وبلاگ رایگان دانلود فیلم و سریال رایگان ساخت وبلاگ رایگان
حذف در پنل کاربری [X]
سايت تفريحي و سرگرمي هبيج

سايت تفريحي و سرگرمي هبيج

اس ام اس, اس ام اس جديد,اس ام اس تولد,اس ام اس عاشقانه,اس ام اس خنده دار,اس ام اس غمگين,جملات كوتاه

طرز تهيه كيك گردويي

 

 

كيك گردويي

امروز مي خواهيم طرز تهيه يك نوع شيريني خيلي راحت كه سريع هم درست مي شود را به شما آموزش دهيم. در اين شيريني يا كيك از گردو و پودر قند استفاده شده است.



 مواد اوليه:

آرد كيك يا آرد همه كاره 1 فنجان
گردوي خرد شده يك و نيم فنجان
شكر 2 تا 3 قاشق غذاخوري
عصاره وانيل 1 قاشق چايخوري
كره 115 گرم
نمك مقدار خيلي كم
پودر قند حدود 1 فنجان

طرز تهيه كيك توپي گردو :

1- فر را با حرارت ۳۰۰ درجه فارنهايت گرم كرده و يك ظرف مخصوص فر بزرگ را آماده كنيد.

2- آرد، گردو، نمك و شكر را در يك كاسه بزرگ مخلوط كنيد. عصاره وانيل و كره را اضافه كرده و همه چيز را با دست هايتان تركيب كنيد. از خمير توپ هاي كوچك درست كرده (به اندازه يك گردو) و آنها را با فاصله دو سانتيمتري از هم روي ظرف فر بچينيد.

3- كيك ها را براي ۳۵ دقيقه داخل فر قرار دهيد. بعد از اين زمان در حالي كه هنوز گرم هستند (بايد حرارتشان طوري باشد كه بتوان به آن دست زد)، داخل پودر قند بغلتانيد. بعد آنها را روي توري فلزي گذاشته تا به طور كامل خنك شوند. بعد از خنك شدن دوباره روي آنها پودر قند بپاشيد.

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت: ۰۹:۰۹:۱۶ توسط:هبيچ موضوع: نظرات (0)

به اشتراک بگذارید :

Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious

طرز تهيه كباب لاري با پياز سرخ شده

 

 

كباب لاري

 كباب كنجه لاري، غذايي است كه لارستاني ها، علاقه خاصي به آن دارند و بمناسبت هاي مختلف مانند عروسي ها، جشن هاي خانوادگي، مهماني ها و صحرا از آن استفاده فراوان مي كنند. كباب كنجه لاري را مي توان از چند نوع گوشت از قبيل: گوشت بز،گوسفند، مرغ، گاو و گوساله تهيه كرد.

مواد لازم:

   فيله گوساله خرد شده: 400 گرم
    پودر سير: 1 قاشق چايخوري
    ماست: 1 پيمانه
    فلفل پاپريكا: 4/1 قاشق چايخوري
    روغن كنجد: 3 قاشق سوپخوري
    قرص عصاره گوشت: 1 عدد
    پياز رنده شده: 1 عدد
    نمك و فلفل قرمز: 8

روش تهيه:

1. فيله‌هاي گوساله را به همراه پياز رنده شده و قرص عصاره گوشت، نمك، فلفل قرمز وروغن كنجد به مدت 5 دقيقه كاملا ورز دهيد تا پياز و ادويه‌ها به داخل گوشت نفوذ كند، سپس ماست و فلفل پاپريكا و پودر سير را نيز اضافه كنيد و مجددا كاملا ورز دهيد.

2. به مدت 24 ساعت در يخچال قرار دهيد تا مزه‌دار و طعم‌دار شود، سپس درون سيخ چوبي قرار دهيد و روي تابه چدن به مدت 6 الي 7 دقيقه بپزيد و در ظرف موردنظر بچينيد و كنار آن يك كاسه ماست چكيده و پياز سرخ شده قرار دهيد.

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت: ۰۹:۰۹:۱۵ توسط:هبيچ موضوع: نظرات (0)

به اشتراک بگذارید :

Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious

طرز تهيه جيزبيز تبريزي

 

 

«جيزبيز» تبريزي

غذاهاي خياباني و ساده، محبوب ترين و لذيذترين هاي هر شهري هستند. غذاهاي كه دستور پخت ساده اي دارند و گاهي تنوع شان به آب و هوا و سردي و گرمي هم گره مي خورد. تبريز شهري با خوش مزه هاي گرم است.

1- هر چقدر هم كه «يرالما يورموتا» يا همان سيب زميني و تخم مرغ، به برندي براي تبريز تبديل شده باشد و مسافران براي خوردن آن، راه «ائل گئي» را پيش بگيرند، باز نمي توان از اهميت «جيزبيز» يا همان جغور بغور غافل شد. در همين تبريز، بالاي شهرنشين هم كه شده باشي و هر چقدر هم رژيم غذايي ات اروپايي شده باشد، باز بوي «جيزبيز» كه از مغازه اي در پيچ يك چهار راه قديمي بلند مي شود، چيزي ته دلت تكان مي خورد.

با همين بو، پرت مي شوي توي كوچه تنگ دوران كودكي و ديوارهاي خشتي خانه عمه ملوك. يك لنگه پا ايستاده روي شماره 3 جدول لي لي و منتظر صداي مادري براي رفتن سر سفره نهار. عموها و زن عموها هم هستند و «آقا جليل» هم هست. همان كه وقتي مي خندد جاي دوتا از دندان هاي آسيايش خالي است و پيش بند خونيش از خوش اخلاقي اش چيزي كم نكرده است. عمه ملوك هر سال دو بار گوسفند قرباني مي كند. مادرها نمي گذارند بريدن سر گوسفند را تماشا كنيم اما ناديده، مي دانيم كه كاسه آب را قبل از بريدن سر گوسفند به دست آقا جليل بدهيم تا حيوان زبان بسته تشنه نميرد. گوسفند كه قرباني شد و سهم همه كنار گذاشته شد، تازه نوبت قسمت خوشمزه و هيجان انگيز ماجرا مي رسد. سر ظهر، بوي جيزبيز يا همان جغوربغور از آشپزخانه بلند مي شود و هوش از سرت مي برد...


2- آنها كه در وصف جيزبيز، مي نويسند «بي خودي الطعام خوشمزه»، جانب انصاف را رعايت نمي كنند. به عنوان يكي از علاقمندان و جيزبيزخورهاي حرفه اي، نمي توانم قبول كنم كسي به اين غذاي سرشار از پروتئين صفت «بي خودي» بدهد. محتواي اصلي جيزبيز همان دل و جگر و قلوه تازه گوسفند با تركيب پياز و آب و روغن است و شهرهاي زيادي هم با اسم ها و گاهي طعم هاي مختلف آن را دارند.

اما راز تفاوت طعم و عطر اين غذاي ساده در چيست كه همين مواد اوليه يكسان را در مناطق مختلف با ادويه و دستور پختي مخصوص، منحصر به فرد مي كند؟ اين خوشمزه تبريزي، هر چه هست جايگاه ويژه اي براي تبريزي ها دارد. جيزبيز در اين شهر يك غذاي معمولي نيست؛ سبك زندگي يا يك مانيفست است!

3- راست است كه مي گويند گوسفند بيچاره همه چيزش مفيد است. ما آدم ها به هيچ چيز اين زبان بسته رحم نكرده ايم. از پشم و پوست و شير و ... بگير تا چشم و مغز و سيرابي و دنبه و روده و ... اما در بين همه اين ها، جيزبيز، اين مخلوط خوشمزه ترين اجزاي گوسفند، با فاصله زيادي از بقيه جلوتر است. مشكلي با آدم هاي گياه خوار ندارم و حتي ته دلم به شان حسودي هم مي كنم كه براي نگرفتن جان حيوانات، رژيم غذايي خود را دستخوش تغييرات آنچناني كرده اند و به گياهان و ميوه ها دل خوش اند اما هر بار تصميم گرفته ام مصرف گوشت را در غذاهايم كم كنم، اين «جيزبيز» خوشمزه خواب از چشمم ربوده و نگذاشته به حلقه گياه خواران بپيوندم.


4- «جيزبيز» بهانه خوبي است كه بروي در راسته هاي بازار قديمي تبريز، «تكيه حيدر»، محله «42 متري» و ديگر محلات قديمي شهر و برايت مهم هم نباشد مغازه اي كه در آن نشسته اي چقدر اصول بهداشتي را رعايت مي كند. اصلا جيزبيز هر چه كثيف تر، خوشمزه تر اين را آنهايي كه مشتري ثابت اين غذا هستند مي گويند. جيزبيزفروشي ها تمام ساعات روز غذاي آماده دارند. يك نفر از صبح مي نشيند پاي گوني بزرگ پياز و پيازها را تند و تند خرد مي كند و مي ريزد داخل سطل هاي بزرگ تا مشتري كه آمد معطل نشود. آن طرف تر سيني بزرگي روي آتش گذاشته اند و مشتري كه سفارش داد، مشتي پياز را روي روغن هاي غذاي قبلي مي ريزند تا سرخ شود. دل و قلوه و خوش گوشت و ادويه را تفتي مي دهند و بوي گوشت و روغن در تمام مغازه مي پيچد و غذا با فلفل هايي كه از تندي تا بناگوشت را سرخ مي كنند روي ميزت مي آيد.

براي همراهي «جيزبيز» نبايد منتظر انواع نوشيدني بود. كلمن دوغ روي چهارپايه، گوشه مغازه، بهترين نوشيدني همراه اين غذاي دوست داشتني است. دوغ محلي كه الحق لايق همراهي بشقاب خوشمزه جيزبيز است. اغلب خيابان هاي مركز شهر تبريز، يك جيزبيز فروشي دارند اما محله «گجيل»، مركز تجمع جيزبيز فروشي هاست. همان محله اي كه «رضا براهني» از آن به عنوان دانشگاه گجيل ياد كرده است و «غلامحسين ساعدي» آنجا مي رفته و ساعت ها با قلم و كاغذي در دست گوشه اي مي نشسته تا ادبيات مردم كوچه و بازار را از نزديك بشنود و ثبت كند.

كم پيش مي آيد كه در محلات بالاي شهر مغازه جيزبيز فروشي ببيني اما قلب تبريز و پايين شهرش، جان مي دهد براي اين كه دكان كوچكي بزني و غذاي كارگران همان محل را به قيمت ارزان بفروشي. هر چند كه مشتريانش به طبقه خاصي تعلق ندارند. اين غذا آنقدر وسوسه كننده هست كه هم حاجي بازاري هاي آنچناني نتوانند از لذتش چشم بپوشند و هم كارگران شكم شان را با مزمزه كردن طعم لذيذش سير كنند.

5- زندگي مدرن، حيات جيزبيز خانگي را تهديد مي كند. يك ياز مشكلات بزرگي كه جيزبيزخورها با آن مواجه اند، ناهماهنگي زندگي مدرن با جيزبيز است.

آن وقت است كه تمام سلول هاي تنت از تو تمناي جيزبيز دارند. در آپارتمان هاي كوچك امروزي كه پنجره هاي شان نه به كوچه، كه به سوراخي هواكش مانند باز مي شود، نمي تواني با خيال راحت بلند شوي و پياز را تفت دهي و دل و قلوه و هر چه خواستي را بريزي رويش و لذت صداي سرخ شدن همه شان را در روغن حيواني، حس كني. آن وقت تنها كاري كه مي كني اين است كه بزني به خيابان و خودت را برساني به اولين جيزبيز فروشي تا بشقابي از اين معجون خوشمزه بخوري. بيشتر از اين نمي تواني اين دوري را تحمل كني و وقتي به خودت مي آيي كه تو هستي و بشقاب خوشمزه جيزبيز.

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت: ۰۹:۰۹:۱۴ توسط:هبيچ موضوع: نظرات (0)

به اشتراک بگذارید :

Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious

طرز تهيه سوپ مرغ با پاستا

 

 

سوپ رژيميِ مرغ و پاستا

 اين سوپ در واقع از سوپ مرغ و نودل الهام گرفته شده است و سرشار از سبزيجاتي مانند هويج، كرفس، پياز و فلفل دلمه اي مي باشد. سبزيجات را هم مي توانيد به صورت منجمد استفاده كنيد و هم تازه.

مواد لازم:


اسپري پخت، يا مقداري روغن
170 گرم گوشت بدون استخوان و بدون پوست سينه مرغ، كه به اندازه هاي كوچك تكه تكه شده باشد
225 گرم ميكس سبزيجات قطعه قطعه شده، كرفس، پياز، و فلفل دلمه اي
يك فنجان هويج كه به شكل خلال ريز درآمده باشد
يك چهارم قاشق چاي خوري فلفل سياه
7 فنجان آب مرغ بدون چربي و كم نمك
يك فنجان پاستا نپخته طرح دار سبوس دار


روش پخت:

يك قابلمه متوسط را روي شعله متوسط رو به بالا گرم كنيد. كف قابلمه را با اسپري پخت يا كمي روغن چرب كنيد. مرغ ، سبزيجات، هويج، و فلفل سياه را به قابلمه اضافه كنيد. به مدت 6 دقيقه يا تا زماني كه مرغ شروع به قهوه اي شدن بكند و سبزيجات نرم شوند بپزيدشان، مرتب محتويان قابلمه را بهم بزنيد. آب مرغ را اضافه كنيد، و به جوش بياورديش. پاستا را اضافه كنيد، حرارت را به متوسط كم كنيد، به مدت 8 دقيقه و يا تا زماني كه پاستا بپزد روي شعله نگهش داريد.

اطلاعات تغذيه اي:


كالري: 156
كلسترول از چربي در هر وعده: 14 درصد
چربي در يك وعده: 3 گرم
چربي اشباع در يك وعده: 0.6 گرم
چربي غير اشباع در يك وعده: 0.6 گرم
چربي داراي حلقه هاي غير اشباع در يك وعده: 0.4 گرم
پروتئين در يك وعده: 20.4 گرم
كربوهيدرات در يك وعده: 12.8 گرم
فيبر در يك وعده: 2.8 گرم
كلسترول در يك وعده: 40 ميلي گرم
آهن در يك وعده: 1.4 ميلي گرم
سديم در يك وعده: 723 ميلي گرم
كلسيم در يك وعده: 27 ميلي گرم

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت: ۰۹:۰۹:۱۳ توسط:هبيچ موضوع: نظرات (0)

به اشتراک بگذارید :

Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious

طرز تهيه خورش ترشه تره

 

 

خورش ترشه تره


شمالي ها و مخصوصا گيلاني ها به مهمان نوازي معروفند. كافي است شبي مهمان گيلاني ها باشيد، آن شب خوشبخت دنياييد. خورش ترشه تره يكي از غذاهايي است كه هروقت به خانه گيلاني ها رفتيد از آنها تقاضا كنيد كه برايتان درست كنند.

مواد لازم براي 4  نفر

400 سبزي (مخلوطي از گشنيز،تره،جعفري و اسفناج)
1 پيمانه سر پر برنج   
1 بوته  سير   
4 عدد تخم مرغ
2  /1 1 ليوان آب نارنج   
به مقدار لازم نمك، فلفل، دارچين و زردچوبه

طرز تهيه:

1. سبزي را درشت خرد كنيد و بعد از شستن، كناري بگذاريد. قابلمه اي آماده كنيد و برنج را همراه با مقداري آب از چند ساعت قبل در آن خيس كنيد. بعد از چند ساعت قابلمه را روي اجاق بگذاريد. سبزي را به همراه يك پيمانه آب به برنج اضافه كنيد و بگذاريد بپزد.

2. بوته سير را حبه كرده و ريز خردكنيد. تابه اي آماده كنيد و مقداري روغن در آن بريزيد و روي اجاق قرار دهيد تا داغ شود سپس سير خرد شده را در روغن تفت دهيد و حين تفت دادن زردچوبه را هم اضافه كنيد.

3. سير تفت داده شده را به قابلمه اضافه كنيد. آب نارنج را هم بيفزاييد.تخم مرغ ها را در كاسه اي بشكنيد و همراه نمك، فلفل و دارچين داخل قابلمه بريزيد و هم بزنيد. در قابلمه را بگذاريد تا تخم مرغ ها بپزند.

4.  بعد از اينكه خورش به روغن افتاد آن را با كته سرو كنيد.البته اين غذا را با نان هم مي شود سرو كرد.

يه جور ديگه

-اگر آب نارنج در دسترس نداشتيد، مي توانيد از آب انار استفاده كنيد. البته در اين صورت رنگ خورش مقداري تيره تر مي شود.

-شما مي توانيد به اين خورش مقداري نعنا داغ هم اضافه كنيد.

فوت و فن

براي اينكه خورش غلظت دار شود، 100 گرم آرد برنج را در آب نارنج حل كرده ، بعد كم كم به خورش اضافه كنيد و هم بزنيد.

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت: ۰۹:۰۹:۱۲ توسط:هبيچ موضوع: نظرات (0)

به اشتراک بگذارید :

Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious

طرز تهيه شكلات مارسيپانيِ

 

 

شكلات مارسيپانيِ

 بعضي اوقات با سه يا چهار چيز ساده و خوشمزه مي توانيم اثري خارق العاده برجاي بگذاريم! مثلا در همين مطلب به شكلات تلخ و خمير پارميزان نياز داريم و مي خواهيم اين دو را به يك چيز خوشمزه تر تبديل كنيم.

مواد لازم:

 شكلات سياه يا شيري: به ميزان لازم
   پودر بيسكويت كرمدار گرجي: به ميزان لازم
   چند عدد قالب طرح‌دار قلب يا گل كه بهتر است طلقي و با طرح‌هاي رنگي باشند

براي داخل كاسه‌ها:

   مارسيپان: به ميزان لازم

روش تهيه: 

1. شكلات را روي بخار آب‌جوش قرار داده و هم مي‌زنيم تا ذوب شود. با مقداري پودر بيسكويت مخلوط مي‌كنيم و با يك برس يك جداره از شكلات را داخل قالب كشيده و داخل فريزر مي‌گذاريم تا خودش را بگيرد.

2. اين كار را دو بار تكرار مي‌كنيم تا شكلات ضخيم شود. سپس داخل آنها را با مارسيپان پر مي‌كنيم و در فريزر مي‌گذاريم تا به‌راحتي از قالب جدا شود.

3. وقتي كاسه آماده شد،  آن را با شكلات ذوب شده به هم مي‌چسبانيم.

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت: ۰۹:۰۹:۱۱ توسط:هبيچ موضوع: نظرات (0)

به اشتراک بگذارید :

Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious

طرز تهيه كتلت بيجاري

 

 

كتلت بيجاري 

 كتلت همه‌جوره‌اش خوشمزه است  اما كتلت بيجاري خيلي خاص است. اين كتلت سنتي مردم بيجار از مخلوط دو گوشت درست مي‌شود: گوشت گوسفند لخم و گوشت گوساله چرخ شده. اين كتلت با طعم و مزه جديدي كه دارد مي تواند يك شام ويژه براي كتلت دوستان باشد.

مواد لازم براي 4 نفر


200 گرم گوشت گوسفند
100 گرم گوشت چرخ‌كرده
1  عدد پياز
2 عدد سيب‌زميني
2 عدد تخم‌مرغ
به ميزان لازم نمك و زردچوبه

طرز تهيه:

1. گوشت گوسفند را با نصف پياز بگذاريد بپزد.

2. وقتي گوشت گوسفند پخت، آن را خوب بكوبيد و در ظرفي بريزيد.

3. حالا گوشت چرخ‌كرده را اضافه كنيد.

4. نصف پياز باقيمانده را رنده كنيد و با سيب​زميني رنده شده روي گوشت‌ها بريزيد.

5. تخم‌مرغ ها، نمك و زردچوبه را هم اضافه كنيد و خوب هم بزنيد.

6. حالا از مواد به‌اندازه يك گردو برداريد و آن را كف دستتان شكل دهيد، سپس در روغن با حرارت ملايم سرخ كنيد.

نكته

اگر گوشت گوسفند دوست نداريد مي توانيد به جاي گوشت لخم گوسفند از گوشت گوساله استفاده نماييد.

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت: ۰۹:۰۹:۱۱ توسط:هبيچ موضوع: نظرات (0)

به اشتراک بگذارید :

Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious

طرز تهيه كتلت بيجاري

 

 

كتلت بيجاري 

 كتلت همه‌جوره‌اش خوشمزه است  اما كتلت بيجاري خيلي خاص است. اين كتلت سنتي مردم بيجار از مخلوط دو گوشت درست مي‌شود: گوشت گوسفند لخم و گوشت گوساله چرخ شده. اين كتلت با طعم و مزه جديدي كه دارد مي تواند يك شام ويژه براي كتلت دوستان باشد.

مواد لازم براي 4 نفر


200 گرم گوشت گوسفند
100 گرم گوشت چرخ‌كرده
1  عدد پياز
2 عدد سيب‌زميني
2 عدد تخم‌مرغ
به ميزان لازم نمك و زردچوبه

طرز تهيه:

1. گوشت گوسفند را با نصف پياز بگذاريد بپزد.

2. وقتي گوشت گوسفند پخت، آن را خوب بكوبيد و در ظرفي بريزيد.

3. حالا گوشت چرخ‌كرده را اضافه كنيد.

4. نصف پياز باقيمانده را رنده كنيد و با سيب​زميني رنده شده روي گوشت‌ها بريزيد.

5. تخم‌مرغ ها، نمك و زردچوبه را هم اضافه كنيد و خوب هم بزنيد.

6. حالا از مواد به‌اندازه يك گردو برداريد و آن را كف دستتان شكل دهيد، سپس در روغن با حرارت ملايم سرخ كنيد.

نكته

اگر گوشت گوسفند دوست نداريد مي توانيد به جاي گوشت لخم گوسفند از گوشت گوساله استفاده نماييد.

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت: ۰۹:۰۹:۱۰ توسط:هبيچ موضوع: نظرات (0)

به اشتراک بگذارید :

Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious

طرز تهيه حلواي دارچين

 

 

حلواي دارچين

 ايران سرزمين غذاهاي متنوع و البته دسرها و شيريني‌هاي مختلف و رنگارنگ است. يكي از دسرهاي معروف ايراني حلواست كه بيشتر در مراسم‌ مذهبي و عزاداري طبخ مي‌شود؛ اما لاري‌ها حلواي دارچيني دارند كه بيشتر در فصل سرما براي تقويت بدن درست مي‌كنند. اگر طرفدار حلوا هستيد با يكي از خوشمزه‌ترين‌هاي آن آشنا مي‌شويد.

مواد لازم براي 4 نفر


 1 پيمانه آرد گندم سبوس‌دار
1 پيمانه شكر
 2 /1 1 پيمانه آب
 2 /1 پيمانه گلاب
1 ق م دارچين
1 ق س زعفران دم كرده
3 عدد هل
1 پيمانه روغن

طرز تهيه:

1. آرد گندم را در ظرف مناسبي تفت دهيد. وقتي رنگ آن عوض شد دارچين را اضافه كنيد و تفت دهيد.

2. همزمان با تفت دادن آرد، شربت حلوا را درست كنيد. شكر و آب را مخلوط كنيد. وقتي شربت جوش آمد، زعفران، گلاب و هل كوبيده شده را هم بريزيد و بعد از دو دقيقه از روي حرارت برداريد.

3. آرد را تا زماني تفت دهيد كه رنگش قهوه‌اي كم‌رنگ شود. وقتي رنگ آرد تغيير كرد روغن را اضافه كنيد و خوب هم بزنيد.

4. حالا شربت را اضافه كنيد و هم بزنيد. مدام بايد حلوا را هم بزنيد تا آبش خشك شود و ديگر حلوا به قاشق نچسبد.

نكته

مقدار دارچين بايد به نسبت آرد اندازه گرفته شود. براي يك پيمانه آرد يك قاشق مرباخوري دارچين كافي است. اگر دارچين بيشتر شود حلوايتان تلخ مي‌شود.

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت: ۰۹:۰۹:۱۰ توسط:هبيچ موضوع: نظرات (0)

به اشتراک بگذارید :

Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious

طرز تهيه آش غلغل

 

 

آش غلغل

اسمش را كه مي شنويم گرم مي شويم. آش غلغل يكي از خوشمزه ترين آش هاي پر از حبوبات شوشتري ها  است كه به خاطر ليموعماني طعم ترشي مطلوبي دارد. اگر با خوردن حبوبات مشكل نداريد حتما اين آش را امتحان كنيد.

مواد لازم براي 4  نفر


500 گرم سرد ست گوساله
100 گرم باقلاي زرد
150 گرم گند م پوست كند ه
50 گرم برنج
100 گرم نخود
100 گرم  لوبيا چشم‌بلبلي
100 گرم  لوبيا قرمز
100 گرم عدس
به ميزان د لخواه نعنا د اغ و سيرد اغ
به ميزان لازم نمك، فلفل سياه و قرمز و زرد چوبه
1 ق س  ليمو عماني پود رشد ه
1 عد د  پياز متوسط

طرز تهيه:

1. ابتدا برنج و گندم را بعد از شست و شو، با مقداري آب داخل يك قابلمه بريزيد و آن را روي حرارت قرار دهيد  تا برنج و گندم كاملا پخته و نرم شوند، سپس آن را كنار بگذاريد.

2. در يك قابلمه مناسب گوشت را با يك عدد پياز و آب روي حرارت قرار دهيد و صبر كنيد تا كاملا بپزند. حالا حبوبات را كه از شب قبل خيس كرده ايد، به ترتيب اول نخود بعد لوبيا قرمز و سپس لوبيا چشم‌ بلبلي را به گوشت اضافه كنيد. بعد از آنكه حبوبات نيم‌پز شدند، باقلا را همراه عدس اضافه كنيدتا كاملا پخته شوند. اكنون بايد گندم و برنج پخته شده را به حبوبات اضافه كنيد. بعد از آنكه تمام مواد خوب پخته شدند، آنها را با گوشتكوب خوب بكوبيد تا نرم شوند.

3. در اين زمان در يك تابه مقداري روغن بريزيد و آن را روي حرارت قرار دهيد تا داغ شود. حالا زردچوبه و پودرفلفل ها را تفت دهيد، سپس همراه نمك آنها را  به آش كوبيده شده اضافه كنيد.

4. گوشت پخته شده را  هم مي توانيد بكوبيد و يا آن را ريش ريش كنيد، سپس با آب گوشت، آن را  به آش اضافه كنيد. در انتها پودر ليموعماني را داخل آش بريزيد و اجازه دهيد تا آش جا بيفتد.

5. در انتها آش را با فلفل، پودر ليمو عماني، كمي نعنا داغ و سير داغ تزيين كنيد.

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت: ۰۹:۰۹:۰۹ توسط:هبيچ موضوع: نظرات (0)

به اشتراک بگذارید :

Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious