وبلاگ رایگان دانلود فیلم و سریال رایگان ساخت وبلاگ رایگان
حذف در پنل کاربری [X]
سايت تفريحي و سرگرمي هبيج

سايت تفريحي و سرگرمي هبيج

اس ام اس, اس ام اس جديد,اس ام اس تولد,اس ام اس عاشقانه,اس ام اس خنده دار,اس ام اس غمگين,جملات كوتاه

طرز تهيه شير خرمالو

 

 

شير خرمالو

براي تهيه شير خرمالو مي توانيد از بستني هم استفاده كنيد


براي درست كردن اين نوشيدني خوشمزه حدود 4 عدد خرمالوي كاملا رسيده را پوست بگيريد و با يك ليوان شير  و چند تكه كوچك يخ داخل مخلوط كن مخلوط كنيد، به همين آساني ، به همين خوشمزگي.

نكته :


1) اگر خرمالوهايتان شيرين نبود يك كمي شكر اضافه كنيد.
2) اگر دوست داشتيد مي توانيد 2 اسكوپ بستني هم اضافه كنيد كه به خاطر افزايش كالري، من توصيه اش نمي كنم.

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت: ۰۹:۱۰:۱۳ توسط:هبيچ موضوع: نظرات (0)

به اشتراک بگذارید :

Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious

طرز تهيه سوپ پيازچه

 

 

سوپ پيازچه

سوپ پيازچه يك پيش غذا يا يك وعده غذاي سبك است كه بسيار ساده تهيه مي شود و از طعمي برجسته برخوردار است.


مواد لازم سوپ پيازچه


روغن زيتون   2 قاشق غذاخوري

پيازچه ريز خرد شده  900 گرم

نمك   ½2 قاشق چايخوري

آب مرغ  ¼1 پيمانه

آب  2 پيمانه

نان تست  براي سرو

طرز تهيه سوپ پيازچه


    روغن زيتون را داخل يك قابلمه مناسب مي ريزيم و آن را روي حرارت مي گذاريم تا گرم شود. سپس پيازچه خرد شده را به آن اضافه كرده و به مدت حدود 15 دقيقه تفت مي دهيم تا نرم شده ولي قهوه اي نشود.

    نمك، آب مرغ و آب را به آن اضافه كرده و مي گذاريم تا به جوش آيد. پس از جوش آمدن 15 دقيقه با حرارت كم مي گذاريم تا بپزد.

    سوپ را از روي حرارت برداشته و 20 دقيقه آن را كنار مي گذاريم تا كمي خنك شود. سپس آن را داخل بلندر مي ريزيم و آن را مخلوط مي كنيم تا به حالت پوره در آيد.

    سوپ پيازچه را بين چهار كاسه تقسيم كرده و روي هر يك مقداري روغن زيتون مي ريزيم. سوپ را با نان تست سرو مي كنيم.

نكات تكميلي در مورد سوپ پيازچه


سوپ پيازچه جزو سوپ ميباشد


زمان آماده سازي مواد اوليه و مايحتاج آن حدودا 30 دقيقه


و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقيقه ميباشد .


سوپ پيازچه را مي توانيد در وعده پيش غذا - سرو كنيد .


همچنين ميتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - ميل كرد .


توجه نماييد مقدار مواد اوليه و دستور تهيه براي 4 نفر مناسب ميباشد .


5 4
زمان آماده سازي: 30 دقيقه زمان پحت : 30 دقيقه

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت: ۰۹:۱۰:۱۳ توسط:هبيچ موضوع: نظرات (0)

به اشتراک بگذارید :

Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious

طرز تهيه سوپ اسفناج و كدو سبز

 

 

طرز تهيه سوپ اسفناج

اگر تا امروز از تركيب اسفناج و كدو سوپ تهيه نكرده ايد، همين حالا دست به كار شويد و سوپ اسفناج و كدو سبز و مقوي را حاضر كنيد.


مواد لازم سوپ اسفناج و كدو سبز


سيب زميني 2 عدد متوسط

كدو سبز 2 عدد متوسط

عصاره سبزيجات  4 پيمانه

برگ اسفناج تازه  4 پيمانه

برگ گشنيز تازه (خردشده) 1 پيمانه

پياز متوسط 2 عدد

سير 2 حبه

ليموترش  1 عدد

روغن زيتون  3 قاشق غذاخوري

نمك به ميزان دلخواه

طرز تهيه سوپ اسفناج و كدو سبز


    در يك ظرف روي حرارت متوسط روغن زيتون را گرم كنيد. سپس پياز و سير را كه ريز خرد كرده ايد، اضافه كنيد و براي چند دقيقه تفت دهيد تا پياز ها نرم شوند، بعد مقدار كمي نمك اضافه كنيد.
    سيب زميني و كدوها را به صورت مكعب هاي 1 سانتي متري خرد كنيد و به ظرف اضافه نماييد و آنها را تفت دهيد. سپس عصاره سبزيجات را اضافه كنيد و اجازه دهيد تا به مدت 20 دقيقه يا تا زماني كه سيب زميني ها نرم شوند، سوپ بپزد.


    اسفناج را هم اضافه كنيد و چند ثانيه صبر كنيد تا نرم شوند.
    سپس گشنيز خرد شده را اضافه نماييد.
    سوپ را با ميكسر يا غذاساز پوره كنيد و آب ليموترش در آن بريزيد و اگر ميزان بيشتري نمك نياز داشت به آن اضافه كنيد.


    سوپ ها را در كاسه بريزيد و روي آنها مقداري روغن زيتون بريزيد. 
 

نكات تكميلي در مورد سوپ اسفناج


سوپ اسفناج جزو سوپ ميباشد


زمان آماده سازي مواد اوليه و مايحتاج آن حدودا 15 دقيقه


و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقيقه ميباشد .


سوپ اسفناج را مي توانيد در وعده پيش غذا - سرو كنيد .


همچنين ميتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - ميل كرد .


توجه نماييد مقدار مواد اوليه و دستور تهيه براي 6 نفر مناسب ميباشد .

سوپ اسفناج ، طرز تهيه سوپ اسفناج و كدو سبز

5 1
زمان آماده سازي: 15 دقيقه زمان پحت : 30 دقيقه

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت: ۰۹:۱۰:۱۲ توسط:هبيچ موضوع: نظرات (0)

به اشتراک بگذارید :

Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious

طرز تهيه ته چين شيرازي

 

 

 ته چين شيرازي

براي درست كردن ته چين شيرازي ابتدا فيله مرغ را در تابه اي حاوي روغن داغ سرخ كنيد تا طلايي رنگ شود...

مواد لازم ته چين شيرازي

فيله مرغ (خرد شده) 500 گرم
روغن مايع به مقدار لازم
زرشك 4 قاشق سوپ خوري
شكر (نرم و دانه ريز) 1 قاشق سوپ خوري
بادنجان (ورقه اي خرد و تلخي گرفته) 4 عدد
زرده تخم مرغ 4 عدد
ماست سه چهارم پيمانه
كره (ذوب شده) 100 گرم
فلفل سياه (پودرشده) به مقدار لازم
نمك به مقدار لازم
برنج 4 پيمانه
زعفران خشك 1 قاشق چاي خوري
خلال پسته مقداري براي تزيين
خلال بادام مقداري براي تزيين

طرز تهيه ته چين شيرازي


فيله مرغ را در تابه اي حاوي روغن داغ سرخ كنيد تا طلايي رنگ شود؛
در تابه اي مقداري روغن ريخته، سپس زرشك و شكر را در آن به مدت دو تا سه دقيقه تفت دهيد؛
بادنجان ها را در تابه اي حاوي روغن داغ سرخ كنيد، سپس روي حوله كاغذي قرار دهيد تا روغن اضافي آن ها گرفته شود؛


در ظرفي، زرده هاي تخم مرغ، ماست، كره، فلفل و نمك را با يكديگر كاملاً مخلوط كنيد. برنج خيس و آبكش شده را به همراه زعفران دم كرده غليظ به آن اضافه كرده و هم بزنيد؛


فر را از 15 دقيقه قبل، روي حرارت 190 درجه سانتي گراد تنظيم و گرم كنيد؛


در قالبي نچسب حاوي روغن، يك لايه از مخلوط برنج را ريخته و كاملاً فشار دهيد، سپس به ترتيب يك لايه مرغ، يك لايه بادنجان و يك لايه زرشك بريزيد، به همين ترتيب مرغ، بادنجان و زرشك را لابه‏لاي برنج بريزيد، روي قالب را با فويل آلومينيومي بپوشانيد و به مدت 60 تا 90 دقيقه در طبقه وسط فر گرم شده قرار دهيد تا كاملاً بپزد، پس از پخت، آن را از فر خارج كرده و در ظرف موردنظر برگردانده و روي آن را با خلال پسته، خلال بادام و زرشك تزيين و سرو كنيد.


نكته

در صورت عدم دسترسي به قالب، مي توانيد از تابه نچسب استفاده كنيد.

 نكات تكميلي در مورد ته چين شيرازي


ته چين شيرازي جزو ته ديگ و ته چين ميباشد
زمان آماده سازي مواد اوليه و مايحتاج آن حدودا 20 دقيقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 45 دقيقه ميباشد .
ته چين شيرازي را مي توانيد در وعده نهار - شام - سرو كنيد .
همچنين ميتوان در ماه رمضان به عنوان سحري - افطار - ميل كرد .
توجه نماييد مقدار مواد اوليه و دستور تهيه براي 4 نفر مناسب ميباشد .

طرز تهيه ته چين شيرازي

 
5 1
زمان آماده سازي: 20 دقيقه زمان پحت : 105 دقيقه

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت: ۰۹:۱۰:۱۱ توسط:هبيچ موضوع: نظرات (0)

به اشتراک بگذارید :

Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious

روش تهيه تاس

 

 

 تاس كباب كاشاني


تاس كباب كاشاني غذاي اصيل ايراني را مي توانيد به عنوان خورش در كنار غذا يا خوراكي همراه با نان در طي 3 ساعت آماده كنيد.

مواد لازم تاس كباب كاشاني


ماهيچه گوسفند 600 گرم
پياز 500 گرم
رب انار ½ پيمانه
بادنجان متوسط 5 عدد
گوجه فرنگي 5 عدد
نمك به مقدار لازم
فلفل به مقدار لازم
زرد چوبه به مقدار لازم

طرز تهيه تاس كباب كاشاني


    پياز را حلقه اي و نازك خرد مي كنيم. ته يك قابلمه گود مي چينيم.
    گوشت را مكعبي به اندازه هاي كوچك (دلخواه) خرد مي كنيم.


    گوشت ها را روي پيازها مي ريزيم. زردچوبه، نمك و فلفل را به ميزان دلخواه روي آن مي ريزيم.
    بادنجان ها را نازك خرد مي كنيم.(براي اين كه بادنجان ها سالم بمانند و آب نشوند، ته كلاهي شكل بادنجان را جدا نمي كنيم فقط دم آن را كوتاه كنيد.)


    گوجه فرنگي ها را روي بادنجان ها بچينيده و دو ليوان آب روي آن بريزيد وشعله گاز را زياد كنيد.
    وقتي كه آب جوش آمد حرارت را ملايم كرده و اجازه دهيد به مدت 2 ساعت و نيم با حرارت ملايم بپزد.


    20 دقيقه پيش از آن كه غذا را سرو كنيد يعني زماني كه مواد شما به خصوص گوشت پخت، رب انار را اضافه كنيد. (اگر رب انارتان سفت است با كمي آب غذا يا آب جوش آن را رقيق كنيد و در غذا بريزيد).


    بسته به ميل و ذائقه تان مي توانيد اين غذا را ترش يا ملس درست كنيد. اين غذا را مي توانيد با نان يا برنج سرو كنيد.
 

نكات تكميلي در مورد تاس كباب كاشاني


تاس كباب كاشاني جزو غذاي محلي - ساير ميباشد
زمان آماده سازي مواد اوليه و مايحتاج آن حدودا 15 دقيقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 3 ساعت و 0 دقيقه ميباشد .
تاس كباب كاشاني را مي توانيد در وعده نهار - شام - سرو كنيد .
توجه نماييد مقدار مواد اوليه و دستور تهيه براي 8 نفر مناسب ميباشد .


2.5 2
زمان آماده سازي: 15 دقيقه زمان پحت : 180 دقيقه

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت: ۰۹:۱۰:۱۱ توسط:هبيچ موضوع: نظرات (0)

به اشتراک بگذارید :

Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious

طرز تهيه دنت شكلاتي

 

 

دنت شكلاتي 

دنت يكي از دسرهايي است كه همه و مخصوصا بچه ها عاشق آن هستند. نوعي دسر كه طعم هاي متنوعي از ميوه هاي مختلف گرفته تا انواع شكلاتي و كاراملي را شامل مي شود. اما طعم شكلاتي آن يك چيز ديگر است. به شما پيشنهاد مي كنيم كه اين نوع دنت كه طعمش با طعم دنت هاي كارخانه اي مو نمي زند را حتما امتحان كنيد.

مواد اوليه:


پودر كاكائو 40 گرم (حدود يك سوم پيمانه)
شير 1 پيمانه
نشاسته ذرت 3-4 قاشق غذاخوري (بسته به غلظت دلخواه)
وانيل 1 قاشق چايخوري
خامه 120 گرم
شكر 60 گرم

اين دستور به دفعات امتحان شده و طعم و مزه و قوامش خيلي خيلي شبيه دنت كارخونه اي هست :)


طرز تهيه:

1- ابتدا تو يه كاسه، شكر، وانيل، كاكائو و نشاسته ذرت رو باهم مخلوط ميكنيم و شير و خامه سرد رو به تدريج اضافه و مخلوط ميكنيم تا جايي كه گلوله اي تو مخلوطمون باقي نمونه.

2- مخلوط رو به يك ظرف روي حرارت منتقل ميكنيم (براي من كه تو اين مرحله ظرف پهن راحت تره چون اگه گلوله بشه راحت تر ميشه كنترلش كرد) و مرتب هم ميزنيم. (هرچقدر هم مرتب هم بزنيم ممكنه گلوله تشكيل بشه كه ميتونيم آخر سر از صافي يا الك ردش كنيم).

3- بعد از اينكه به غلظت ايده آل رسيد از رو حرارت برش ميداريم و ميذاريم خنك شه. سپس چند ساعت تو يخچال ميذاريم تا آماده خوردن بشه. نوش جان.

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت: ۰۹:۱۰:۱۰ توسط:هبيچ موضوع: نظرات (0)

به اشتراک بگذارید :

Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious

طرز تهيه ناردونه با بلدرچين

 

 

ناردونه با بلدرچين

 ذائقه هر آدمي با ديگري فرق مي كند. من خودم اصلا غذاي ترش دوست ندارم اما كساني را مي شناسم كه عاشق غذاي ترش هستند و لب به غذاهاي شيرين نمي زنند. معمولا غذاهايي كه در آنها از دانه هاي انار استفاده مي شود بستگي به ذائقه فرد مي تواند ترش و يا ملس باشد. در اين مطلب غذايي باب ميل آنها كه غذاهاي ترش دوست دارند را آموزش داده ايم.

مواد لازم براي 2 نفر

2 عدد بلدرچين
2 ق س رب انار ترش
1/2 پيمانه دانه انار خشك
1  ليتر آب
1 عدد پياز
1 ق چ ادويه دلخواه
به ميزان لازم كره

طرز تهيه:

1.  ابتدا بلدرچين‌ها را بعد از پاك كردن و شستن، كاملا خشك كرده و سپس آنها را در يك تابه با مقداري كره سرخ كنيد.

2. در اين ميان در يك ظرف جداگانه پياز را رنده كرده و آن را با ادويه دلخواهتان مخلوط كنيد. رب انار را با آب رقيق كنيد، سپس آن را به مواد اضافه كنيد.

3. مواد را داخل يك قابلمه مناسب بريزيد و آن را روي حرارت قرار دهيد و صبر كنيد تا جوش بيايد، سپس حرارت را كم كنيد. بعدازآنكه بلدرچين‌ها سرخ شدند، آنها را داخل قابلمه قرار دهيد. دانه‌هاي انار را هم به مواد اضافه كنيد.

4. حرارت را كم كنيد و صبر كنيد تا سس غذا كاملا غليظ شود، سپس آن را با كته زعفراني سرو كنيد.

فوت‌وفن

سس اين غذا معمولا ترش است و از دانه‌هاي انار ترش براي تهيه آن استفاده مي‌شود.

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت: ۰۹:۱۰:۰۹ توسط:هبيچ موضوع: نظرات (0)

به اشتراک بگذارید :

Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious

طرز تهيه كيك شكلاتي

 

 

كيك شكلاتي

اگر مي خواهيد دل آن دسته از افرادي كه عاشق طعم قهوه و شكلات هستند را به دست بياوريد، لازم نيست حتما يك فنجان قهوه درست كرد ه و همراه با يك تكه كيك كاكائويي سرو كنيد. شما مي توانيد كيكي درست كنيد كه هر دوي اين ماده خوشمزه را داشته باشد. خواهيد ديد كه چقدر كيف مي كنند و شما چه جايي در دلشان پيد ا مي كنيد.


مواد لازم


1 پيمانه قهوه غليظ
10 ق س كره آب شد ه
1 پيمانه شكر سفيد
4  /3 پيمانه شكر قهوه‌اي
3  /2 پيمانه خامه
4  /3 پيمانه پود ر كاكائو
2 عد د تخم‌مرغ
2 ق چ پود ر وانيل
2 /1 1 پيمانه آرد
2  /1 ق چ بيكينگ‌پود ر
2 /1 ق چ نمك
2 ق چ د ارچين
مقد اري شكلات سفيد آب شد ه

طرز تهيه:

1. فر را با دماي 180 درجه سانتي‌گراد روشن كنيد تا گرم شود. 6 عدد قالب كوچك را كمي چرب كنيد و كنار بگذاريد. در يك ظرف مناسب آرد، بيكينگ‌پودر، نمك و دارچين را بريزيد و خوب مخلوط كنيد، سپس آنها را الك كنيد.

2.  در يك قابلمه يا شيرجوش قهوه را با كره مخلوط كنيد، سپس آن را روي حرارت قرار دهيد و هم بزنيد تا كره آب شود. حالا شكرها و پودر كاكائو را بريزيد و به هم زدن ادامه دهيد تا شكر ها كاملاحل شوند، سپس قابلمه را از روي حرارت برداريد.

3. مواد داخل قابلمه را داخل يك ظرف بريزيد، سپس تخم‌مرغ ها، خامه و وانيل را به مواد اضافه كنيد و خوب هم بزنيد. حالا مخلوط آرد را به‌آرامي به مواد اضافه كرده و به‌آرامي هم بزنيد تا مايه كيك آماده شود. مايه را داخل قالب‌ها بريزيد و آنها را به مدت 18 تا 20 دقيقه داخل فر قرار دهيد.

4. بعدازاينكه كيك‌ها را از فر درآورديد و كاملا خنك شدند، آنها را با شكلات سفيد آب شده تزيين كرده ، سرو كنيد.

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت: ۰۹:۱۰:۰۸ توسط:هبيچ موضوع: نظرات (0)

به اشتراک بگذارید :

Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious

طرز تهيه كباب رولي شكم پر

 

 

 كباب رولي شكم پر


 گوشت قرمز يكي از موادي است كه در نود درصد غذاهاي ما پيدا مي شود. شايد يكي از دلايلش اين است كه به شكل هاي متنوع مي توان آن را پخت. در اين مطلب گوشت را دور فلفل دلمه اي پيچيده ايم. حتما طعم خوبي مي گيرد.


مواد لازم براي  4 تا 6 نفر


500 گرم گوشت راسته گوسفندي يا فيله گوساله
4 عدد فلفل دلمه‌اي رنگي
1 ق م زعفران دم كرده غليظ
1 ق س آب‌ليمو
به ميزان لازم نمك و فلفل
2 ق س روغن مايع

طرز تهيه:

1 ابتدا گوشت را با يك چاقوي تيزبه‌صورت ورقه‌هاي نازك برش دهيد. فلفل دلمه‌اي‌ها را هم بعدازآنكه شستيد، به‌صورت خلالي خر د كرده ، كنار بگذاريد.

2 يكي از ورقه‌هاي گوشت را روي سطح تميزي قرار دهيد. حالا خلال‌هاي فلفل دلمه‌اي رنگي را روي آن قرار دهيد، سپس گوشت را لوله كنيد. كباب آماده شده را به سيخ بكشيد. هر تعداد كه مي‌شود كباب‌ها را به همين شكل آماده كنيد.

3  در يك كاسه زعفران، آب‌ليمو، مقداري نمك و فلفل را بريزيد و با هم مخلوط كنيد، سپس با برس، مخلوط را روي كباب‌ها بماليد.

4 در يك تابه مناسب مقدار كمي روغن بريزيد و آن را روي حرارت قرار دهيد. حالا كباب‌ها را داخل تابه خوب سرخ كنيد تا آماده شوند.

فوت و فن

بهتر است كباب ها را به صورت افقي به سيخ بكشيد.

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت: ۰۹:۱۰:۰۸ توسط:هبيچ موضوع: نظرات (0)

به اشتراک بگذارید :

Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious

طرز تهيه پيتزاي گوشت بدون سوسيس و كالباس

 

 

پيتزاي گوشت

در اين مطلب ميخواهيم پخت يك پيتزاي خوشمزه را به شما آموزش دهيم كه در آن به جاي سوسيس و كالباس از گوشت چرخ شده استفاده شده است.


مواد لازم:

خمير پيتزا: 500 گرم
گوشت چرخ كرده: 300 گرم
رب گوجه فرنگي: يك فنجان
پياز داغ عسلي: 3قاشق سوپ خوري
پنير پيتزا: 200 گرم
گوجه فرنگي: 500 گرم
نمك و فلفل: به مقدار لازم

روش پخت:

ابتدا خمير پيتزا را به روش زير درست ميكنيم:

1- آرد و بيكينگ پودر و نمك را با هم الك ميكنيم.روغن و شير را در يك فنجان اندازه گيري ميريزيم.ابتدا روغن را ريخته و سپس شير را رويش ميريزيم ولي به هم نميزنيم.شير و روغن را يك مرتبه در مواد خشك ميريزيم و چند مرتبه با قاشق به هم ميزنيم تا حالت چسبندگي پيدا كند سپس خمير را از كاسه بيرون مي آوريم و روي كاغذ روغني قرار ميدهيم و به مدت 10 دقيقه خمير را ورز ميدهيم.

2- قالبي كه مخصوص پاي مي باشد و چرب نشده است حاضر ميكنيم.ابتدا خمير را روي كاغذ به اندازه قالب با وردنه باز كرده سپس در قالب قرار داده اطراف آنرا با چنگال فشار ميدهيم كه خوب جا گير شود و به شكل قشنگي در آيد.با نوك چنگال وسط خمير را چند سوراخ ميكنيم.خمير آماده است.


روش تهيه پيتزا:

1- ظرف آلومينيوم گرد مناسبي راكه بايد كم عمق ياشد چرب ميكنيم و خمير پيتزا را به قطر نيم سانتي متر و به شكل ظرف به اندازه اي كه ته و ديواره ظرف را بپوشاند باز مينماييم و خمير را داخل ظرف مي اندازيم.روي گوجه فرنگي ها كمي آبجوش ميريزيم و پوست گوجه فرنگي را ميكنيم و تخمه آنرا ميگيريم،بعد گوجه فرنگي را خورد ميكنيم.

2- گوشت چرخ كرده را با پياز سرخ شده كمي سرخ ميكنيم و يك ليوان آب و يك قاشق رب گوجه فرنگي در آن ميريزيم و كمي فلفل و نمك ميريزيم و ميگذاريم با حرارت ملايم آهسته بجوشد و آب آن كاملاً تبخير شود و آن را داخل خمير ميريزيم،بعد گوجه فرنگي را با سس مخصوص روي آن ميريزيم و پنير را روي گوجه فرنگي رنده ميكنيم و كمي جعفري خورد شده روي آن مي پاشيم.

3- فر را با حرارت 350 درجه فارنهايت گرم ميكنيم و ظرف پيتزا را كف فر به مدت 20 دقيقه قرار ميدهيم،بعد ظرف را روي آخرين پنجره فر به طرف بالا ميگذاريم تا در حدود يك ربع تا بيست دقيقه بماند و روي آن كمي طلايي شود. پيتزا آماده است.

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت: ۰۹:۱۰:۰۷ توسط:هبيچ موضوع: نظرات (0)

به اشتراک بگذارید :

Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious