذايي مشترك وجود دارند ولي وقتي پاي پخت به ميان مي آيد ، طعم و مزه هر كدام با ديگري زمين تا آسمان فرق مي كند؛ به عنوان مثال همين هويج پلو را در كشور ما چند مدل مي پزند كه اغلب آنها يك مزه دارند ولي اين هويج پلوي شيرين ايراني كجا، هويج پلوي عربي كه با ليمو عماني طعم ترشي دارد كجا.

مواد لازم براي 4 نفر

3 پيمانه برنج                       
4 عدد هويج درشت
( معادل 250 گرم )                             
2 عدد پياز                        
 250 گرم گوشت چرخ كرده               
2 ق س پودر ليمو عماني           
 نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
 روغن به ميزان لازم

طرز تهيه:

1.    هويج​ها را شسته و با رنده درشت رنده كنيد. آن را در تابه اي ريخته، با مقداري روغن تفت دهيد تا سبك شود. دقت كنيد نسوزد. هويج را از تابه بيرون آورده و كنار بگذاريد.

2.  حالا دوباره در تابه مقداري روغن بريزيد. پيازها را هم خرد كرده، به تابه اضافه كنيد و كمي تفت دهيد تا سبك شود. سپس گوشت چرخ كرده را داخل آن ريخته و همراه ديگر مواد سرخ كنيد.

3. نمك، فلفل و زردچوبه را هم به گوشت افزوده و هويج را هم اضافه كنيد .سپس پودر ليمو عماني را ريخته و با ديگر مواد مخلوط كنيد.

4. برنج را به روش معمول آبكش كنيد. به اين صورت كه در  قابلمه اي  آب وكمي نمك بريزيد و روي حرارت بگذاريد تا جوش بيايد. برنج را هم در آب جوش بريزيد . وقتي برنج كمي نرم شد آن را در آبكش ريخته و از روي آن آب سرد رد كنيد.

5. ته قابلمه را كمي روغن و آب بريزيد. در  كف قابلمه يك لايه برنج ريخته و بعد از مايه هويج و گوشت روي آن بريزيد. اين كار را آن قدر تكرار كنيد كه برنج و مايه گوشت و هويج تمام شود.  قابلمه راروي حرارت بگذاريد تا دم بكشد.

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت: ۰۹:۰۹:۲۴ توسط:هبيچ موضوع: نظرات (0)

به اشتراک بگذارید :

Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious