وبلاگ رایگان دانلود فیلم و سریال رایگان ساخت وبلاگ رایگان
حذف در پنل کاربری [X]
سايت تفريحي و سرگرمي هبيج

سايت تفريحي و سرگرمي هبيج

اس ام اس, اس ام اس جديد,اس ام اس تولد,اس ام اس عاشقانه,اس ام اس خنده دار,اس ام اس غمگين,جملات كوتاه

طرز تهيه ژله رنگين كماني

 

 

ژله رنگين كماني

شب يلدا يا همان شب چله يكي از بهترين و ماندگارترين شب ها بين ما ايراني هاست. دسرهاي مختلفي براي شب يلدا ( شب چله ) وجود دارد كه بيشتر آنها زمان بر و وقت گير هستند. اين بار براي شب يلداي تان يك ژله رنگين كماني سه سوته و سريع درست كنيد.

شب يلدا ( شب چله ) تان را با ژله رنگين كماني سه سوته شيريني و ماندگار كنيد
يه روز عصر فهميديم كه براي شب مهمون داريم و كلي كار! توي خونه چند بسته ژله با طعم هاي مختلف داشتم و تصميم گرفتم ژله رنگين كموني درست كنم اما ترسيدم وسطش يادم بره و ژله خراب بشه براي همين تصميم گرفتم  يه كار ديگه بكنم كه وقت كمتري  بگيره و بتونم به كاراي ديگه برسم

 مواد لازم براي تهيه ژله رنگين كماني سه سوته :

سه بسته ژله با رنگ هاي دلخواه ( من از ژله انار ، بلوبري و آناناس استفاده كردم)
يك بسته ژله آلوورا
يك ليوان و نصفي ماست

 طرز تهيه ژله رنگين كماني سه سوته :


هر بسته از ژله ها رو با يك ليوان آب جوش مخلوط كرده و براي اينكه سريع تر تركيب بشن هر كدوم رو به مدت يك دقيقه داخل ماكروفر قرار مي ديم (البته من از ماكروفر استفاده كردم چون عجله داشتم و ميشه اين كار رو روي بخار آب انجام داد)


هر رنگ از ژله هاي آب شده رو جداگونه نصف ميكنيم  و توي دو تا ظرف جداگونه ميريزيم.
به يكي از ظرف ها  نصف ليوان آب اضافه كرده و داخل يخچال يا فريزر قرار ميديم تا كامل ببنده.


نصفه ديگه رو ميذاريم تا كمي خنك بشه و بعد به اون نصف ليوان ماست اضافه ميكنيم ( باز براي سريعتر انجام شدن كار ميشه در حين هم زدن قاشق قاشق ژله رو به ماست اضافه كنين كه نياز به خنك شدن ژله نداشته باشه اما بايد خيلي مراقب باشين و خوب هم بزنين كه ژله توي ماست نبنده).

 مرحله اول درست كردن ژله رنگين كماني سه سوته


تركيب ماست و ژله رو هم توي يخچال يا فريزر ميذاريم تا خودش رو بگيره.
ژله آلوورا رو هم طبق دستور روي جعبه با دو ليوان آب مخلوط ميكنيم و كنار ميذاريم.

مرحله دوم درست كردن ژله رنگين كماني سه سوته


زمانيكه ژله ها كامل خودشون رو گرفتن اونها رو  با قاشق يا چنگال خراش ميديم و كامل هم ميزنيم.بعد توي قالب ژله به هم ترتيب و شكلي كه دوست داشتيم ميريزيم.

مرحله سوم درست كردن ژله رنگين كماني سه سوته


در نهايت ژله آلوورا رو روي اون ريخته و داخل يخچال يا فريزر ميذاريم تا خودش رو كامل بگيره و بعد داخل ظرف سرو برميگردونيم.


ژله رنگين كماني ما آماده ست.

نكته جهت تهيه ژله  : استفاده از فريزر به خاطر تسريع زمان بستن ژله هست.

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت: ۰۹:۰۹:۴۵ توسط:هبيچ موضوع: نظرات (0)

به اشتراک بگذارید :

Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious

طرز تهيه كيك كدو حلوايي

 

 

كيك كدو حلوايي

در كاسه اي متوسط، آرد، آرد ذرت، شكر، جوش شيرين، بكينگ پودر و دارچين را مخلوط كنيد.


مواد لازم :


آرد : 2 پيمانه
آرد ذرت : يك چهارم پيمانه
شكر :  2 پيمانه
جوش شيرين : 3 قاشق مرباخوري
بكينگ پودر : يك قاشق مرباخوري
پودر دارچين : 2 قاشق مرباخوري
تخم مرغ : 3 عدد درشت
روغن مايع : نصف پيمانه
وانيل : كمي
هويج رنده شده : 2 پيمانه
پوره كدو حلوايي : يك پيمانه
آناناس له شده : يك پيمانه
گردوي خرد شده : نصف پيمانه
پودر نارگيل : يك و نيم پيمانه

براي روي كيك :


كرم با دماي اتاق : 4 قاشق غذاخوري
پنير خامه اي : ۴۰۰ گرم
آب ليموترش : 2 قاشق غذاخوري
پودر نارگيل : يك پيمانه
گردوي خرد شده : سه چهارم پيمانه

طرز تهيه :


فر را روي ۱۷۵ درجه سانتي گراد تنظيم كنيد. دو قالب مناسب را با كاغذ روغني آماده كنيد و كنار بگذاريد. در كاسه اي متوسط، آرد، آرد ذرت، شكر، جوش شيرين، بكينگ پودر و دارچين را مخلوط كنيد. در كاسه بزرگ تري، تخم مرغ، روغن و وانيل را هم بزنيد تا يكدست شود. سپس كم كم مواد خشك را به آن اضافه كنيد. در اين مرحله مايه كمي غليظ خواهد بود.

آناناس، كدوحلوايي، هويج و گردو را به مواد اضافه و خوب مخلوط كنيد.

مايه كيك را در قالبي كه از قبل آماده شده است، بريزيد و به مدت يك ساعت در فر قرار دهيد.

براي اطمينان يافتن از پخته شدن كيك، خلال دندان داخل كيك فرو كنيد. اگر مايه كيك به آن نچسبيد نشانه پخته شدن كيك است. كيك را از فر دربياوريد و پس از كمي سرد شدن روي سيني پنجره اي قرار دهيد تا كاملا سرد شود. براي تهيه رويه كيك، در كاسه بزرگي كره، پنير خامه اي و آب ليمو را هم بزنيد تا يكدست شود. كم كم پودر قند را اضافه كنيد تا سبك شود. گردو و نارگيل را نيز اضافه كنيد.

كيك سرد شده را به دلخواه خود تزئين كنيد.

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت: ۰۹:۰۹:۴۵ توسط:هبيچ موضوع: نظرات (0)

به اشتراک بگذارید :

Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious

طرز تهيه كيك موز و گردو

 

 

 كيك با طعم موز و گردو

 در اين روزهاي سرد پاييزي پخت يك كيك خانگي خيلي مي چسبد. كيكي با موز و گردو درست كنيد و قبل از اينكه سرد شود با يك نوشيدني داغ آن را ميل كنيد.

مواد اوليه:


روغن مايع (ترجيحاً روغن زيتون) نصف پيمانه
شير 1 پيمانه
تخم مرغ (به دماي محيط رسيده) 2 عدد
بكينگ پودر 2 قاشق چاي خوري
آرد سفيد 2 پيمانه
وانيل 1/4 ق.چ
موز (پوره يا رنده شده) 1 عدد
شكر 1 پيمانه
گردو (خرد شده) به ميزان لازم


طرز تهيه:

1) تخم مرغ هارا همراه شكر در ظرف جداگانه ميزنيم تا حجم آن دوبرابر شود وكرم رنگ وكشدار شود.

2) بعد كه خوب با همزن ، هم زديد..روغن را اضافه كرده و مخلوط ميكنيم.

3) موزهاي پوره شده را به همرا وانيل به مخلوط اضافه ميكنيم...و با هم زن دوباره كمي آنها را مخلوط ميكنيم.

4) آرد را جدا گانه به همراه بكينگ پودر 3بار الك ميكنيم.

5) آرد را كم كم به مواد اضافه ميكنيم وهربار كه مقداري آرد به مواد اضافه ميكنيم كمي هم شير ميريزيم وهمراه آرد (با ليسك) آرام آرام هم ميزنيم.

6) گردو را از قبل خورد كرده وبه مدت 15 دقيقه در آب خيس كنيد.. ودر آخر آن را با مواد مخلوط كنيد..(ميتوانيد يك لايه مواد را در قالب ريخته مقداري گردو را بپاشيد وبعد بقيه مداد را روي آن بريزيد)

7) ظرف را چرب كنيد و ترجيحاً با كاغذ روغني بپوشانيد.. مواد را در آن ريخته ودر فر با درجه 180 درجه سانتي گراد به مدت 30-40 دقيقه براي پخت بگذاريد.

نكات:

1- حتما قبل از آغاز كارتان فر را با درجه 200 درجه سانتي گراد گرم كنيد.

2- تمام مراحل را با سرعت انجام دهيد زيرا مكث طولاني مدت ،حالت طبيعي مواد را خراب ميكند.

3- همه مواد هم دماي محيط باشند.

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت: ۰۹:۰۹:۴۴ توسط:هبيچ موضوع: نظرات (0)

به اشتراک بگذارید :

Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious

طرز تهيه پلو مرغ

 

 

پلو مرغ آفريقايي‌

اصليت اين غذا مال غرب آفريقاست و اصولا در مقدار زياد و با مرغ كامل درست ميشه. من با سينه مرغ درست كردم ولي با همون طعم سنتي و اصليش.
 
مواد اوليه:

سير 2حبه له شده
آويشن خشك شده 1ق چ
سينه مرغ بدون استخوان 4 عدد
روغن 2ق غ
گوجه فرنگي خرد شده 400گرم
رب گوجه فرنگي 1 ق غ
آب مرغ كمتر از 2 پيمانه
پودر ميگو خشك شده 2ق غ
فلفل چيلي سبز تازه (دانه گرفته شده و خورد شده) 1عدد
برنج سه چهارم پيمانه
آب 2و1/2 پيمانه
آويشن تازه خرد شده براي پاشيدن روي غذا

طرز تهيه:

1- از بين موادي كه گفتم اگر پودر ميگو خشك نداشتيد اشكالي ندارد بدون آن هم اين غذا خوشمزه مي شود.

2- ابتدا سير و آويشن را در ظرفي مخلوط كنيد و روي سينه مرغ بماليد و در تابه با روغن داغ سرخ كنيد تا روي مرغ كمي قهوه اي شود و بعد داخل بشقابي جدا بگذاريد.پياز خورد شده را كمي تفت بدهيد تا نرم شود و بعد رب گوجه و گوجه خورد شده را اضافه كنيد و بگذاريد با شعله ملايم به مدت 15 دقيقه بپزد و گه گاهي هم بزنيد تا ته نگيرد و بعد از اينكه آب گوجه كم شد زير شعله را كم كنيد و مرغ را به داخل سس برگردانيد

و با سس كاملا مخلوط كنيد و به مدت 10 دقيقه ديگر بپزيد و بعد آب مرغ و پودر ميگو و چيلي خرد شده را اضافه كنيد و بگذاريد تا به جوش بياد و به مدت 5 دقيقه بگذاريد بپزد يا به اصطلاح خودمون تا آب خورشت بكار برود و يك سس غليظ داشته باشيم تا زمانيكه مرغ كامل بپزد و گه گاهي هم بزنيد تا ته نگيرد.

 پلو مرغ آفريقايي


3- در همين حين برنج را بپزيد به اينصورت كه برنج را با آب و كمي از آب خورشت همان سس مرغ مخلوط كنيد و بگذاريد تا به جوش بيايد بعد شعله را كم كنيد و در قابلمه را ببنديد و بگذاريد با شعله ملايم به مدت 15 دقيقه بپزد تا برنج نرم شود و آب برنج تمام شود.براي سرو اين غذا در 4 بشقاب جداگانه برنج قالب زده را بريزيد به اين صورت كه داخل كاسه اي را چرب كنيد و برنج را داخل آن ريخته و با پشت قاشق كمي فشار بدهيد و بعد بشقاب را روي سر كاسه بگذاريد و كاسه و بشقاب را با هم برگردانيد تا برنج قالبي از بشقاب خارج شود و دورتا دور برنج را سس مرغ بريزيد اگر ديديد آب سس زياد است كمي شعله را زياد كنيد تا آب بكار برود.

4- فيله مرغ را اسلايس كنيد و روي سس بچينيد و روي آن كمي آويشن تازه خرد شده بريزيد. مي گذاريم آب خورش به جوش بيايد و بعد غذا را در زير نقطه جوش آب صورت نيمه جوش نگه داشته تا نهايتا پخته شود يعني دماي مايع نبايد به حالتي برسد كه توليد حباب بخار كند به عنوان مثال انواع خورشت را براي بهتر جا افتادن و كامل پخته شدن با اين شيوه تهيه مي كنند.برتري اين روش نسبت به آب پز كردن سريع و جوشيدن كامل اين است كه تكه هاي گوشت و سبزيجات تكه تكه و له نمي شوند.

 

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت: ۰۹:۰۹:۴۳ توسط:هبيچ موضوع: نظرات (0)

به اشتراک بگذارید :

Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious

طرز تهيه خوراك راگوي گوشت و لبو

 

 

خوراك راگوي گوشت و لبو

در فصل سرما خوراك راگو خيلي مي چسبد، خوراكي كه در اين مطلب به شما آموزش مي دهيم همراه با لبو تهيه مي شود. سسي كه با گوشت و لبو درست مي كنيم را روي پاستا مي ريزيم.

مواد لازم:

گوشت گاو 1 كيلو
لبو يك عدد

روغن 3 قاشق
سير رنده شده 3 حبه
هويج كوچك خرد شده 1 عدد
پياز خرد شده متوسط 1 عدد
رب گوجه 2 قاشق
آب گوشت  2 ليوان
چغندر متوسط 5 عدد
پاستا آشيانه اي 1 بسته
پنير پارمزان 1/2 ليوان
نمك
فلفل
جعفري براي تزئين

 

طرز تهيه:

1- گوشت گاو را به صورت خورشتي قطعه قطعه كنيد و كمي نمك و فلفل روي آن بپاشيد. روغن را درون قابمله ترجيحا مسي بريزيد و گوشت را آرام آرام درون آن سرخ كنيد تا كمي قهوه اي رنگ شوند. سپس آن را به ظرفي انتقال دهيد و نگهداريد.

2- در يك تابه نچسب سير، هويج و پياز را با هم تفت دهيد و سپس در قابلمه را بگذاريد تا آنها به مدت 5 دقيقه روي حرارت ملايم بپزند. مراقب باشيد تا مواد ته نگيرند. رب گوجه را اضافه كنيد و پس از 1 يا 2 دقيقه آبگوشت را همراه با قطعات گوشت پخته شده اضافه كنيد. حرارت را كم كنيد و در قابلمه را بگذاريد. در صورت لزوم كمي آب اضافه كنيد تا در مدت 2 تا 3 ساعت مواد آرام آرام بپزند.


3- فر را تا دماي 200 درجه سانتي گراد گرم كنيد.

4- چغندر ها را پوست بكنيد و زوائد آن را جدا كنيد. كمي نمك و فلفل و روغن زيتون روي آنها بپاشيد و سپس آنها را درون فويل بپيچيد و به مدت 40 تا 45 دقيقه در فر قرار دهيد. وقتي چغندر ها را از فر بيرون آوريديد آنها را ببريد.

5- گوشتها را با چنگال كمي له كنيد و سپس چغندر ها را به آن اضافه كنيد و مواد را كمي روي حرارت ملايم قرار دهيد تا خوراك جا بيفتد.


6- پاستا آشيانه اي را درون آبجوش بجوشانيد و آبكشي كنيد. پاستا را به درون قالب فر انتقال دهيد و سپس سس گوشت و لبو را روي آن بريزيد. پنير پارمزان را روي خوراك ريخته و ظرف را به مدت 10 تا 15 دقيقه درون فر قرار دهيد تا پنير كمي طلايي رنگ و برشته شود. مي توانيد از جعفري جهت تزيين غذا استفاده كنيد و لذت ببريد.

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت: ۰۹:۰۹:۴۲ توسط:هبيچ موضوع: نظرات (0)

به اشتراک بگذارید :

Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious

طرز تهيه سالاد مرغ و قارچ

 

 

سالاد مرغ و قارچ

بعضي از افراد براي وعده هاي شام شان از انواع سالاد ها استفاده مي كنند. براي اينكه يك وعده غذايي سبك داشته باشيد مي توانيد سالادي به همراه مرغ و قارچ درست كنيد.
 
مواد اوليه:

سينه مرغ كامل 1 عدد
آب مرغ 3 ق غ
قارچ نيم كيلو
فلفل دلمه اي 4عدد
سس مايونز به مقدار لازم
نمك بمقدار لازم
كنسرو ذرت 3-4 ق غ
پياز داغ و زرشك براي تزئين

طرز تهيه:

1- ابتدا سينه مرغ رو در قابلمه اي همراه با آب روي حرارت قرار ميدهيم تا خوب بپزد،براي مزه ي خوب مرغ يك عدد پياز را خرد كرده و به قابلمه اضافه كنيد.بعد از پخت كامل مرغ كمي صبر ميكنيم تا خنك بشه بعد با قيچي آشپزخانه يا چاقو،مرغ رو به تكه هاي كوچك ميبريم يا ميتونين با دست ريش ريش كنين.

2- فلفل دلمه اي هارو تقريبا به شكل نواري يا مستطيلي خرد ميكنيم.

3- اگه از كنسرو ذرت استفاده ميكنيم ابتدا تا 20 دقيقه اون رو بجوشونين بعد درب كنسرو رو باز كنين.

4- قارچ ها رو تميز شسته و به صورت ورقه اي خرد ميكنيم و بمدت 10دقيقه همراه با آب در قابلمه اي ميريزيم تا قارچ ها بپزد و نرم شوند و بعد آبكش ميكنيم.


طرز تهيه سالاد خوشمزه مرغ و قارچ


5- بعد در ماهيتابه اي مقداري روغن ريخته و فلفل دلمه اي هارو اضافه كرده و تفت ميديم بعد از اينكه فلفل هامون پخته شدن قارچ ،ذرت و تكه هاي مرغ رو اضافه ميكنيم و بمقدار لازم نمك رو اضافه ميكنيم و همه ي مواد رو حدود 10 دقيقه تفت ميديم.

6- بعد بمقدار لازم سس را همراه با آب مرغ مخلوط ميكنيم و سپس به موادمان اضافه ميكنيم و خوب مخلوط ميكنيم تا همه ي مواد به سس آغشته بشه.

7- بعد در ديس سرو كرده و براي تزئين پياز داغ و زرشك رو اضافه ميكنيم.

8- براي درست كردن پياز داغ و زرشك ابتدا پيازهارو خلالي خرد كرده و در روغن سرخ ميكنيم تا طلايي بشه بعد مقدار كمي زرشك رو شسته و بعد از خشك شدن به پياز داغ اضافه ميكنيم و 2دقيقه تفت ميديم تا زرشكها هم سرخ بشن.

9- فقط به اين نكته توجه كنيد كه زرشك هارو خيس در داخل پياز داغ نريزيد .

10- بعد ديس رو توي يخچال قرار بدين تا خنك بشه.

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت: ۰۹:۰۹:۴۲ توسط:هبيچ موضوع: نظرات (0)

به اشتراک بگذارید :

Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious

طرز تهيه رولت كوكو سبزي

 

 

رولت كوكو سبزي

پفكر كنيد قرار است يك مهماني فوق العاده بدهيد و كلي مهمان خاص داريد، شما بايد در اين روز تمام توانايي هايتان را به رخ بكشيد. حتما نيازي نيست با مواد عجيب و غريب غذاهاي شگفت انگيز درست كنيد. كافي است كمي خلاقيت به كار ببريد.

مواد لازم:

سبزي‌ پلو خردكرده:  سه كاسه ماست‌خوري
جعفري خردكرده:    دو قاشق غذاخوري
زعفران:             يك‌چهارم قاشق مرباخوري
آرد گندم:             سه قاشق غذاخوري
تخم‌ مرغ:            12 عدد
تن ماهي:             يك قوطي
روغن:               نصف فنجان

با اين مقدار مواد لازم به اندازه يك ديس متوسط از ”‌رولت كوكو سبزي" خواهيم داشت.

طرز تهيه:

دو عدد تخم‌مرغ را شكسته، سه قاشق آرد گندم را به آن اضافه كرده، هم مي‌زنيم تا مايه يكنواختي به دست آيد. سپس چهار عدد تخم‌مرغ ديگر، كمي زعفران آب كرده، نمك و دو قاشق جعفري خردكرده را اضافه كرده، هم مي‌زنيم تا مايه تخم‌مرغي به دست آيد.

نصف فنجان روغن ته يك قالب مستطيلي (به ابعاد 37 در 27 سانتي‌متر) مي‌ريزيم. سپس مايه تخم‌مرغي را ته قالب ريخته، طبقه بالاي فر با حرارت متوسط (180 درجه سانتي‌گراد) براي مدت 5 دقيقه قرار مي‌دهيم تا مايه تخم‌مرغي بسته شود.

سه كاسه ماست‌خوري سبزي‌پلو خردشده را با شش عدد تخم‌مرغ و كمي نمك مخلوط كرده، هم مي‌زنيم تا مايه كوكو سبزي حاضر شود.


مايه كوكو سبزي را روي مايه تخم‌مرغي بسته‌شده ريخته، روي آن را صاف مي‌كنيم و دوباره آن را براي 10 دقيقه در طبقه بالاي فر با حرارت متوسط 180 درجه سانتي‌گراد قرار مي‌دهيم تا كوكو سبزي بسته شود.

سپس روغن يك عدد تن ماهي را جدا كرده، كنار مي‌گذاريم و تن ماهي را روي كوكو سبزي قرار مي‌دهيم و كوكو سبزي را حول تن ماهي لوله كرده، دوباره براي 5 دقيقه در فر قرار مي‌دهيم تا رولت كوكو سبزي آماده شود.


رولت كوكو سبزي را يكي دو ساعت در يخچال قرار داده، تا سرد و سفت شود. سپس آن را برش مي‌زنيم تا آماده پذيرايي شود.

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت: ۰۹:۰۹:۴۱ توسط:هبيچ موضوع: نظرات (0)

به اشتراک بگذارید :

Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious

طرز تهيه آش لپه

 

 

آش لپه

از آنجايي كه در فصل پاييز به دليل شرايط نامساعدو متغير هوا سرماخوردگي در بين افراد به خصوص بچه ها زياد مي شود غذاي پيشنهادي اين هفته آش مخصوص اين فصل است...

با شروع فصل پاييز و متغير بودن هوايي كه قابل پيش بيني نيست معمولا افراد به خصوص بچه ها بيشتردر معرض سرماخوردگي خواهند بود، غذاي پيشنهادي اين هفته مي تواند براي اين زمانها بسيار مفيد باشد.


 
مواد لازم براي پنج نفر:


لپه                                     نصف پيمانه
سويا                                  1 پيمانه
خرده برنج                            نصف پيمانه
عدس                                 نصف پيمانه
سبزي آش                          1 كيلوگرم
نعناع و جعفري                     200 گرم
روغن زيتون                         به ميزان لازم
 آب                                    به ميزان لازم
نمك وزردچوبه                     به ميزان لازم
 
 
طرز تهيه:


لپه ي خيس كرده را يك ساعت بپزيد، سويا را نيز به مدت نيم ساعت با آب و زردچوبه و برنج جداگانه پخته، پس از پخته شدن، لپه، عدس و سبزيها را به آن اضافه كنيد و به مدت 45 دقيقه با حرارت ملايم طبخ دهيد، بايد مراقب باشيد كه ته نگيرد و با فاصله اي نه چندان زياد آنها را به هم بزنيد پس از آماده شدن با روغن زيتون نوش جان شود.
 
نكته:اين طريقه ي پخت گياهي آش لپه است در صورت تمايل مي توانيد به جاي سويا از گوشت نيز استفاده كنيد.
 

« هرسه شنبه با يك مطلب غذايي يا درماني گياهي سالم به طور اختصاصي با ما همراه باشيد »

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت: ۰۹:۰۹:۴۰ توسط:هبيچ موضوع: نظرات (0)

به اشتراک بگذارید :

Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious

طرز تهيه گاناش شكلاتي

 

 

گاناش شكلاتي

گاناش سسي براي پوشش كيك است، ميتوانيد گاناش را پس از اينكه سرد شد مستقيم روي كيك بريزيد اما براي زيبايي و خوشمزه تر شدن كيك پيشنهاد ميشود ابتدا كيك را با خامه فرم گرفته روكش كنيد سپس گاناش را روي آن بريزيد.

مواد لازم:

۴۵۰ گرم  شكلات ريز شده
دو و نيم فنجان  كرم شيريني پزي
۱/۴ فنجان  شربت ذرت   

طرز تهيه:

1.شكلات ها را درون يك كاسه ي بزرگ مقاوم در برابر حرارت قرار دهيد. كرم و شربت ذرت را روي حرارت متوسط رو به زياد بجوشانيد و روي شكلات ها بريزيد . بدون هم زدن بگذاريد شكلات ها كم كم آب شوند .

 2. از وسط مواد به سمت كناره هاي ظرف شروع به مخلوط نمودن شكلات آب شده و كرم نماييد تا تركيبي صاف و يك دست حاصل شود. بيش از حد لازم هم نزنيد.

3. كرم را در يخچال قرار دهيد و هر پنج دقيقه يك بار آن را بيرون آورده هم بزنيد تا زماني كه شكل گرفته و رنگش كمي روشن تر شود.

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت: ۰۹:۰۹:۴۰ توسط:هبيچ موضوع: نظرات (0)

به اشتراک بگذارید :

Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious

طرز تهيه بستني زمستوني

 

 

 بستني زمستوني

ياد بچگي هايمان به خير! زمستان كه ميشد ديگر از آن بستني هاي فصل تابستان خبري نبود، عوضش همه مغازه ها پر ميشد از بستني هاي زمستوني. طعم خيلي خوب و خاصي داشت. مي خواهيم خاطره دوران كودكي را با آموزش بستني زمستوني برايتان زنده كنيم.

مواد لارم:

سفيده تخم مرغ 4 عدد
خاك قند 1 ليوان
وانيل 1 قاشق چايخوري
پودر ژلاتين 1 و 1/2 قاشق
آب 3 قاشق
نان ميكادو يا بيسكوئيت گرد
شكلات ذوب شده
پودر نارگيل
پودر گردو

طرز تهيه:

1- سفيده هاي تخم مرغ را به كمك همزن برقي خوب هم بزنيد تا كاملا كف كند و در ظرف تكان نخورد.

2- به كمك يك قابلمه پر از آب يك حمام آب جوش تهيه كنيد و ظرف سفيده تخم مرغ را درون آن قرار دهيد. كم كم خاك قند و وانيل را اضافه كنيد و با سفيده ها مخلوط كنيد. شكر بايد كاملا در سفيده حل شود. سپس آن را از روي حمام بن ماري برداريد.

3- ظرف ديگري حاضر كنيد و ژلاتين را با آب روي بن ماري مخلوط كنيد تا شفاف شود.

4- ژلاتين شفاف را به مخلوط سفيده شكري اضافه كنيد و هم بزنيد. بيسكوئيت ها را حاضر كنيد و با قاشق يا قيف از مايع بستني زمستاني روي آن ها بريزيد. سپس بستني زمستاني را درون يخچال قرار دهيد تا خنك و سفت شوند.

5- بعد از اينكه بستني ها سفت شدند، شكلات ذوب شده را حاضر كنيد. بستني هاي زمستاني را روي يك سيني قرار دهيد و با كمك ملاقه شكلات ذوب شده را روي آنها بريزيد و كمي پودر نارگيل و گردو روي روكش بپاشيد و دوباره آنها را درون يخچال قرار دهيد تا روكش شكلاتي سفت شود.

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت: ۰۹:۰۹:۳۸ توسط:هبيچ موضوع: نظرات (0)

به اشتراک بگذارید :

Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious