طعم دادن و مزه دار كردن خوراكي
مي خواهيم در اين مطلب شما را با چند مورد از ترفندهاي آشپزي آشنا كنيم و طعم غذايتان را با استفاده از برخي چاشني ها تغيير دهيم و اطرافيان شما را از خوردن اين غذاها غافلگير كنيم.
۱) رب انار + مرغ
پس از اينكه تكههاي مرغ را با آب و كمي نمك پختيد، ۲ قاشق غذاخوري رب انار را با نصف ليوان پياز سرخشده و يك قاشق چايخوري زعفران دمكرده كمي تفت بدهيد و روي مرغها بريزيد. سپس اجازه دهيد تكههاي مرغ طعمدار شده به مدت ۲ تا ۳ دقيقه روي حرارت بمانند تا آماده خوردن شوند.
۲) قهوه + استيك
اگر قصد درست كردن استيك يا حتي گوشت تنوري داريد، ميتوانيد از پودر قهوه نيمكوب براي طعم دادن به گوشت استفاده كنيد. تركيب پودر قهوه اسپرسو، نمك، فلفل قرمز، پودر فلفل دلمهاي، زيره سبز و چند دانه فلفل سياه بهترين تركيب براي طعمدار كردن گوشتهاي استيك و كبابي است.
۳) مايونز + جوجه كباب
اضافه كردن يك قاشق غذاخوري سس مايونز به مواد جوجهكباب ميتواند هم طعم جوجه را دلپذيرتر كند و هم بافت آن را نرمتر، بنابراين اگر تصميم به پخت اين غذا داريد، كمي سس مايونز قبل از پخت تكههاي گوشت به آن اضافه كنيد.
۴) آبليمو + ماكاروني
خيليها به آب در حال جوش ماكاروني، كمي نمك اضافه ميكنند. اين بار به جاي اين كار يك قاشق غذاخوري آبليموي تازه را به آب ماكاروني اضافه كنيد و هنگام سرو ماكاروني هم كمي آويشن يا پودر ريحان خشك روي آن بريزيد. به اين ترتيب هم حجم سديم دريافتي را كاهش ميدهيد و هم طعم جديدي را در ماكاروني تجربه خواهيد كرد.
معمولاً بيشتر افراد طعم سبزيهاي بخارپز را دوست ندارند اما ميتوانيد با افزودن كمي روغن كنجد و سركه بالزاميك به سبزيهاي بخارپز، طعمي مطلوب به آنها بدهيد.
۵) آب سيب + كتلت
اگر ميخواهيد طعم كتلت شما با تمام كتلتهاي تمام دنيا متفاوت باشد، به جاي پياز رنده شده، از آب سيب غليظ در تهيه مواد اوليه آن كمك بگيريد. افزودن كمي نان خشك خردشده به مواد اوليه كتلت ميتواند شلي حاصل از افزودن آب سيب را نيز برطرف كند.
۶) برنج + شامي
اگر مقداري از برنج مهماني شب گذشتهتان باقي مانده است، اصلاً نگران نباشيد. شما ميتوانيد يك ليوان برنج پخته را خوب بكوبيد و با كمي گوشت چرخكرده و پياز رنده شده آن را مخلوط كنيد و پس از افزودن ادويه و سبزيهاي معطر، يك شامي بسيار خوشمزه سر ميز غذايتان بگذاريد.
۷) پنير پيتزا + فيله سوخاري
معمولاً بچهها علاقه فراواني به خوردن فيله سوخاري و مرغ كبابي دارند. شما ميتوانيد براي بالا بردن كالري و بهبود طعم گوشتهاي سوخاري از كمي پنير پيتزاي رنده شده و آبليموي تازه استفاده كنيد.
۸) خامه + سوپ سفيد
اگر اضافه وزن نداريد، چربي خونتان بالا نيست يا ميخواهيد مهماني برگزار كنيد، حتماً به سوپهاي سفيد خود كمي خامه هم بزنيد. افزودن خامه و جعفري تازه به سوپهاي سفيد عطري دلپذير و طعمي به ياد ماندني به آن ميدهد.
۹) پنير صبحانه + ماكاروني
وقتي ماكاروني را پختيد و در ظرف مخصوص سرو آن ريختيد، كمي پنير صبحانه روي آن رنده كنيد. مطمئن باشيد با اين كار يك رشته ماكاروني هم ته ظرفتان باقي نخواهد ماند.
۱0) پنير خامهاي + تخممرغ
۲ تخممرغ خام را خوب هم بزنيد. سپس ۲ قاشق غذاخوري كره را با يكچهارم فنجان پنير خامهاي و كمي نمك مخلوط كنيد و اين مخلوط را روي حرارت ملايم بگذاريد. وقتي پنير و كره كاملاً آب شدند، تخممرغها را به ظرفتان اضافه كنيد و پس از هم زدن تمام مواد با يكديگر، درِ ظرف را تا پف كردن و پختن كامل تخممرغها ببنديد. بعد از حدود ۵ دقيقه يك املت فوقالعاده خوش عطر و طعم خواهيد داشت. افزودن كمي پودر آويشن به اين املت، خوشمزهترين صبحانه عمرتان را براي شما فراهم خواهد كرد.
برچسب:
،
ادامه مطلب
بازدید: