وبلاگ رایگان دانلود فیلم و سریال رایگان ساخت وبلاگ رایگان
حذف در پنل کاربری [X]
سايت تفريحي و سرگرمي هبيج

سايت تفريحي و سرگرمي هبيج

اس ام اس, اس ام اس جديد,اس ام اس تولد,اس ام اس عاشقانه,اس ام اس خنده دار,اس ام اس غمگين,جملات كوتاه

طرز تهيه ترشي قارچ

 

 


ترشي قارچ

ترشي قارچ، اشتها آور و خوشمزه را در كنار غذاهايتان امتحان كنيد

آماده سازي ترشي قارچ : 30 دقيقه
پخت ترشي قارچ : 30 دقيقه

مواد لازم جهت تهيه ترشي قارچ :

 قارچ 1 كيلو گرم 
هويج نگيني خرد شده   2 فنجان
فلفل دلمه نگيني خرد شده  2 فنجان 
نمك 2 قاشق غذاخوري 
فلفل سياه 2 قاشق غذاخوري 
سركه سفيد 2 فنجان
 سركه بالزاميك  1/2 فنجان 


طرز تهيه ترشي قارچ :


قارچ ها را شسته و دو يا چهار قسمت كنيد.
درون قابلمه نيم ليتر آب ريخته و روي حرارت بگذاريد تا جوشيده و يك قاشق مربا خوري سركه بريزيد.

قارچها را درون قابلمه بريزيد.
نمك،فلفل سياه و تخم كرفس را اضافه كنيد. بگذاريد 20 دقيقه بجوشد.

در 10 دقيقه اول هويج را اضافه كنيد. بعد از 20 دقيقه سركه سفيد را اضافه كنيد. سركه بالزاميك را اضافه كنيد. بعد از 5 دقيقه فلفل دلمه اي را اضافه كنيد. بگذاريد 5 دقيقه ديگر بجوشد.

در كاسه شيشه اي ريخته و بگذاريد كمي سرد شود. درون ظرف شيشه اي بريزيد. به مدت 10 دقيقه حمام آب گرم بدهيد.

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت: ۰۹:۰۹:۵۲ توسط:هبيچ موضوع: نظرات (0)

به اشتراک بگذارید :

Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious

طرز تهيه نان خوشمزه سيميت

 

 

نان سيميت

سيميت ،خوشمزه ترين نان استانبول را در خانه تان درست كنيد

سيميت يكي از خوشمزه ترين و معروف ترين نان هاي كشور تركيه است كه طرفداران بسياري دارد. با دستور زير به آساني نان سيميت را در منزل تان درست كنيد.


سيميت نان معروف تركيه‌اي است كه بافت نسبتاً خشكي د ارد. د ر خيابان‌هاي استانبول آن را روي چرخ‌دستي‌ها مي‌فروشند و رهگذران براي يك ميان وعده سبك يا حتي وعده غذايي آن را مي‌خرند و گاهي با پنير مي‌خورند. روي اين نان يك نوع ملاس يا شيره غليظ مي‌مالند و سپس آن را در كنجد فرو مي‌برند و در تنور مي‌پزند. ما در ادامه براي‌تان دستور سيميت‌هايي نرم و مطبوع ذائقه ايراني را آورده‌ايم. اين نان براي صبحانه و عصرانه مناسب است.


مواد لازم براي تهيه سيميت :

شير   200 گرم
شكر  5 قاشق سوپخوري 
 مايه‌ خمير 1 قاشق سوپخوري 
روغن مايع   100 گرم 
نمك 1/2 قاشق چايخوري
آرد 500 گرم 


مواد لازم براي رومال :

 شيره انگور يا شيره خرما  2 قاشق سوپخوري
 آب براي رقيق كردن شيره 2 تا 3 قاشق
 تخم كنجد و سياه‌ دانه به ميزان لازم 


طرز تهيه نان سيميت تركيه اي :


دو قاشق شكر و مايه خمير را با هم مخلوط كنيد، سپس شير ولرم را روي آن بريزيد.

مواد را هم بزنيد و بگذاريد در جايي ثابت بماند. حدود 4 دقيقه براي عمل آمدن كافي است.
هر چقدر كه مايه‌خمير بيشتر بماند، بيشتر عمل مي‌كند و كف روي ظرف زياد مي‌شود و به همان نسبت بوي ترشي و مخمري كه به نان تان مي‌دهد هم افزايش پيدا مي‌كند.


در ظرف ديگري مقداري روغن مايع و مابقي شكر را با هم مخلوط كنيد.
خميرمايه‌تان را به آن اضافه كنيد. نيمي از آرد را‌ يك‌ باره روي مواد بريزيد و هم بزنيد و مابقي آرد را كم‌كم اضافه كنيد تا خمير لطيفي به دست آوريد.


خمير را روي ميز كه آرد پاشي شده منتقل كنيد. آن را حدود 5 دقيقه ورز دهيد. حدود 4 قاشق روغن مايع را كف ظرفي كه 3 برابر بزرگ‌تر از خميرتان است، بريزيد. خمير را در آن بچرخانيد تا همه‌جايش چرب شود، سپس روي آن سلفون بكشيد و حدود 50 دقيقه آن را در فضايي نسبتاً گرم و مرطوب قرار دهيد.
بعد از 50 دقيقه، خمير را روي ميز كارتان قرار دهيد. از خمير، چانه‌هايي به‌اندازه يك پرتقال درست كنيد.


مي‌توانيد نان را به همين شكل گرد بپزيد يا اينكه آن را شبيه يك رشته بلند دربياوريد، سپس آن را از وسط به دورهم تاب بدهيد (حالتي شبيه گيس بافت). حالا دو سر آن را به هم وصل كنيد و مانند يك چرخ روي سيني فر آرد پاشي شده بگذاريد.


براي رومال، شيره رقيق شده را با يك برس، روي نان‌ها بزنيد و دانه‌هاي كنجد و سياه‌دانه را روي آن بپاشيد. 20 تا 30 دقيقه ديگر به نان استراحت بدهيد.
براي اينكه نان‌ها خشك نشوند، از يك پارچه دولاي نم‌دار استفاده كنيد و آن را با احتياط روي نان‌ها بگذاريد.


فر را با دماي 200 درجه سانتي‌گراد روشن كنيد. در طبقه پايين فر يك سيني ديگر يا يك ماهيتابه پر از آب قرار دهيد تا داخل فر پر از بخار شود. سپس نان‌ها را حدود 15 دقيقه داخل فر قرار دهيد.

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت: ۰۹:۰۹:۵۱ توسط:هبيچ موضوع: نظرات (0)

به اشتراک بگذارید :

Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious

طرز تهيه ترشي پياز شكم پر

 

 

 ترشي پياز


يكي از خوشمزه‌ترين ترشي‌هاي فصلي ترشي پياز است كه اصطلاحا به آن پياز ترشي مي‌گويند و البته با پياز هاي ريز و مخصوص پياز ترشي تهيه مي‌شوند.

 يكي از خوشمزه‌ترين ترشي‌هاي فصلي ترشي پياز است كه اصطلاحا به آن پياز ترشي مي‌گويند و البته با پياز هاي ريز و مخصوص پياز ترشي تهيه مي‌شوند. حال اگر داخل آن با مخلفات انواع ترشي پر شود كه ديگر مزه آن چند برابر مي شود. براي امتحان چند عدد پياز بزرگ را برداشته و يك ترشي پياز شكم پر درست كنيد.

ترشي پياز شكم پر

انتهاي پيازها را جدا كرده، يك برش عميق در وسط آن از سر تا انتها ايجاد كرده و درون سركه به مدت يك هفته  بگذاريد تا نرم شوند. لوبيا سبزها را خرد كرده و به همراه كمي نمك و سركه روي حرارت بگذاريد تا نرم شوند.

پيازها را از سركه در آورده و داخل آن را خالي كنيد. در ظرفي هويج، ساقه كرفس، فلفل دلمه‌اي رنگي ، لوبيا سبز، نمك، فلفل و سير خرد شده را مخلوط كرده و مقداري از مواد را داخل پياز ريخته و روي آن را با ساقه هاي پيازچه پر كنيد تا مواد بيرون نريزد. ظرفي كه قرار است ترشي را درون آن درست كنيد برداشته، پيازها را داخل آن بچينيد و با سركه پركنيد و نمك و فلفل را روي همه مواد بپاشيد. سپس در ظرف را گذاشته و پس از يك هفته مي‌توانيد استفاده نماييد.

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت: ۰۹:۰۹:۵۰ توسط:هبيچ موضوع: نظرات (0)

به اشتراک بگذارید :

Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious

روش تهيه كباب كوبيده مرغ خوشمزه با سس هندي

 

 

كباب كوبيده مرغ

 اين بار مي خواهيم به جاي اينكه گوشت قرمز را به سيخ بكشيم گوشت مرغ را به سيخ كشيده و كباب كوبيده مرغ درست كنيم. اين كباب ها به همراه نوعي سس كه در اين مطلب به شما آموزش مي دهيم خيلي خوب از آب در مي آيد.


مواد لازم براي 2 نفر


  300 گرم گوشت مرغ چرخ شده
1 عدد زرده تخم‌مرغ
 2  /1 ق چ ادويه گراماسالا
 4  /1 ق چ پودر زيره
 4   /1 ق چ پودر زنجبيل
2 ق س گشنيز خرد شده
1 حبه سير له شده
25 گرم پنير فتاي رنده شده
1 ق س آب‌ليموي تازه
1 عدد پياز ريز رنده شده
2 ق س پودر بادام
به ميزان لازم نمك و فلفل
4 عدد سيخ چوبي
به ميزان لازم روغن

طرز تهيه:

1. يك كاسه بزرگ انتخاب كنيد. مرغ چرخ شده را با زرده تخم‌مرغ داخل آن بريزيد و باهم مخلوط كنيد. حالا ادويه‌جات، گشنيز خرد شده، پياز، سير، آب‌ليمو، پنير، پودر بادام و كمي نمك و فلفل هم اضافه كنيد. حال مواد را خوب باهم ورز دهيد تا مايه كباب آماده شود.

2.  سيخ‌هاي چوبي را خيس كنيد. از مواد مقداري برداريد و آن را به سيخ بكشيد و با كمك دست مايه را به شكل كباب كوبيده هاي معمول درآوريد.

3. در يك تابه مناسب مقداري روغن بريزيد و آن را روي حرارت كم قرار دهيد. حالا سيخ‌ها را داخل تابه بچينيد. در تابه را بگذاريد و صبر كنيد تا كباب‌ها آماده شوند. در حين پخت، چند بار سيخ‌ها را پشت‌ورو كنيد تا همه جاي آنها سرخ شوند. بعدازآنكه كباب‌ها آماده شدند، آنها را داخل ظرف موردنظرتان بريزيد و سرو كنيد.

فوت‌وفن

بهتر است سيخ هاي چوبي را 15 دقيقه قبل از استفاده داخل مقداري آب بگذاريد تا خيس بخورند. اين كار باعث مي‌شود موقعي كه كباب‌ها پخته و آماده مي‌شوند، به سيخ نچسبند.

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت: ۰۹:۰۹:۵۰ توسط:هبيچ موضوع: نظرات (0)

به اشتراک بگذارید :

Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious

طرز تهيه نان آجيلي

 

 

نان آجيلي

 اگر از آن دسته از خانم هايي هستيد كه ذوق درست كردن شيرين و نان هاي مختلف را در خانه دارند، بهتر طرز تهيه اين نوع نان را ياد بگيريد. اين نان علاوه بر خوشمزه بودن خيلي مقوي هم هست.

مواد لازم:


    كره: 200 گرم
    شكر: 150 گرم
    تخم‌مرغ: 4 عدد
    كشمش طلايي و قرمز: 250 گرم
    بادام پودرشده: 100 گرم
    آرد: 450 گرم
    شير: 200 ميلي‌ليتر
    ميوه شكري: 50 گرم
    خمير مايه: 7 گرم
    نمك: يك‌ دوم قاشق چايخوري
    وانيل: يك چهارم قاشق چايخوري
    آب پرتقال: 3 قاشق سوپخوري
    زرده تخم مرغ وزعفران: جهت رومال كردن

روش تهيه:  

1. ابتدا شير ولرم، يك قاشق چايخوري از شكر و خمير مايه را با هم مخلوط مي‌كنيم و كنار مي‌گذايم تا عمل آيد. مابقي شكر، آرد، وانيل، نمك، خمير مايه عمل آمده، تخم‌مرغ‌ها و كره را مخلوط كرده، با مفتول دستي يا دور كند همزن 5 دقيقه مي‌زنيم تا دانه‌هاي شكر حل شود.

2. در اين مرحله آب پرتقال را با كشمش‌ها مخلوط مي‌كنيم تا نمدار شود؛ سپس  پودر بادام را به همراه كشمش‌ها و بعد ميوه‌هاي شكري يا برگه‌هاي زردآلو يا انواع مغزها– بسته به ذائقه ما دارد – به مواد تخم‌مرغ اضافه مي‌كنيم. مواد داخل ظرف را به مدت 2 ساعت استراحت مي‌دهيم تا حجم آن دو برابر شود.

3. بعد از استراحت، خمير را به اشكال دلخواه قالب مي‌زنيم و روي آن زرده تخم‌مرغ و زعفران مي‌ماليم و داخل فر با دماي 180 درجه سانتي‌گراد به مدت يك ساعت قرار مي‌دهيم. نان ما آماده است؛ نوش‌جان.

نكته: ميوه شكري يا چيپس ميوه را مي‌توان از آجيل‌فروشي‌ها تهيه كرد.

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت: ۰۹:۰۹:۴۹ توسط:هبيچ موضوع: نظرات (0)

به اشتراک بگذارید :

Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious

طرز تهيه ته چين اسفناج

 

 

ته چين اسفناج


 ته چين يكي از غذاهايي است كه مي توان تا ابد به آن تنوع داد و شكل جديدي از آن درست كرد. حتي با اسفناج هم مي توان ته چين درست كرد. در اين مطلب طرز تهيه ته چين اسفناج را به شما اموزش مي دهيم.


ابتدا برنج را شسته و همراه مقداري نمك به مدت حداقل 2 ساعت خيس كنيد. در اين فاصله زماني، اسفناج را پاك كرده و پس از شستن، به صورت درشت خرد كنيد. پس از آن، پيازها را تفت دهيد؛ بعد اسفناج خرد شده را به آن اضافه كرده و كمي نمك روي آن بپاشيد. پس از اينكه اسفناج نيز سرخ شد، مخلوط پياز و اسفناج سرخ شده را كنار بگذاريد. برنج را با همان شيوه كته درست كنيد و وقتي آب آن جمع شد به كناري بگذاريد.

كاسه بلوري بزرگي آماده كنيد و زرده‌هاي تخم‌مرغ را در آن بريزيد. سپس 4 قاشق ماست به آن اضافه كنيد و پس از افزودن 2 قاشق باقيمانده محلول زعفران، مخلوط را خوب با چنگال هم بزنيد. حال نيمي از برنج را داخل كاسه بريزيد و با قاشق بزرگ، آرام مخلوط كنيد تا برنج كاملاً به مخلوط ماست و زعفران و تخم‌مرغ آغشته شود.

در يك تابه گود و نچسب، مقداري روغن ريخته و نيمي از برنج را داخل آن بريزيد. سپس مخلوط اسفناج و پياز داغ را روي برنج ريخته و با پشت قاشق، سطح آن را صاف كنيد تا به طور يكنواخت روي برنج پخش شود و بعد بقيه برنج را اضافه كنيد. پس از نيم ساعت وقتي خوب دم كشيد. مي‌توانيد آن را سرو كنيد مي‌توانيد آلو‌هايي را كه از قبل خيس كرده‌ايد كمي تفت داده و دور اين ته چين قرار دهيد.

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت: ۰۹:۰۹:۴۸ توسط:هبيچ موضوع: نظرات (0)

به اشتراک بگذارید :

Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious

طرز تهيه ميگو توپي

 

 

ميگو توپي

 انتخاب اسم فارسي براي اين پيش غذاي بسيار خوشمزه و هيجان انگيز كار سختي بود ولي بالاخره ميگو توپي شد. اين پيش غذاي خوشگل و خوشمزه و متفاوت ميتواند مهمانان شما را غافلگير كند.

مواد لازم:

    ميگو 750 گرم
    پيازچه ريز شده 250 گرم
    برنج 1 پيمانه
    روغن كنجد 2 قاشق غذاخوري
    كنجد به ميزان لازم
    سويا سس 2 قاشق غذاخوري
    سير 1 حبه
    زنجبيل 1 قاشق مرباخوري
    نمك وفلفل به ميزان لازم


طرز تهيه


1. برنج را به صورت كته اي با آب بيشتر بپزيد تا كامل نرم شود. كنار بگزاريد تا كاملا سرد شود.

2.برنج را همراه ميگو تميز شده ، پيازچه ، سير ، زنجبيل و نمك و فلفل و كمي روغن كنجد و سويا سس چرخ كرده و يا در دستگاه هاي غذا ساز بريزيد تا كاملا خميري و يك دست شود .مواد را كامل ورز دهيد .مواد را به مدت 1 ساعت در ظرف در بسته در يخچال قرار دهيد تا كمي سفت شود .

3. خمير بدست آمده را به صورت توپي به اندازه گردو در آورده و كامل در كنجد بغلطانيد و در روغن مخصوص سرخ كردني ، سرخ كرده و بر روي دستمال مخصوص بگذاريد تا روغن آن برود.

4.در ظرف مناسب به همراه كاهو و هويج ساير مواد كه جهت تزيين استفاده ميشود سرو نماييد.

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت: ۰۹:۰۹:۴۸ توسط:هبيچ موضوع: نظرات (0)

به اشتراک بگذارید :

Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious

طرز تهيه آش كشك

 

 

آش كشك پاييزي

اين آش از غذاهاي محلي فريزهند از توابع استان اصفهان و ابيانه و ازجمله مناطق باصفا و ديدني ايران است.


مواد لازم :


اسفناج يا برگ چغندر : يك كيلو
گوشت : به مقدار لازم ( مقدار گوشت بستگي به سليقه دارد )
پياز سرخ شده : 2 عدد
جو پخته شده : يك و نيم ليوان
كشك : يك كيلو
پونه كوهي : يك قاشق غذاخوري

طرز تهيه :


جو را بپزيد و با چرخ گوشت يا مخلوط كن آن را له كنيد.
اسفناج را خرد كنيد و بگذاريد با جو له شده بپزد.
سپس كشك را به آن اضافه كنيد و اگر سفت بود كمي آب به آن اضافه كنيد.
نعناع داغ يا پونه را هم درون آش بريزيد و بگذاريد با هم بجوشند و مرتب هم بزنيد تا ته نگيرد.
به دليل داشتن كشك، نمك را به مقدار كمتري اضافه كنيد تا آش شور نشود.
بعد از پختن و جا افتادن، آش را در ظرف مناسبي بكشيد و روي آن را با مقداري پياز سرخ شده و نعناع داغ تزئين كنيد.
اين آش از غذاهاي محلي فريزهند از توابع استان اصفهان و ابيانه و ازجمله مناطق باصفا و ديدني ايران است.

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت: ۰۹:۰۹:۴۷ توسط:هبيچ موضوع: نظرات (0)

به اشتراک بگذارید :

Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious

طرز تهيه خورش به

 

 

 خورش به

به زود پخته مي‌شود و ممكن است له شود، به همين دليل نيم ساعت آخر طبخ غذا به را اضافه مي‌كنيم.


مواد لازم براي 6 نفر :

گوشت: 400 گرم
آلوي خورشتي (در صورت تمايل ) : 150 گرم
به : 300 گرم
روغن : 3 قاشق غذاخوري
لپه : 100 گرم
پياز : متوسط 2 عدد
شكر: 2 قاشق سوپ‌ خوري
رب گوجه فرنگي : 2 قاشق غذا خوري
نمك و فلفل و دارچين : به ميزان دلخواه

طرز تهيه :


ابتدا پيازها را خلالي كرده و سرخ مي‌كنيم.
سپس گوشت را به همراه پياز سرخ‌ شده كمي تفت مي‌دهيم.
لپه‌ها را شسته و همراه با رب گوجه فرنگي داخل مواد ريخته و آب را هم به آن اضافه مي‌كنيم. 
در صورت تمايل مي‌توانيد در اين مرحله آلوي خورشي را هم پس از شستن به مواد اضافه كنيد.
اكنون به‌ را مانند پرهاي پرتقال برش داده و از وسط نصف مي‌كنيم.


به زود پخته مي‌شود و ممكن است له شود، به همين دليل نيم ساعت آخر طبخ غذا به را اضافه مي‌كنيم.
نمك، فلفل و دارچين را هم اضافه كرده و در صورتي كه مي‌خواهيد خورش طعمي ملس داشته باشد، آبليمو و شكر را هم به آن بيفزاييد.


پس از چند جوش خورش حاضر است. اين خورشت لذيذ را مي‌توانيد همراه پلو ميل بفرمائيد.

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت: ۰۹:۰۹:۴۷ توسط:هبيچ موضوع: نظرات (0)

به اشتراک بگذارید :

Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious

طرز تهيه مسما انار و بادمجان

 

 

مسما انار و بادمجان


همسرتان را با درست كردن مسما انار و بادمجان در شب چله غافلگير كنيد!!

شب يلدا يا همان شب چله يكي از بهترين شب ها براي ايرانيان است كه دور هم جمع مي شوند. اين بار براي شب يلداي تان مسما بادمجان و انار درست كنيد.

مواد لازم براي مسما انار و بادمجان شب يلدا :


گوشت مرغ :400 گرم
 دانه انار : 1 پيمانه
 آب انار : 2 پيمانه
 پياز متوسط : 1 عدد
 روغن : 2 قاشق سوپخوري
بادمجان قلمي :3 عدد

 روش تهيه مسما بادمجان و انار براي شب يلدا :


پياز را پوست كنده و ريز خرد كنيد؛ بعد در تابه اي مقداري رروغن بريزيد و روي حرارت بگذاريد وقتي روغن داغ شد پياز را سرخ كنيد و پس از برشته شدن آن را از روغن دراورده به كناري بگذاريد.


مرغ را در روغن داغ در تابه گذاشته و سرخ كنيد. بهتر است هنگام سرخ كردن درتابه را بگذاريد تا مرغ بهتر سرخ شود. مي توانيد كمي نمك و فلفل هم به مرغ اضافه كنيد تا طعم دار شود.


پس از سرخ شدن مرغ دانه هاي انار را هم به تابه اضافه كنيد و پس از كمي تفت دادن پياز سرخ شده را هم افزوده و خوب مخلوط كنيد.


حالا نوبت اضافه كردن ادويه نمك و فلفل سياه است پس از كمي تفت دادن مواد داخل تابه، مي توانيد آب انار را اضافه كرده و در ظرف را بگذاريد تا با حرارت كم آرام آرام بپزد و جا بيفتد.
بادمجان ها را پوست كنده ،نمك زده و كناري بگذاريد.


بعد از حدود 20 دقيقه آنها را با دستمال خشك كنيد و در تابه اي با مقداري روغن سرخ كنيد.
20 دقيقه مانده به آخر پخت ،بادمجانهاي سرخ شده را به خورش اضافه كنيد و اجازه دهيد تا خورش جا بيفتد.

نكته 1 :  اگر آب انار در دسترس نبود مي توانبد ۲ قاشق سوپخوري رب انار غليط اضافه كنيد.

نكته 2 : ادويه خورشي شامل زيره سياه زنجبيل جوز هندي فلفل قرمز زردچوبه و فلفل سياه است همينطور اگر دانه هاي انار ترش بود ميتوانيد كمي شكر به آن اضافه كنيد.

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت: ۰۹:۰۹:۴۶ توسط:هبيچ موضوع: نظرات (0)

به اشتراک بگذارید :

Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious