شامي ترش
شامي از جمله غذاهاي تقريبا حاضري به حساب مي آيد كه براي اردو ها و مسافرت خيلي به درد مي خورد. شامي هايي كه در آنها لپه هم استفاده شده باشد تا آخر راه مسافرت شما را سير نگه مي دارد.
مواد لازم براي 4 نفر
4 ق س لپه پخته و چرخ شده
250 گرم گوشت چرخ كرده
1 تا 2 عدد تخم مرغ
1 عدد پياز متوسط
1 ق م زرچوبه
1 ق س گرد غوره
2 /1 پيمانه سبزي ( جعفري، گشنيز و ريحان)
به ميزان لازم روغن براي سرخ كردن
به ميزان لازم نمك و فلفل سياه
طرز تهيه:
1. در ابتداي كار، يك كاسه مناسب انتخاب كنيد، سپس پياز را داخل آن رنده كنيد. يك عدد تخم مرغ، لپه پخته و چرخ شده، گوشت چرخ كرده، سبزي، گرد غوره، نمك،فلفل و زردچوبه را هم اضافه كنيد.
2. مواد داخل كاسه را خوب با هم مخلوط كنيد. در صورت نياز يك عدد تخم مرغ ديگر به مواد اضافه كنيد تا مايه شامي خوب به هم بچسبد. كمي از مايه شامي را بچشيد و در صورت نياز نمك و فلفل بيشتري اضافه كنيد.
3. يك تابه نچسب را روي حرارت قرار دهيد. به ميزان لازم روغن در آن بريزيد و صبر كنيد تا داغ شود. حال مقداري از مواد را برداريد و با دست به آن شكل دهيد، سپس آن را داخل روغن خوب سرخ كنيد.
4. بعد از آنكه شامي ها سرخ شدند، آنها را از تابه درآورده و در ظرف مشبك فلزي قرار دهيد تا روغن اضافي آنها كشيده شود.
5. شامي هاي سرخ شده را داخل ظرف مورد نظر بچينيد و سرو كنيد.
يه جور ديگه
به جاي اينكه لپه را چرخ كنيد، مي توانيد آن را بعد از پختن خوب له كنيد.
برچسب:
،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت:
۰۹:۰۸:۵۶ توسط:هبيچ موضوع:
نظرات (0)
املت لقمه اي
صبحانه مهم ترين وعده غذايي در طول روز است. بعضي ها دوست دارند صبحانه شان متنوع و گاهي تجملاتي باشد. معمولا اگر از كسي بپرسيد براي صبحانه چه ميل دارد، احتمالا پاسخش املت خواهد بود. به همين دليل املتي متفاوت مخصوص صبحانه را به شما آموزش مي دهيم.
مواد اوليه:
ژامبون گوشت 90% يا گوشت چرخ كرده 450 گرم
تخم مرغ 10عدد
كنسرو لوبيا 1 قوطي
فلفل دلمه اي 1 عدد
روغن 1 قاشق
پنير چدار 300 گرم
نان پيتا يا تافتون 10 عدد
طرز تهيه:
1- در يك ماهيتابه نچسب روغن را بريزيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد. ژامبونها را در آن بيندازيد و اجازه دهيد تا كمي قهوه اي رنگ شوند. سپس آنها را برداريد و در يك ظرف بريزيد.
2- فلفل دلمه اي را نگيني خرد كنيد. تخم مرغ ها را در يك كاسه بشكنيد و خوب هم بزنيد و فلفل دلمه ها را درون آن بريزيد. سپس آنها را در تابه نچسب بريزيد و كاملا بپزيد تا اينكه تخم مرغها ديگر شل نباشند.
3- لوبياها را در يك كاسه بريزيد و با گوشت كوب آنها را خوب له كنيد. سپس آنها را در يك ظرف روي گاز با حرارت ملايم داغ كنيد.
4- نان ها را آماده كنيد و از ژامبون سرخ شده، تخم مرغ و پوره لوبيا و پنير چدار درون هر يك از آنها بريزيد و آنها را به صورت مستطيلي بپيچيد. حالا لقمه ها را در تابه قرار دهيد و كمي تست كنيد. در صورت امكان مي توانيد آنها را نيز كمي در فر قرار دهيد. سپس لقمه هاي خوشمزه بوريتوس را سرو كنيد.
برچسب:
،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت:
۰۹:۰۸:۵۶ توسط:هبيچ موضوع:
نظرات (0)
خورش آلو قيسيِ شمالي
شيرين قاتوق يا همان خورش آلو قيسي نوعي خورش است كه در آن از قيسي و آلو استفاده شده است. طرز تهيه اين غذا را به شما آموزش مي دهيم. آن را درست كنيد و با برنج سرو كنيد.
مواد لازم براي 4 نفر
3 تكه سينه يا ران مرغ
2 عدد پياز متوسط
2 /1 پيمانه كشمش پلويي
2 /1 پيمانه قيسي
2 /1 پيمانه آلو سياه خشك
به ميزان لازم زعفران آب كرده
به ميزان لازم روغن مايع
2 ق س رب گوجهفرنگي
به ميزان لازم نمك و فلفل سياه و زردچوبه
طرز تهيه:
1. ابتدا پياز را خلالي خرد كنيد، سپس آن را در قابلمه موردنظرتان با مقدار كمي روغن روي حرارت ملايم تفت دهيد. كمي زردچوبه و فلفل سياه هم اضافه كنيد.
2. بعدازآنكه پياز نرم و طلايي شد، سينه يا ران مرغ را اضافه كنيد تا به همراه پياز كمي تفت بخورند. به ميزان لازم نمك هم اضافه كنيد. در اين مرحله بايد حدود يك ليتر آب جوش داخل قابلمه بريزيد، در قابلمه را بگذاريد و صبر كنيد تا مرغ بپزد.
3. در يك تابه يا قابلمه كوچك كمي روغن بريزيد و آن را روي حرارت قرار دهيد. كشمش را بشوييد و آن را داخل آبكش بريزيد تا آب اضافي آن خارج شود. بعدازآنكه كاملا خشك شد، آن را داخل تابه بريزيد و تفت دهيد.
4. وقتي كشمش ها خيلي كم تفت خوردند، آنها را در يك ظرف ديگر بريزيد و كنار بگذاريد. حالا داخل همان تابه در روغن باقيمانده آلو و قيسي را هم تفت دهيد. بعد از 3-2 دقيقه آنها را هم از داخل تابه درآورده و كنار بگذاريد. داخل تابه رب گوجهفرنگي را هم تفت دهيد تا رنگش باز شود.
5. وقتي مرغ پخت و آبش كشيده شد، آلو، قيسي و كشمش تفت داده شده را همراه با زعفران اضافه كنيد. رب گوجهفرنگي تفت داده شده را هم به خورش اضافه كنيد. حرارت را ملايم كنيد و صبر كنيد تا خورش جا بيفتد.
6. بعدازآنكه خورش جا افتاد، آن را همراه با برنج سرو كنيد.
برچسب:
،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت:
۰۹:۰۸:۵۵ توسط:هبيچ موضوع:
نظرات (0)
خورش فسنجان با رب ازگيل
مواد لازم براي خورش فسنجان با رب ازگيل:
رب ازگيل يك پيمانه
گردوي چرخ شده يك و نيم پيمانه
گوشت بوقلمون چرخ شده 500 گرم
پياز رنده شده دو عدد
زعفران و نمك و فلفل و شكر به ميزان لازم
آلو خورشي 10 عدد
طرز تهيه خورش فسنجان با رب ازگيل :
پياز را در روغن تفت داده، سپس به آن گردوي چرخ شده اضافه ميكنيم و آن را هم كمي تفت ميدهيم. رب را اضافه كرده و مقداري آب ريخته و ميگذاريم كاملا به روغن بيفتد. وقتي كه خورش به جوش افتاد به گوشت بوقلمون پياز رنده شده، نمك و فلفل اضافه كرده و آن را به صورت قلقلي يا توپي در آورده، سرخ ميكنيم و درون خورش ميريزيم. نيم ساعت مانده به سرو غذا زعفران را هم به آن اضافه ميكنيم.
نكته براي پخت خورش فسنجان :
توجه داشته باشيد رب ازگيل تقريبا شيرين است اگر تمايل به خورش شيرين نداريد مقداري آبليمو استفاده كنيد. براي به روغن افتادن بيشتر خورش هر از چند گاهي به آن خردههاي يخ اضافه كنيد تا كاملا به روغن بيفتد.
برچسب:
،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت:
۰۹:۰۸:۵۴ توسط:هبيچ موضوع:
نظرات (0)
اگر شما هم از افراد علاقمند به ژله هستيد طرز تهيه ژله شيرنارگيل را در ادامه فرا بگيريد.
ژله يكي از دسرهايي است كه بسياري از خانمها دوست دارند بخصوص در مهمانيها درون سفره بگذارند؛ هم به زيبايي و تزئين سفره كمك ميكند، هم با آن تنوعي به مخلفات سفره دادهاند. اگر شما هم از اين افراديد، طرز تهيه ژله شيرنارگيل را در ادامه فرا بگيريد.
مواد لازم :
آگارآگار رشتهاي ۲۰ گرم
شكر به مقدار لازم
شير نارگيل ۲۰۰ گرم
آب ۱ ليتر
طرز تهيه :
در يك شيرجوش مناسب يك ليتر آب را جوش آورده و آگارآگار را به آن افزوده تا حل شود و اجازه دهيد تا چند دقيقهاي بجوشد تا به غلظت مناسب برسد. براي تست زمان مناسب كمي از مايع را در قاشقي بريزيد و بعد از اينكه كمي سرد شد با دو انگشت از آن برداريد اگر بين دو انگشت كش آيد آماده برداشتن است در غير اين صورت زمان بيشتري به جوشيدن اختصاص دهيد.
وقتي مايع آماده شد شكر را تا حدي كه شيريني آنرا دوست داريد اضافه كرده و سپس شير نارگيل را اضافه كنيد و مقداري هم زده تا مواد با هم مخلوط شوند.
ژله را در قالب مورد نظر ريخته و در يخچال بگذاريد تا ببندد. براي بيرون آوردن از قالب كافي است لبههاي ژله را با چاقو از قالب جدا نموده، ظرف مورد نظر را روي قالب گذاشته وقالب را برگردانيد. روي ژله را به دلخواه تزئين كنيد.
برچسب:
،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت:
۰۹:۰۸:۵۴ توسط:هبيچ موضوع:
نظرات (0)
در عصر حاضر كه خوردني ها نيز مثل بقيه چيزها متنوع و خاص شده اند خوردن يك سوپ يا آش داغ زمستاني در كاسه اي از نان ترد و خوشمزه خالي از لطف نيست.
در عصر حاضر كه خوردني ها نيز مثل بقيه چيزها متنوع و خاص شده اند خوردن يك سوپ يا آش داغ زمستاني در كاسه اي از نان ترد و خوشمزه خالي از لطف نيست؛ چرا كه اگر يك بار امتحان كنيد و كاسههايي از نان را براي سوپ يا آشي كه تهيه كرده ايد، آماده كنيد حتما تا آخر عمرتان ديگر انواع سوپ و آش را با جايش خواهيد خورد. در ساختار نان كاسهاي از پودر مايه خمير فوري استفاده ميشود كه قابل استفاده به صورت مستقيم ميباشد. با اين وجود توصيه ميكنيم كه مايهخمير را به طور جداگانه عمل بياوريد تا از سالم بودن آن اطمينان حاصل كنيد و سپس با مواد ديگر مخلوط نماييد.
مواد لازم :
آرد نيم كيلو گرم
نمك 4/1 قاشق چايخوري
بكينگپودر يك قاشق چايخوري
شكر يك قاشق سوپخوري
مايهخمير يك قاشق سوپخوري
آب 1 و 2/1 پيمانه
روغنمايع 3/1 پيمانه
طرز تهيه:
1. ابتدا درجه حرارت فر را روي 200 درجه سانتيگراد تنظيم كنيد و ظرف آبي را درون فر قرار دهيد. اين كار محيط فر را مرطوب نگه خواهد داشت و مانع از خشك شدن نانها ميشود.
2. شكر و مايه خمير را در ظرفي مخلوط كنيد و 4/1 پيمانه آب ولرم را روي آن بريزيد و در جاي نسبتا گرمي قرار دهيد تا عمل آيد.آرد را 3 مرتبه الك كنيد. آب، روغن، بكينگپودر و نمك را در ظرفي بريزيد سپس مايه خمير عمل آمده را به آن اضافه كنيد و آرد را آرام آرام به آن بيفزاييد تا حدي كه خمير به دست نچسبد.
3. (از سنگين كردن خمير بپرهيزيد.)خمير را ورز دهيد يا صد مرتبه بكوبيد.در ظرف تميزي كمي آرد بپاشيد و خمير را درون آن قرار دهيد و روي آن را سلفون بكشيد و حدود 30 دقيقه استراحت دهيد تا حجم خمير دو برابر شود. از خمير گلولههايي با اندازه مناسب جدا كرده و در سيني قرار دهيد سپس روي خمير را بپوشانيد و مجددا 20 دقيقه استراحت دهيد.
4. در صورت تمايل به كمك قلممو روي خمير را زرينه بماليد و با كنجد تزئين كنيد و در فر كه از قبل گرم شده است به مدت 20 دقيقه قرار دهيد. پس از خنك شدن نانها، برش كوچكي در قسمت بالايي آنها بزنيد و درون نانها را خالي كنيد و سوپ، خوراك لوبيا، سالاد و ... را درون آن سرو كنيد و با سبزيجات خردشده تزئين نماييد.
نكته: بهترين كار در پخت انواع نان اين است كه هنگام پخت نان در فر بايد ظرف آبي را درون فر قرار دهيد تا از خشك شدن نانها جلوگيري كند.همچنين بهتر است براي رسيدن به ظاهر مطلوبتر، يك عدد زرده تخممرغ، يك قاشق چايخوري شير يا ماست و مقداري زعفران را با يكديگر مخلوط كنيد و با قلم مو روي خمير نان بماليد.
برچسب:
،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت:
۰۹:۰۸:۵۳ توسط:هبيچ موضوع:
نظرات (0)
اگر از آن دسته از افراد هستيد كه دوست داريد روي اغلب پلوهاي مخلوطتان يك تخم مرغ نيمرو شده هم بريزيد، برايتان يك پيشنهاد ويژه داريم. اين بار تخممرغ را آبپز كرده و قاطي پلو را با تخم مرغ آبپز ميل كنيد.
اگر از آن دسته از افراد هستيد كه دوست داريد روي اغلب پلوهاي مخلوطتان يك تخم مرغ نيمرو شده هم بريزيد، برايتان يك پيشنهاد ويژه داريم. اين بار تخممرغ را آبپز كرده و قاطي پلو را با تخم مرغ آبپز ميل كنيد.
مواد لازم براي 3 نفر
3-2 عدد سينه مرغ
2 حبه سير خردشده
1 عدد زنجبيل تازه كوچك ريز (خرد شود)
2 ق س آبليموي تازه
2 ق س روغنزيتون
به ميزان لازم نمك و فلفل
2 /1 ق چ پودر فلفل پاپريكا
500 ميليليتر آب
3 پيمانه برنج
4 عدد تخممرغ
40 گرم كره
2 /1 پيمانه نخودفرنگي پخته
2 عدد پياز خردشده
1 ق چ پودر كاري
3 ق س جعفري خردشده
طرز تهيه:
1. مرغ را بهصورت تكههاي كوچك خردكنيد. در يك ظرف سير، زنجبيل، روغن زيتون، پودر فلفل پاپريكا، نيمي از كره و يك قاشق آبليمو را بريزيد و باهم مخلوطكنيد.حالا تكههاي مرغ را داخل كاسه قرار داده و به مواد آغشته كنيد و ظرف را به مدت 30 دقيقه داخل يخچال قرار دهيد، سپس مرغ را همراه با مواد داخل ظرف، داخل يك قابلمه بريزيد. آب و مقداري نمك هم اضافه كنيد و قابلمه را روي حرارت قرار دهيد و صبر كنيد تا مرغ بپزد.
2. حالا پيازها را با كره تفت دهيد تا طلايي شوند، سپس پودر كاري، جعفري خردشده، بقيه آبليمو، نخودفرنگي و به ميزان لازم نمك و فلفل را اضافه كرده، مواد را باهم تفت دهيد. در انتها تكههاي مرغ پخته را هم اضافه كنيد.
3. برنج را داخل آب جوش بريزيد و وقتي آماده شد آن را آبكشي كنيد. تهديگ دلخواهتان را داخل قابلمه يا تابه قرار دهيد، مواد را لابهلاي برنج داخل قابلمه بريزيد و كناري بگذاريد.حالا تخممرغها را آب پز كرده و به صورت حلقه اي خرد كنيد. حلقه هاي تخم مرغ پخته را روي برنج قرار دهيد سپس برنج را دم كنيد بعد از اينكه پلو دم كشيد، .برنج را داخل ظرف دلخواه بريزيدو بعد از تزيين با حلقه هاي تخم مرغ ،سرو كنيد.
برچسب:
،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت:
۰۹:۰۸:۵۲ توسط:هبيچ موضوع:
نظرات (0)
اگر شيريني هاي مارمالادي را دوست داريد يا اينكه ميخواهيد بدانيد چه طعمي ميدهند اين نان آلماني مارمالادي را امتحان كنيد نان متفاوتي است.
مواد اوليه:
خمير مايه 1 پاكت
تخم مرغ 1 عدد
شير 1 ليوان
آب ولرم 1 ليوان
روغن مايع 1 استكان
روغن جامد 100 گرم
شكر 1 استكان
نمك مقداري
آرد به ميزان لازم
طرز تهيه نان آلماني مارمالادي
مواد داخلي:
مربا يا مارمالاد 1 كاسه
طرز تهيه:
خمير مايه و اب ولرم را باهم مخلوط كرده تا خمير مايه حل شود سپس شكر, نمك, شير روغن ها, تخم مرغ را ريخته و به مخلوط كردن ادامه ميدهيم كم كم آرد را مي ريزيم تا خمير شود يك ساعت استراحت مي دهيم سپس به اندازه تخم مرغ برداشته آرد پاشي كردده خمير را داخل كف دسته قرار داده داخلش مربا يا مارمالاد مي ريزيم و با دقت خمير را مي بنديك مي توانيد قسمتهاي اضافي را قيچي ببريدهمه شيريي ها را اينطوري درست كرده در سيني فر كاغذ روغني انداخته شده قرار ميدهيم 20 دقيقه بماند درفر 200 درجه از قبل گرم شده قرار مي دهيم تا رويش طلايي شود.
برچسب:
،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت:
۰۹:۰۸:۵۲ توسط:هبيچ موضوع:
نظرات (0)
آيا تا به حال كيك با زرشك خورده ايد؟ در اين مطلب مي خواهيم زرشك كه جزو مواد سنتي به حساب مي آيد را با كرم پاتيسير كه مدرن است، در يك جا كنار هم قرار دهيم!
مواد لازم:
آرد: 150 گرم
آرد ذرت: 25 گرم
كره: 150 گرم
پودر شكر: 150 گرم
وانيل: 1 قاشق چايخوري
پودر بادام: 100 گرم
زرشك: 3 تا 4 قاشق غذاخوري
تخممرغ: 2عدد
كرم پاتيسير: به ميزان لازم
روش تهيه:
1. ابتدا كره و پودر شكر را به همراه وانيل با همزن برقي ميزنيم تا كمي پف كند؛ سپس تخممرغها را يكييكي اضافه ميكنيم و تا جايي كه مواد يكدست شوند هم ميزنيم.
2. در اين مرحله كرم پاتيسير را اضافه كرده و مخلوط ميكنيم و در آخر آردها، پودر بادام و زرشك را داخل مواد ميريزيم و تا جايي كه يكدست شوند با هم مخلوط ميكنيم.
3. مايه را داخل يك قالب به ابعاد 25×35 پهن ميكنيم و به مدت 45 دقيقه روي پنجره وسط فر كه از قبل با دماي 180 درجه سانتيگراد گرم كردهايم قرار داده، ميپزيم. در نهايت روي كيك را با پودر شكر تزيين ميكنيم.
برچسب:
،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت:
۰۹:۰۸:۵۱ توسط:هبيچ موضوع:
نظرات (0)
+ نوشته شده:
۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت:
۰۹:۰۸:۵۰ توسط:هبيچ موضوع:
نظرات (0)