وبلاگ رایگان دانلود فیلم و سریال رایگان ساخت وبلاگ رایگان
حذف در پنل کاربری [X]
سايت تفريحي و سرگرمي هبيج

سايت تفريحي و سرگرمي هبيج

اس ام اس, اس ام اس جديد,اس ام اس تولد,اس ام اس عاشقانه,اس ام اس خنده دار,اس ام اس غمگين,جملات كوتاه

طرز تهيه خورش انار

 

 

خورش انار 

انار آويج يك نوع خورش مخصوص شمالي هاست، كه با مرغ و سبزيجات خاص درست مي شود. در اين مطلب طرز تهيه اين خورش سنتي را به شما اموزش مي دهيم.


مواد لازم براي 4 نفر


 1  كيلو گرم مرغ خرد شده
 2  /1 2 پيمانه گردوي چرخ كرده
 2 /1 2 پيمانه سبزي خرد شده
( تره نعنا گشنيز وجعفري)
2 حبه سير
2 ليوان  آب انار
1 عدد پياز درشت
به ميزان لازم  نمك و زردچوبه
3 عدد تخم مرغ
2 ق س رب انار
2 پيمانه آب

طرز تهيه:

1. ابتدا مرغ را خرد كرده و آنها را آغشته به نمك و زردچوبه كنيد. در يك قابلمه مناسب مقداري روغن بريزيد و آن را روي حرارت قرار دهيد. بعد از آنكه داغ شد، پياز خرد شده را به همراه 2 حبه سير داخل آن تفت دهيد. حالا تكه هاي مرغ را اضافه كرده و همراه با پياز كمي تفت دهيد.

2. در اين زمان گردو را همراه سبزي خرد شده اضافه كنيد. كمي مواد را با هم تفت دهيد، سپس آب را اضافه كنيد. در قابلمه را بگذاريد و صبر كنيد تا مرغ بپزد.

3. بعد از حدود يك ساعت آب انار را اضافه كرده و صبر كنيد تا جوش بيايد و خوب با مواد مخلوط شود، سپس رب انار را اضافه كرده ، به آرامي هم بزنيد.

4. در كاسه اي تخم مرغ ها را خوب بزنيد، سپس آن را داخل خورش بريزيد. صبر كنيد تا خورش جا بيفتد. حالا مي توانيد آن را سرو كنيد.

يه جور ديگه

در صورت تمايل مي توانيد تخم مرغ را از دستور اين خورش حذف كنيد.

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت: ۰۹:۰۹:۲۴ توسط:هبيچ موضوع: نظرات (0)

به اشتراک بگذارید :

Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious

روش تهيه كيك آجيلي

 

 

كيك آجيل

آجيل و ميوه هاي خشك با وجود فوايد بسياري كه براي سلامتي دارند، جزء آن دسته از خوراكي هايي هستند كه در طول سال كم به آنها توجه مي شود.
 
مواد اوليه:


آرد سفيد الك شده يك و سه چهارم پيمانه
تخم مرغ ۳ عدد
شكر پودري سه چهارم پيمانه
كره نرم شده ۲۰۰ گرم
آب پرتقال يا ليمو ترش يك چهارم پيمانه
بكينگ پودر ۱ قاشق چايخوري
نمك يك چهارم قاشق چايخوري
برگه هلو خشك شده و خرد شده يك دوم پيمانه
انبه خشك خرد شده يك دوم پيمانه
توت فرنگي خشك خرد شده يك دوم پيمانه
آناناس خشك خرد شده دو سوم پيمانه
بادام (مي توانيد از بادام هندي، زميني يا برزيلي هم استفاده كنيد) يك دوم پيمانه
فندق بو داده يك سوم پيمانه
گردو يك دوم پيمانه
پسته يك چهارم پيمانه
عسل گرم و رقيق كمي براي سرو كردن

طرز تهيه:

فر را روي ۱۶۰ درجه سانتي گراد روشن و گرم كنيد. كف و ديواره ي يك قالب گرد ۲۰ سانتي متري با ارتفاع ۶ سانتي متر را روغن بماليد. سپس كف و ديواره ها را كاغذ روغني بيندازيد. يك تكه فويل (كاغذ آلومينيومي) به اندازه ي سطح روي قالب ببريد و كنار بگذاريد. آناناس، انبه، توت فرنگي ، گيلاس و هلوي خشك شده و خرد شده را به همراه آب پرتقال يا آب ليمو در كاسه اي با هم مخلوط كنيد. شما مي توانيد هر ميوه ي خشك ديگري را كه دلخواهتان است جايگزين ميوه هاي خشك اين دستور اما با حفظ اندازه هاي ذكر شده نماييد.

حتي ميتوانيد از يك يا دو نوع ميوه ي خشك شده در تهيه اين كيك استفاده نماييد. در كاسه اي ديگر كره و شكر را با همزن برقي آنقدر هم بزنيد تا سبك و نرم شود و رنگش روشن شود. سپس تخم مرغها را دانه دانه به مخلوط شكر و كره اضافه كنيد به اين صورت كه بعد از هر يك دانه مخلوط را با همزن خوب بزنيد. در انتهاي اين مرحله مخلوط دلمه دلمه يا گلوله گلوله مي شود. اين مخلوط را به مخلوط كاسه ي اول (ميوه هاي خشك) اضافه كنيد. سپس آرد الك شده را به آن اضافه كنيد و همه مواد را با هم مخلوط كنيد و در قالب بريزيد.


آجيل ها را با هم مخلوط كرده و روي مخلوط كيك پخش كنيد يا بطور منظم با سليقه ي خودتان رويسطح مواد بچينيد. سپس با كمك سر انشگتان به آرامي روي آن فشار بياوريد تا كمي درون مايه كيك فرو رود و جا بگيرد. قالب را به مدت ۱ ساعت و ۴۵ دقيقه تا ۲ ساعت در فر قرار دهيد.

دقت كنيد بعد از اتمام ۴۵ دقيقه در فر را باز كرده و آن تكه فويلي كه از قبل بريده ايد را روي سطح آجيل ها بكشيد تا از سوختن آجيل ها جلوگيري كند. در فر را سريع ببنديد و بعد از گذشت يك ساعت و ۴۵ دقيقه در فر را باز كنيد و يك خلال چوبي در مركز كيك فرو ببريد اگر تميز بيرون آمد نشان مي دهد كه كيك پخته است. بعد از اطمينان از پخته بودن كيك آنرا از فر در آوريد و روي يك سطح يا قفسه سيمي، به همراه قالب به صورت وارونه قرار دهيد.

اگر براي سرو آن عجله داريد نيم ساعت تا يك ساعت بعد قالب را برداشته كيك را برگردانيد و عسل گرم و رقيق را با قلم مو روي سطح آجيل ها بكشيد. اما بهتر است اجازه دهيد يك شب كيك به همين حالت وارونه به همراه قالب روي آن، در محيط بماند تا آرام آرام خنك شود. روز بعد قالب را برداريد و كيك را روي ظرف سِرو برگردانيد. زمان سِرو، عسل را روي بخار آب گرم و رقيق كرده و با قلم مو روي سطح آجيل ها بكشيد.

در نهايت دور كيك را با يك روبان به پهناي ارتفاع كيك تزئين كنيد. مي توانيد از گيلاس كمپوتي يا شكري و همچنين انار هم براي تزئين روي كيك استفاده كنيد و يا اينكه مجددا يك لايه ديگر آجيل بو داده بدون نمك و آغشته به عسل گرم و رقيق روي سطح كيك بريزيد. نوش جان

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت: ۰۹:۰۹:۲۲ توسط:هبيچ موضوع: نظرات (0)

به اشتراک بگذارید :

Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious

طرز تهيه شيريني اوكرايني

 

 

شيريني اوكرايني

 مردم اوكراين شيريني مخصوص و خيلي ساده‌اي دارند به نام لقمه سيب. شيريني‌اي كه در 10 دقيقه آماده خوردن مي‌شود. مردم اين كشور با اين شيريني در بيشتر مهماني‌ها و مجالس رسمي از مهمان‌هايشان پذيرايي مي‌كنند.

لقمه سيب شيريني مخصوص جشن‌ها و مراسم سال نو و حتي مراسم تدفين و سوگواري اوكرايني‌ها هم هست. اين شيريني ساده را مي‌توانيد در يك عصر زمستاني درست كنيد و با چاي دارچين با مهمان‌هايتان گل بگوييد و گل بشنويد.


مواد لازم 


2 عدد سيب
2 /1 پيمانه پودر قند
2 ق چ پودر دارچين
به ميزان لازم خمير يوفكا

طرز تهيه:

1. سيب‌ها را بعدازآنكه پوست گرفتيد، مثل تصوير ريز خرد كنيد و كنار بگذاريد.


2. حالا سيب را در ظرفي بريزيد و با پودر دارچين و پودر قند مخلوط كنيد.


3. خمير يوفكا را پهن كنيد و به‌اندازه يك قاشق غذاخوري از مخلوط سيب روي آن بريزيد و مثل شكل آن را بپيشچيد


4.  در پايان كمي از پودر دارچين و پودر قند روي خمير بريزيد. فر را از قبل با دماي 160 درجه سانتي‌گراد گرم كنيد. حالا شيريني‌ها را به مدت 5 دقيقه داخل فر قرار دهيد.

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت: ۰۹:۰۹:۲۲ توسط:هبيچ موضوع: نظرات (0)

به اشتراک بگذارید :

Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious

طرز تهيه شيريني اوكرايني

 

 

شيريني اوكرايني

 مردم اوكراين شيريني مخصوص و خيلي ساده‌اي دارند به نام لقمه سيب. شيريني‌اي كه در 10 دقيقه آماده خوردن مي‌شود. مردم اين كشور با اين شيريني در بيشتر مهماني‌ها و مجالس رسمي از مهمان‌هايشان پذيرايي مي‌كنند.

لقمه سيب شيريني مخصوص جشن‌ها و مراسم سال نو و حتي مراسم تدفين و سوگواري اوكرايني‌ها هم هست. اين شيريني ساده را مي‌توانيد در يك عصر زمستاني درست كنيد و با چاي دارچين با مهمان‌هايتان گل بگوييد و گل بشنويد.


مواد لازم 


2 عدد سيب
2 /1 پيمانه پودر قند
2 ق چ پودر دارچين
به ميزان لازم خمير يوفكا

طرز تهيه:

1. سيب‌ها را بعدازآنكه پوست گرفتيد، مثل تصوير ريز خرد كنيد و كنار بگذاريد.


2. حالا سيب را در ظرفي بريزيد و با پودر دارچين و پودر قند مخلوط كنيد.


3. خمير يوفكا را پهن كنيد و به‌اندازه يك قاشق غذاخوري از مخلوط سيب روي آن بريزيد و مثل شكل آن را بپيشچيد


4.  در پايان كمي از پودر دارچين و پودر قند روي خمير بريزيد. فر را از قبل با دماي 160 درجه سانتي‌گراد گرم كنيد. حالا شيريني‌ها را به مدت 5 دقيقه داخل فر قرار دهيد.

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت: ۰۹:۰۹:۲۱ توسط:هبيچ موضوع: نظرات (0)

به اشتراک بگذارید :

Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious

چگونه غذاها را طعم دار و خوشمزه كنيم

 

 

طعم دادن و مزه دار كردن خوراكي

مي خواهيم در اين مطلب شما را با چند مورد از ترفندهاي آشپزي آشنا كنيم و طعم غذايتان را با استفاده از برخي چاشني ها تغيير دهيم و اطرافيان شما را از خوردن اين غذاها غافلگير كنيم.

۱) رب انار + مرغ

پس از اينكه تكه‌هاي مرغ را با آب و كمي نمك پختيد، ۲ قاشق غذاخوري رب انار را با نصف ليوان پياز سرخ‌شده و يك قاشق چاي‌خوري زعفران دم‌كرده كمي تفت بدهيد و روي مرغ‌ها بريزيد. سپس اجازه دهيد تكه‌هاي مرغ طعم‌دار شده به مدت ۲ تا ۳ دقيقه روي حرارت بمانند تا آماده خوردن شوند.

۲) قهوه + استيك

اگر قصد درست كردن استيك يا حتي گوشت تنوري داريد، مي‌توانيد از پودر قهوه نيم‌كوب براي طعم دادن به گوشت استفاده كنيد. تركيب پودر قهوه اسپرسو، نمك، فلفل قرمز، پودر فلفل دلمه‌اي، زيره سبز و چند دانه فلفل سياه بهترين تركيب براي طعم‌دار كردن گوشت‌هاي استيك و كبابي است.

۳) مايونز + جوجه كباب

اضافه كردن يك قاشق غذاخوري سس مايونز به مواد جوجه‌كباب مي‌تواند هم طعم جوجه را دلپذيرتر كند و هم بافت آن را نرم‌تر، بنابراين اگر تصميم به پخت اين غذا داريد، كمي سس مايونز قبل از پخت تكه‌هاي گوشت به آن اضافه كنيد.

۴) آب‌ليمو + ماكاروني

خيلي‌ها به آب در حال جوش ماكاروني، كمي نمك اضافه مي‌كنند. اين بار به جاي اين كار يك قاشق غذاخوري آب‌ليموي تازه را به آب ماكاروني اضافه كنيد و هنگام سرو ماكاروني هم كمي آويشن يا پودر ريحان خشك روي آن بريزيد. به اين ترتيب هم حجم سديم دريافتي را كاهش مي‌دهيد و هم طعم جديدي را در ماكاروني تجربه خواهيد كرد.

معمولاً بيشتر افراد طعم سبزي‌هاي بخارپز را دوست ندارند اما مي‌توانيد با افزودن كمي روغن كنجد و سركه بالزاميك به سبزي‌هاي بخارپز، طعمي مطلوب به آن‌ها بدهيد.

۵) آب سيب + كتلت

اگر مي‌خواهيد طعم كتلت شما با تمام كتلت‌هاي تمام دنيا متفاوت باشد، به جاي پياز رنده شده، از آب سيب غليظ در تهيه مواد اوليه آن كمك بگيريد. افزودن كمي نان خشك خردشده به مواد اوليه كتلت مي‌تواند شلي حاصل از افزودن آب سيب را نيز برطرف كند.

۶) برنج + شامي

اگر مقداري از برنج مهماني شب گذشته‌تان باقي مانده است، اصلاً نگران نباشيد. شما مي‌توانيد يك ليوان برنج پخته را خوب بكوبيد و با كمي گوشت چرخ‌كرده و پياز رنده شده آن را مخلوط كنيد و پس از افزودن ادويه و سبزي‌هاي معطر، يك شامي بسيار خوشمزه سر ميز غذايتان بگذاريد.

۷) پنير پيتزا + فيله سوخاري

معمولاً بچه‌ها علاقه فراواني به خوردن فيله سوخاري و مرغ كبابي دارند. شما مي‌توانيد براي بالا بردن كالري و بهبود طعم گوشت‌هاي سوخاري از كمي پنير پيتزاي رنده شده و آب‌ليموي تازه استفاده كنيد.

۸) خامه + سوپ سفيد

اگر اضافه وزن نداريد، چربي خونتان بالا نيست يا مي‌خواهيد مهماني برگزار كنيد، حتماً به سوپ‌هاي سفيد خود كمي خامه هم بزنيد. افزودن خامه و جعفري تازه به سوپ‌هاي سفيد عطري دل‌پذير و طعمي به ياد ماندني به آن مي‌دهد.

۹) پنير صبحانه + ماكاروني

وقتي ماكاروني را پختيد و در ظرف مخصوص سرو آن ريختيد، كمي پنير صبحانه روي آن رنده كنيد. مطمئن باشيد با اين كار يك رشته ماكاروني هم ته ظرفتان باقي نخواهد ماند.

۱0) پنير خامه‌اي + تخم‌مرغ

۲ تخم‌مرغ خام را خوب هم بزنيد. سپس ۲ قاشق غذاخوري كره را با يك‌چهارم فنجان پنير خامه‌اي و كمي نمك مخلوط كنيد و اين مخلوط را روي حرارت ملايم بگذاريد. وقتي پنير و كره كاملاً آب شدند، تخم‌مرغ‌ها را به ظرفتان اضافه كنيد و پس از هم زدن تمام مواد با يكديگر، درِ ظرف را تا پف كردن و پختن كامل تخم‌مرغ‌ها ببنديد. بعد از حدود ۵ دقيقه يك املت فوق‌العاده خوش عطر و طعم خواهيد داشت. افزودن كمي پودر آويشن به اين املت، خوشمزه‌ترين صبحانه عمرتان را براي شما فراهم خواهد كرد.

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت: ۰۹:۰۹:۲۰ توسط:هبيچ موضوع: نظرات (0)

به اشتراک بگذارید :

Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious

آموزش تصويري تهيه يك ديزي خوشمزه

 

 

طرز تهيه ديزي

ديزي يكي از غذاهاي اصيل ايراني است. فكر كنيد براي يك روز تعطيل كه همه دور هم جمع شده اند، هوس ديزي كرده ايد. ما در اين مطلب طرز تهيه يك ديزي خوشمزه را به طور كامل و با جزئيات برايتان شرح داده ايم.

مواد اوليه:

روغن مايع به ميزان لازم
نمك به ميزان دلخواه
فلفل سياه 1 قاشق چايخوري
زردچوبه 2 قاشق چاي خوري
گوجه فرنگي خشك شده 3 تا 4 ورق
سير 3 تا 4 حبه
رب گوجه فرنگي 1 قاشق غذاخوري
نخود نصف پيمانه
سيب زميني 2 تا 3 عدد
گوشت گوساله 200 گرم
آب جوش 3 پيمانه
فلفل سبز 1 تا 2 عدد
پياز متوسط 1 عدد

 

گوشت رو به همراه پياز خرد شده و فلفل سبز در ماهيتابه يه تفت مختصر ميديم.

 


وقتي رنگ گوشت كمي تغيير كرد و پيازها كمي نرم شدند رب گوجه و زردچوبه و فلفل سياه رو هم اضافه و تفت ميديم.


حالا مواد تفت داده شده رو داخل ظرف ديزي ميريزيم.


و آب جوش و نخود و سير و گوجه خشك (ميشه از گوجه تازه هم استفاده كرد )رو هم اضافه ميكنيم ،تا نيمه ظرف ديزي آب بريزيم كافيه.


در ظروف رو ميذاريم و با حرارت ملايم رو شعله پخش كن ميذاريم تا 3 ساعت بپزه.


وقتي كه 3 ساعت گذشت نمك و سيب زميني ها رو هم اضافه ميكنيم و ميذاريم تا پخته بشن تقريبا 20 دقيقه زمان ميبره.

حالا ديگه ديزي خوشمزه ما جا افتاده و آماده خوردنه.


آبش رو از موادش جدا ميكنيم و با ترشي ليته و سير ترشي و سبزي خوردن ميزنيم تو رگ.


 

 

 

 

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت: ۰۹:۰۹:۱۹ توسط:هبيچ موضوع: نظرات (0)

به اشتراک بگذارید :

Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious

طرز تهيه كيك فندق و شكلات تلخ

 

 

كيك فندق و شكلات تلخ

فندق با شكلات تلخ يكي از طعم هايي است كه تركيبشان با هم عالي مي شود. به همين دليل تصميم گرفتيم كيكي فندقي با شكلات تلخ را به شما آموزش دهيم. مگر مي شود كسي اين كيك را دوست نداشته باشد؟؟


مواد لازم:


   آرد : 275 گرم
   مارگارين: 200 گرم
   شكر قهوه اي: 50 گرم
   شكر سفيد: 175 گرم
   تخم مرغ: 5 عدد
   ماست چكيده: 100 گرم
   آب گرم: 125 ميلي ليتر(نصف ليوان)
   پودر فندق تست شده: 200 گرم
   روغن مايع: 60 ميلي ليتر
   بيكينگ پودر: يك و يك‌دوم قاشق چاي‌خوري
   وانيل: يك قاشق چاي‌خوري

روش تهيه: 

1. ابتدا كره را كه به دماي محيط رسيده با روغن مايع داخل كاسه‌اي گود ريخته، شكر سفيد، شكر قهوه‌اي و وانيل را به آن اضافه مي‌كنيم و با همزن برقي خوب مي‌زنيم تا پف كند.

2 تخم‌مرغ ها را يكي‌‌يكي اضافه مي‌كنيم و در حد مخلوط‌ شدن با همزن برقي هم مي‌زنيم. ماست را نيز اضافه مي كنيم.

3. آب ‌گرم را همراه آرد الك‌شده و بيكينگ پودر به مواد اضافه كرده و با ليسك مخلوط مي‌كنيم. پودر فندق تست شده را نيز اضافه كرده ودر مرحله آخر خيلي كم مواد را با همزن برقي هم مي‌زنيم تا صاف و يكدست شوند.

4. تمامي مواد را داخل قالبي گرد به قطر 30 سانتي‌متر ريخته و به‌ مدت حدودا يك ساعت روي پنجره وسط فر كه از قبل با دماي 180‌درجه سانتي‌گراد گرم كرده‌ايم، مي‌پزيم.

5. ‌براي تزيين كيك از هر كرم يا خامه‌اي كه باب سليقه است استفاده مي‌كنيم. من روي كيك را در اين عكس با كرم گاناش تلخ (مخلوط مساوي خامه و شكلات)  تزيين  كرده و از دو كيك روي هم يعني دو برابر مواد استفاده  كرده‌ام.

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت: ۰۹:۰۹:۱۹ توسط:هبيچ موضوع: نظرات (0)

به اشتراک بگذارید :

Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious

طرز تهيه سالاد سبزيجات

 

 

سالاد سبزيجات

براي درست كردن يك سالاد خوشمزه كافي است چند مدل سبزي جات فصل داشته باشيد. فقط كافي است يك سس مخصوص هم درست كنيد. آن وقت است كه يك سالاد همه‌چيزتمام خواهيد داشت.

مواد لازم براي 4  نفر


6 پيمانه بروكلي ريز خرد شده
1 عدد ساقه كرفس
2 عدد كدوسبز
2 عدد هويج
1 عدد پياز
2  /1 پيمانه كشمش
2 /1 پيمانه گردوي خرد شده
4 /1 پيمانه مغز تخمه آفتابگردان

مواد لازم براي سس

4 /3 پيمانه سس مايونز
1 ق س سس خردل
2 ق س عسل
4 /1 پيمانه سركه سيب
4 /1 ق چ زردچوبه
2 /1 ق چ پودر سير
1 ق چ فلفل سياه
1 ق چ نمك

طرز تهيه:

1. ابتدا بايد همه سبزي‌ها را آماده كنيد. به اين صورت كه هويج، كرفس، پياز و كدوسبز را بعد از شست‌وشو پوست بگيريد، سپس آنها را ريز خرد كنيد. بروكلي خرد شده را هم خوب بشوييد.

2. در يك ظرف مناسب سبزي‌هاي خرد شده را همراه با گردوي خرد شده، كشمش و مغز تخمه آفتابگردان بريزيد و خوب با هم مخلوط كنيد. سالاد را تا آماده شدن سس داخل يخچال قرار دهيد.

3.  براي تهيه سس، همه مواد را داخل يك كاسه مناسب بريزيد و خوب هم بزنيد تا سس سالاد آماده شود. سس را هم در يخچال بگذاريد تا كاملا سرد شود.

4. موقع سرو، سس را روي سالاد بريزيد و سرو كنيد.

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت: ۰۹:۰۹:۱۸ توسط:هبيچ موضوع: نظرات (0)

به اشتراک بگذارید :

Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious

طرز تهيه مهلبيه

 

 

مهلبيه

تقريبا همان فرني فارسي است كه اولين بار آن را «دورس بابلى» براي «مهلب بن مغيره» اختراع نمود و از آن براي رفع تهوع استفاده كرد. مزاج اين غذا گرم و تر است و براي توليد خون سالم مفيد مي‌باشد. مصرف مكرر آن چاق كننده است و در تقويت قواي جنسي مردان، رفع سرفه، خشونت صدا و بر طرف كردن يبوست مفيد مي‌باشد.

موادلازم

2 ليوان شير گاو
3  /1 فنجان برنج نيم دانه يا 4 ق س آرد برنج
3 /1 فنجان شكر
3 /1 فنجان گلاب
2 عدد هل
4 ليوان آب

طرز تهيه:

1. ابتدا برنج نيم دانه را با آب بپزيد تا كاملا له شود، سپس آن را با همزن آن‌قدر مخلوط كنيد تا يكدست گردد. حالا شير، شكر و هل را اضافه كنيد و روي شعله ملايم بگذاريد تا به حالت ژله‌اي دربيايد.

2. در انتها گلاب را اضافه كرده و بعدازاينكه چند قل زد و روي آن چروك ريز افتاد، خاموش كنيد. حال مهلبيه را در ظرف دلخواه بكشيد و به سليقه خودتان آن را تزيين كرده ، ميل فرماييد.

3. درصورتي‌كه از آرد برنج استفاده مي‌كنيد، از همان ابتدا شير، نصف مقدار آب ذكرشده در دستور، شكر و آرد را مخلوط كرده و به قوام آوريد.

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت: ۰۹:۰۹:۱۷ توسط:هبيچ موضوع: نظرات (0)

به اشتراک بگذارید :

Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious

طرز تهيه خورش آلو اسفناج

 

 

خورش آلو اسفناج

 فصل اسفناج كه مي شود خورش آلو اسفناج اولين غذايي است كه به ذهن خانم هاي خانه مي افتد ولي لابد مي خواهيد بگوييد از وقتي گياهخوار شده ايد لب به اين غذا نزده ايد. در اين جا روش تهيه خورش آلو اسفناج گياهي را داريم كه از مدل گوشت دار آن هم  خوشمزه تر است.امتحان كنيد.

مواد لازم براي 4  نفر

500 گرم اسفناج خرد شده
200 گرم آلوبرقاني
250 گرم قارچ دكمه‌اي
1  عدد پياز متوسط
1 ق س آب‌ليمو
1 ق س شكر
1 ق چ زردچوبه
1 ق چ ادويه دلخواه
به ميزان لازم نمك
به ميزان لازم روغن

طرز تهيه:

1. ابتدا اسفناج را پاك كرده و بشوييد. بعدازآنكه كاملا خشك شد، آن را به‌صورت قطعات درشت خرد كنيد. آلوبرقاني را بشوييد و حدود نيم ساعت آن را خيس كنيد. قارچ دكمه‌اي را خوب بشوييد و  به‌صورت درسته در غذا استفاده كنيد.

2. حال پياز را به‌صورت نگيني خرد كنيد. در يك تابه مناسب كمي روغن بريزيد و آن را روي حرارت قرار دهيد تا داغ شود، سپس پياز را داخل روغن تفت دهيد تا سبك شده و طلايي شود. بعد زردچوبه و ادويه را اضافه كرده و مخلوط كنيد.

3. در اين زمان بايد آلو و قارچ را به پيازداغ اضافه كرده و كمي تفت دهيد. بعد از دو تا سه دقيقه اسفناج خرد شده را افزوده و با بقيه مواد تفت دهيد. نصف ليوان آب هم اضافه كنيد. صبر كنيد تا مواد بپزند و خورش جا بيفتد.

4. شكر و آب‌ليمو را در يك‌كاسه كوچك باهم مخلوط كنيد. در آخر پخت، نمك و مخلوط شكر و آب ليمو را به خورش اضافه كنيد. بعد از چند دقيقه خورش شما آماده است.

يه جورديگه

در اين خورش از قارچ هاي درشت به صورت ورقه‌اي نيز مي توانيد به جاي قارچ دكمه‌اي استفاده كنيد.

فوت‌وفن

اين خورش نبايد آبكي باشد. پس به ميزان آبي كه اضافه مي كنيد خوب دقت كنيد. همچنين اجازه دهيد خورش خوب جا بيفتد.

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت: ۰۹:۰۹:۱۷ توسط:هبيچ موضوع: نظرات (0)

به اشتراک بگذارید :

Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious