وبلاگ رایگان دانلود فیلم و سریال رایگان ساخت وبلاگ رایگان
حذف در پنل کاربری [X]
سايت تفريحي و سرگرمي هبيج

سايت تفريحي و سرگرمي هبيج

اس ام اس, اس ام اس جديد,اس ام اس تولد,اس ام اس عاشقانه,اس ام اس خنده دار,اس ام اس غمگين,جملات كوتاه

زيره جوش

 

 

زيره جوش

يك شام سبك و سنتي. شامي مخصوص كساني كه وقت زيادي براي آشپزي ندارند. اين غذا مخلوطي از طعم هاي سنتي است. از يك‌ طرف طعم خاص زيره و از طرف ديگر بوي خوش زعفران.

 

مواد لازم  براي 4  نفر

1 پيمانه آرد
2  /1 پيمانه شكر
3 عدد تخم‌مرغ
1 ق س زيره
2 /1 پيمانه روغن يا كره محلي
1 ق س زعفران آب كرده
3 پيمانه آب

طرز تهيه:

1. ابتدا آرد و روغن را تفت دهيد تا بوي خامي آرد گرفته شود و كمي رنگش تغيير كند.

2. حالا آب، شكر و زعفران را روي حرارت بگذاريد تا شكر حل شود.

3. وقتي شكر حل شد، موادتان را به آرد اضافه كنيد و خوب هم بزنيد.

4. در پايان زيره و تخم‌مرغ ها را اضافه كنيد. البته تخم‌مرغ را از قبل در ظرفي هم بزنيد و بعد به موادتان اضافه كنيد.

نكته

اين شام سبك را مي‌توانيد همراه با نان بخوريد يا نان  را در آن تريد كنيد.

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت: ۰۹:۰۹:۰۸ توسط:هبيچ موضوع: نظرات (0)

به اشتراک بگذارید :

Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious

پنكيك لبو عسلي

 

 

 پنكيك لبو عسلي 

 براي صبحانه روز جمعه شما پيشنهاد من‌درآوردي جالبي داريم. تا حالا پنكيك لبو عسلي خورده‌ايد؟ پنكيكي با رنگ و روي زيبا كه صبح دلپذيري براي شما مي‌سازد.

مواد لازم:
 

1 پيمانه آرد
2 ق س عسل
 1/2 پيمانه شير
1 عدد تخم‌مرغ
 3 عدد لبوي كوچك
1 ق چ بيكينگ‌پودر

طرز تهيه:

1. همه مواد را با هم مخلوط كنيد؛ به‌اين‌ترتيب كه اول آرد، بيكينگ پودر،شير و  تخم‌مرغ​ را هم زده  در يك كاسه بريزيد و مخلوط كنيد. بعد عسل و لبوي رنده شده يا پوره شده را اضافه كرده و به هم زدن ادامه دهيد. وقتي مايه پنكيك آماده شد، به مدت 5 دقيقه بگذاريد در يك ظرف شيشه‌اي استراحت كند.

2. حالا تابه‌اي را كمي چرب كنيد و به‌اندازه‌اي كه مي‌خواهيد از مايه درون تابه بريزد. وقتي مايه پنكيك حباب زد آن را برگردانيد تا طرف ديگر آن هم حرارت ببيند و حباب بزند. وقتي دو طرف پنكيك خوب پف كرد آن را از روي حرارت برداريد و سرو كنيد.

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت: ۰۹:۰۹:۰۸ توسط:هبيچ موضوع: نظرات (0)

به اشتراک بگذارید :

Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious

طرز تهيه كوكوي لوبيا سبز

 

 

 كوكو لوبيا سبز

مواد لازم:

لوبيا سبز: 350 گرم، سيب‌زميني: يك عدد بزرگ، تخم‌مرغ: 4 يا 5 عدد، مغز گردو يا بادام خرد شده: 3 قاشق غذاخوري، هويج: 4 تا 5 عدد متوسط ، پياز: يك عدد ، زرشك: 2 قاشق غذاخوري ، گوشت چرخ‌كرده: 150 گرم، نمك، فلفل، زرد چوبه و روغن: به ميزان لازم، بكينگ پودر: 1 قاشق مربا خوري

طرز تهيه:

 ابتدا لوبيا و هويج را رنده يا چرخ كرده و به مدت 5 دقيقه بخارپز نماييد. پياز را رنده كنيد و با مقداري روغن تفت داده و بعد گوشت را به آن اضافه كنيد و آن را هم تفت داده و كنار بگذاريد.

سيب‌زميني را خام رنده كرده و همه مواد را در يك ظرف گود بريزيد. مغز گردو و نمك و فلفل و زرد چوبه و زرشك را به مواد افزوده و تخم‌مرغ‌ها را در آن بشكنيد و خوب به هم بزنيد تا كف كند.

روغن را در تابه بريزيد و داغ كنيد. مواد كو كو را يك جا در روغن داغ بريزيد و در ظرف را ببنديد تا كو كو خودش را بگيرد و سرخ شود.

بعد آن را برگردانيد تا طرف ديگر آن سرخ شده وسپس برش بزنيد و در ديس چيده، اطراف آن را با حلقه‌هاي گوجه و ليمو و خيار شور تزئين كنيد و با نان سنگك ميل نماييد.

طبخ اين كوكو بيشتر در تبريز رايج است.

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت: ۰۹:۰۹:۰۷ توسط:هبيچ موضوع: نظرات (0)

به اشتراک بگذارید :

Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious

طرز تهيه رولت گوشت

 

 

 رولت گوشت مجلسي

مدت زمان تهيه رولت گوشت (روتي) حدود 4 تا 5 ساعت مي‌باشد و در دسته غذاهاي مجلسي قرار دارد. رولت گوشت را به همراه برنج زعفراني و سس مخصوص روتي مي‌توانيد سرو نماييد.

نكته قابل توجه در مورد گوشت مصرفي در رولت گوشت اين است كه شما مي‌توانيد از گوشت فيله گوسفند يا گوساله براي تهيه اين خوراك استفاده نماييد. همانطور كه مستحضر هستيد گوشت گوسفند لذيذتر و تردتر بوده و هنگام برش دادن مي‌بايست اجازه دهيد گوشت از داغي بيفتد سپس اقدام به برش رولت گوشت كنيد و در آخر با قرار دادن رولت گوشت در فر، آن را آماده سرو نماييد. در غير اين صورت ممكن است رولت گوشت داغ هنگام برش دادن ريش ريش شود.

در صورت تمايل مي‌توانيد رولت گوشت را به همراه برنج و سس قارچ و سبزيجات در مهماني‌هاي خود سرو نماييد. در انتها هم طرز تهيه سس روتي آورده شده است كه طعم خوش رولت گوشت شما را دو چندان خواهد كرد.

مواد لازم جهت تهيه رولت گوشت مجلسي

فيله‌گوسفند
 2 عدد
 
فلفل دلمه‌اي‌ رنگي
 از هر رنگ 1/4
 
هويج
 2 عدد
 
پياز
 2 عدد
 
ساقه كرفس
 1 عدد
 
گوجه فرنگي
 2 عدد
 
سير
 3 حبه
 
گشنيز و جعفري
 به ميزان لازم
 
زعفران، نمك و فلفل
 به ميزان لازم
 

ابتدا نيمي از سبزيجات ( سير، فلفل دلمه‌اي، گشنيز و جعفري ساطوري شده و يك عدد پياز نگيني) را بطور جداگانه تفت مي‌دهيم.


سطح فيله‌ها را با قلم‌مو به طور كامل با زعفران مي‌پوشانيم و مقدار كمي نمك و فلفل به آن اضافه مي‌كنيم. (براي تهيه زعفران آب زده بهتر است زعفران ساييده شده را روي چند قطعه يخ بريزيد و در دماي محيط قرار دهيد تا به مرور آب شود و زعفران رنگ بيندازد. توصيه مي‌شود در استفاده از زعفران براي تهيه رولت گوشت دست و دلبازي به خرج دهيد!)
سبزيجات تفت‌داده‌شده را در ظرفي مخلوط كرده و سطح فيله‌ها را از سبزيجات پر مي‌كنيم و دو لايه را روي هم قرار مي‌دهيم.


به كمك نخ دو لايه را به هم متصل كنيد و مجددا روي سطح فيله‌ها را به كمك قلم‌مو به زعفران آغشته كنيد.
كف ماهيتابه را بوسيله 25 گرم كره و 3 قاشق غذاخوري روغن ‌مايع چرب كنيد و هر دو طرف گوشت را كامل سرخ كنيد.
ما‌بقي سبزيجات را در اطراف گوشت بريزيد و در آن را بگذاريد تا به مدت يك ساعت بخار‌پز شود.


پس از گذشت حدود يك ساعت، يك فنجان آب و كمي نمك را در اطراف گوشت روي سبزيجات بريزيد. اين روند را تا 2 – 3 ساعت تا زمان پخت گوشت تكرار كنيد. در نهايت مي‌بايست يك فنجان آب در تابه باقي‌ مانده باشد.
گوشت را برش بزنيد و در ظرف مناسب با سس روتي سرو كنيد.

مواد لازم براي تهيه سس روتي

كره
 10 گرم
 
آرد
 1 قاشق چايخوري
 
آب گوشت صاف شده
 يك پيمانه
 
قارچ
 100 گرم
 
نمك، فلفل ، سس گوجه فرنگي و آبليمو
 به مقدارلازم
 

طرز تهيه سس روتي


كره را روي حرارت گذاشته تا آب شود سپس آرد را به آن اضافه كنيد و تفت دهيد تا بوي خامي آن برطرف شود.
سپس آب گوشت و سبزيجات پخته شده را به آن اضافه كنيد و مرتب به هم بزنيد تا يك‌دست شود.
قارچ‌ها را با كره تفت دهيد و نمك، فلفل، سس‌ گوجه و آب‌ليمو را به سس بيفزاييد.
در صورت تمايل مي‌توانيد به جاي سس‌ گوجه از خامه استفاده كنيد.

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت: ۰۹:۰۹:۰۶ توسط:هبيچ موضوع: نظرات (0)

به اشتراک بگذارید :

Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious

دسر كرم خرمالو

 

 

دسر كرم خرمالو


خرمالو از ميوه‌هاي پاييزي خوشمزه است كه مي‌توانيد از آن در تهيه انواع كيك و دسر بهره ببريد. براي تهيه دسر كرم خرمالو كمتر از 30 دقيقه زمان نياز داريد.

براي سهولت در جدا كردن كرم خرمالو از قالب بهتر است قبل از ريختن كرم در قالب، قالب را با آب سرد بشوييد و به مدت چند دقيقه در فريزر قرار دهيد. سپس كرم خرمالو را در قالب ريخته و در يخچال استراحت دهيد. همچنين به هنگام جدا كردن كرم خرمالو مي‌بايست ابتدا به كمك انگشت مرطوب كرم را از جداره‌ها جدا كرده و سپس قالب را درون ظرف آب گرم به مدت 8 ثانيه فرو برده و در ظرف مورد نظر واژگون كرده و با چند تكان سريع و محكم به صورت عمودي سعي در خارج كردن آن نماييد.

همچنين بهتر است كف ظرف مورد نظر براي سرو را قبل از واژگوني كرم خرمالو با آب مرطوب كنيد تا پس از خارج شدن كرم در صورتي كه در جاي مناسبي از ظرف فرود نيامده بود به راحتي قابليت جابه‌جايي داشته باشد.

همچنين مي‌توانيد اين كرم را به صورت تك نفره در ظروف بستني‌خوري و يا ليوان تهيه و سرو نماييد.

مواد لازم جهت تهيه دسر كرم خرمالو

خرمالو
 300 گرم
 
خامه قنادي
 300 گرم
 
شكر
 1/4 پيمانه
 
پودر ژلاتين
 3 قاشق چايخوري
 
شير
 1/4 پيمانه
 

طرز تهيه دسر كرم خرمالو

پودر ژلاتين را با 6 قاشق غذاخوري آب سرد روي بخار كتري حل كنيد.
شير و شكر را روي حرارت ملايم به جوش آوريد و كنار بگذاريد.
خرمالو رو پوست كنده و به كمك مخلوط‌كن پوره كنيد.

خامه قنادي را به خرمالوي پوره شده اضافه كنيد.
زماني كه شير كمي خنك شد، ژلاتين حل شده را به آن اضافه كنيد.
در نهايت پوره خرمالو و خامه را با مواد تركيب كنيد تا مايه صاف و يكدستي حاصل گردد.
مواد را درون قالب ريخته و به مدت 5 تا 8 ساعت در يخچال استراحت دهيد تا كرم خرمالو كاملا سفت شود.

جهت آشنايي با طرز تهيه پودينگ تخم شربتي به بخش دسر‌ها در آشپزي ستاره مراجعه فرماييد.

از خواص خرمالو چه مي‌دانيد؟


طبع خرمالو گرم و تر است.


خرمالو سرشار از ويتامين‌هاي A ، B و C مي‌باشد. همچنين شامل مواد معدني ضروري براي بدن مانند كلسيم، گوگرد، آهن، فسفر و پتاسيم و مقداري نيز سلولز است.


خرمالو ميوه اي با كالري بالا است (۱۰۰ گرم خرمالو ۷۰ كالري فراهم مي كند) اما در چربي بسيار پايين است.
اگر در فصل سرما لثه‌هايتان خونريزي مي‌كند امكان دارد به دليل كمبود ويتامين C باشد.
بايد بدانيد كه مصرف خرمالو و جذب ويتامين C آن براي بالا بردن استحكام سلامت لثه‌ها موثر است. اين ويتامين براي شفافيت پوست نيز مفيد است. البته توجه داشته باشيد هر چه خرمالو رسيده‌تر و شيرين‌تر باشد ميزان ويتامين C آن نيز كمتر مي‌شود.


مصرف مرتب غذاهاي غني از ويتامين C به بدن در توسعه مقاومت در برابر عوامل عفوني، پاك كردن سموم و راديكال هاي آزاد كمك مي كند.


خرمالو مانند همه‌ ميوه‌ها و سبزيجات نارنجي براي سلامتي چشم‌ها و محافظت از شبكيه چشم مفيد است.
خرمالو منبع خوب فيبرهاي غذايي محسوب مي‌شود و حاوي ميزان قابل‌توجهي فيبر پكتين مي‌باشد. ۱۰۰ گرم از ميوه تازه داراي ۳.۶ گرم يا ۹.۵٪ از مصرف روزانه فيبر توصيه شده است.


فيبرهاي موجود در آن باعث دفع راحت و رفع يبوست مي‌شود. براي اين كار توصيه مي‌كنيم كه روزانه دو مرتبه خرمالو ميل كنيد. توجه داشته باشيد كه اين ميوه حاوي آهن بوده و سديم كمي دارد.


اين ميوه‌ي پاييزي براي افرادي كه از سنگ كليه و سنگ مثانه رنج مي‌برند مفيد است. چرا كه اين ميوه حاوي ميزان قابل‌توجهي آب و ادرارآور است. هسته‌ي كوبيده شده‌ خرمالو نيز به دفع سنگ كليه‌ها كمك مي‌كند.
مصرف خرمالو در دوران بارداري و حاملگي بسيار مفيد و سودمند بوده و در رشد جنين و سلامت خانم هاي باردار، نقش مهمي دارد.


خرمالو، به اندازه توت فرنگي آنتي اكسيدان دارد و به همين دليل، شما مي‌توانيد براي جوان سازي و شاداب سازي پوست‌تان، روزي نيم ساعت پوست خرمالو را روي صورت‌تان قرار دهيد.


افرادي كه موهايشان اصطلاحا كم پشت است و يا به قدري كه بايد پر نيست، مي توانند با خوردن خرمالو و دريافت روي (زنيك) موجود در آن، موهاي سالم و پرپشتي داشته باشند.


به خاطر حضور ويتامين A در خرمالو براي پوست و ناخن و موهاي خشك و شكننده مفيد است.

هشدارها و مضرات:

اگرچه خرمالو خواص بسيار زيادي دارد، اما خوردن بيشتر از ۱ تا ۲ عدد خرمالوي نارس در روز توصيه نمي‌شود. ضمن اينكه خوردن همين مقدار از خرمالوي نارس و گس هم براي كساني كه به يبوست مبتلا هستند، مناسب نيست؛ چرا كه تانن موجود در آن يبوست را تشديد مي‌كند.


بهتر است كساني كه اختلالات روده‌اي دارند يا عمل جراحي روده انجام داده‌اند يا به بيماري سل مبتلا هستند، خرمالو نخورند يا در مصرف آن محتاط باشند.

كساني كه تمايل به خوردن خرمالو با پوست دارند، حتما بايد پيش از اين كار، آن را خوب بشويند و به تكه‌هاي كوچك تقسيم كنند تا بتوانند هنگام خوردن، آن را خوب بجوند تا مشكلي برايشان پيش نيايد.
مصرف اين ميوه به صورت گس و نرسيده چندان مناسب نيست و بهتر است خرمالوي رسيده و شيرين را براي خوردن انتخاب كنيد.

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت: ۰۹:۰۹:۰۶ توسط:هبيچ موضوع: نظرات (0)

به اشتراک بگذارید :

Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious

طرز تهيه سس سيب

 

 

سس سيب


طرز تهيه سس سيب خانگي بسيار ساده است و تهيه اين سس در خانه به طور حتم از فرآورده‌هاي تجاري آن سالم‌تر و مقرون به صرفه‌تر خواهد بود.

سس سيب خانگي Homemade Applesauce در تهيه انواع كيك‌ها و كاپ كيك‌ها كاربرد دارد. مدت زمان تهيه اين سس به طور تقريبي 30 دقيقه مي‌باشد و قابل نگهداري به مدت طولاني در فريزر است.

 سيب داراي ويتامين و مواد مغذي زيادي است و بي‌مناسبت نيست كه يك ضرب‌المثل انگليسي مي‌گويد كه خوردن يك سيب در روز شما را از رفتن نزد دكتر بي‌نياز مي‌كند. در ادامه بيشتر با خواص اين ميوه آشنا خواهيم شد. جهت آشنايي با طرز تهيه مارمالاد سيب به بخش مربا‌ها در آشپزي ستاره مراجعه نماييد.

مواد لازم جهت تهيه سس سيب خانگي

سيب
 4 عدد
 
شكر
 1/4 پيمانه
 
آب
 3/4 پيمانه
 
دارچين
 1/2 قاشق چايخوري
 

طرز تهيه سس سيب خانگي

ابتدا سيب‌ها را شسته، پوست كنده و هسته آن را جدا كنيد. در نهايت به تكه‌هاي كوچك برش دهيد.
سيب، شكر، آب و دارچين را با حرارت متوسط درون تابه ريخته و به مدت 20 دقيقه با حرارت ملايم اجازه دهيد تا به جوش آيد.


در نهايت مواد را درون غذا‌ساز ريخته تا مايه يكدستي حاصل شود.
سس سيب را گرم و يا سرد سرو نماييد.


مارمالاد سيب،سيب،خواص ميوه ها،طرز تهيه سس سيب خانگي

در‌باره خواص سيب چه مي‌دانيد؟

جدا از طعم و مزه‌ بسيار عالي كه سيب دارد، اين ميوه كوله‌باري از خواص درماني را در خود دارا مي‌باشد. در اين مطلب، براي شما دلايلي آورده‌ايم كه چرا بايد روزي حداقل يك عدد سيب بخوريد.


سيب پخته شده با حرارت ملايم تقويت كننده معده و كبد و دفع كننده سودا و سموم بدن است. البته حتما ازظرف لعابي يا تفلون استفاده كنيد زيرا به اين طريق پكتين و ويتامين‌هاي آن حفظ مي‌شود.
سيب داراي مقدار زيادي كلسيم است و كلسيم سيب به بدن كمك مي‌كند كه كلسيم غذاهاي ديگر را نيز بهتر جذب كند.
پوست سيب را مانند چايي دم كنيد و بياشاميد اين چايي بهترين دوست كليه است.


شربت سيب بهترين دارو براي درمان سرفه و گرفتگي صدا مي‌باشد. براي تهيه شربت سيب يك كيلو سيب را شسته و با پوست قطعه قطعه كنيد و در يك ليتر آب بپزيد سپس آن‌را با پارچه نازكي صاف كنيد و چند تكه قند به آن اضافه كنيد و دوباره روي حرارت ملايم قرار دهيد تا قوام بيايد و روزي سه تا چهار فنجان از اين شربت بنوشيد.
خوردن سيب يبوست را برطرف مي‌كند و براي خستگي مفرط مفيد است.


نوشيدن آب سيب داروي موثري براي درمان سرماخوردگي و گرفتگي صدا و سرفه است.
آب سيب را با آبميوه‌گيري در منزل تهيه كنيد و فورا آن‌را بنوشيد زيرا آنزيم‌هاي خود را از دست مي‌دهد.


آب سيب براي زيبايي پوست استفاده زيادي دارد بخصوص براي از بين بردن چين‌و‌چروك پوست موثر است. بدين منظور آب سيب را صبح و شب روي پوست گردن و صورت بماليد و ماساژ دهيد البته هميشه آب سيب تازه استفاده كنيد. همچنين سيب را بپزيد و سپس له كنيد و با شير مخلوط كنيد و اين مخلوط را به صورت نيم گرم روي پوست بگذاريد و پس از چند دقيقه آن‌را برداريد.


سعي كنيد هميشه سيب را با پوست بخوريد، زيرا مقدار زيادي پكتين در پوست سيب وجود دارد. پوست سيب دو تا شش برابر بيشتر از گوشت آن، تركيبات آنتي‌اكسيداني دارد.


مراقب باشيد دانه‌هاي سيب را نخوريد زيرا داراي سيانيد بوده و مصرف زياد آن ايجاد مسموميت مي‌كند.
سيب بهترين دارو براي سوء هاضمه است زيرا داراي مقدار زيادي پكتين مي‌باشد.
سيب حاوي ميزان زيادي فيبر مي‌باشد و بدون اين‌كه شما كالري زيادي دريافت كنيد، معده را پُر نموده و باعث مي‌شود ديگر احساس گرسنگي نكنيد.


شيريني طبيعي كه در سيب وجود دارد به آهستگي وارد خون مي‌شود و به حفظ قند خون و اين‌كه سطح انسولين را در بدن شما در حد ثابتي نگاه دارد، كمك مي‌كند، در نتيجه بدن شما احساس سير بودن بيشتري خواهد كرد، برعكس خوراكي‌هاي آماده كه مواد قندي در آن‌ها بسيار زياد است و گرسنگي‌هاي بسيار سريع را به دنبال دارند.


با خوردن سيب به طور منظم مي‌توانيد از مبتلا شدن به ديابت و مشكلات ديگري كه به دنبال دارد جلوگيري كرد. ژلاتين موجود در سيب نقش انسولين را ايفا مي‌كند در نتيجه در تنظيم سطح قند‌خون بدن اهميت ويژه‌اي دارد.


سطح بالاي كلسترول در بدن مشكلات طولاني مدت و خطرناكي را به دنبال دارد با مصرف سيب مي‌توانيد سطح كلسترول را در حد نرمال نگه داريد. مطالعات و پژوهش‌ها حاكي از اين است كه خوردن دو عدد سيب در هر روز تقريباً به ميزان 16 درصد سطح كلسترول را پايين مي‌آورد.


افرادي كه روزانه بيشتر از يك سيب مي‌خورند، درصد مبتلا شدن به چند نوع سرطان را 9 تا 42 درصد در خود پايين مي‌آورند. (سرطان دهان، مري، روده بزرگ، سينه، تخمدان، سرطان پروستات و سرطان‌هاي ديگر)


از آن‌جايي كه سيب داراي آهن است در درمان آنمي (كم خوني) نقش مهمي دارد. اگر شما دائماً احساس ضعف و خستگي داريد با خوردن اين ميوه مي‌توانيد سرحال شويد زيرا قند طبيعي و اسيدهاي موجود در سيب با آهن آن تركيب شده و باعث افزايش انرژي و همچنين تقويت سيستم ايمني بدن مي‌شود به گونه‌اي كه بدن در برابر بيماري‌ها حالت آماده باش به خود مي‌گيرد.
دم كرده برگ درخت سيب ادرار آور است و درمان كننده التهاب كليه و مثانه مي‌باشد.

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت: ۰۹:۰۹:۰۲ توسط:هبيچ موضوع: نظرات (0)

به اشتراک بگذارید :

Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious

طرز تهيه مرباي به

 

 

مرباي به


براي تهيه مرباي به خوشرنگ توصيه مي‌شود از ظروف مسي استفاده كنيد. در ادامه با نكات كليدي در تهيه مربا، خواص به و دانه به آشنا خواهيم شد.

تهيه مرباي به خوشرنگ نياز به فوت و فن پيچيده‌اي نخواهد داشت، تنها با رعايت كردن چند نكته مرباي به خوشرنگ خانگي خود را تهيه نماييد.

همچنين شما مي‌توانيد با ميكس كردن به و اضافه كردن 2 ورق ژلاتين به مواد زير به راحتي مارمالاد به تهيه نماييد. براي اين منظور مي‌بايست ورق ژلاتيني را در آب سرد نرم كنيد و سپس به مواد اضافه كنيد تا با گرمي خود مارمالاد در آن حل شود و در نهايت به مدت طولاني در فريزر نگه‌داري نماييد.

مواد لازم جهت تهيه مرباي به

ميوه به
 1 كيلو‌گرم
 
شكر
 1 كيلو‌گرم
 
آب‌ليمو تازه
 1 قاشق چايخوري
 
هل، چوب دارچين، گلاب
 به ميزان دلخواه
 
گردو خرد‌شده
 به ميزان لازم
 

طرز تهيه مرباي به

براي تهيه مرباي به، ابتدا پس از شستشو و خشك كردن، به را به سايز دلخواه برش بزنيد و درون ظرف مسي تا حدي كه آب روي به‌ها را بگيرد روي آن آب بريزيد و به مدت تقريبي 20 دقيقه بپزيد. توجه داشته باشيد كه به‌ها نبايد له شوند.
سپس شكر را اضافه كنيد و در ظرف را بگذاريد تا با حرارت ملايم حدود 3 تا 4 ساعت بسته به ضخامت به‌ها بپزيد.
براي چاشني اين مربا بسته به ذائقه خود از دانه‌هاي هل، چوب دارچين و يا گلاب مي‌توانيد بهره ببريد. همچنين استفاده از گردوي خرد‌شده در ساختار اين مربا بسيار مطلوب خواهد بود.


براي فهميدن اين نكته كه آيا شربت مربا به اندازه كافي قوام آمده است يا خير مي‌توانيد يك قطره از شربت را داخل آب سرد بريزيد، اگر تا ته ليوان رسيد و از هم باز نشد يعني شهد از قوام كافي برخوردار است.
اگر رنگ مربا به رنگ دلخواهتان نزديك بود ولي شربت آن به حد كافي قوام نداشت، مي‌بايست در قابلمه حاوي مربا را باز كنيد و اجازه دهيد با حرارت متوسط آب اضافي آن تبخير شود.


در نهايت زماني كه شربت مربا قوام آمد و رنگ آن قرمز رنگ شد از يك قاشق چايخوري آب‌ليموي تازه و يا 1/8 قاشق چايخوري جوهر‌ليمو براي جلوگيري از شكرك زدن مربا استفاده نماييد. توجه داشته باشيد كه جوشيدن بيش از حد باعث شكرك زدن مربا خواهد شد.


وقتي مربا پخته شد، آن را در ظرف مورد نظر بريزيد و توجه داشته باشيد كه ظرف كاملاً پر شود. سپس در ظروف را بگذاريد و آن‌ها را برعكس كنيد تا هوا خارج و در آن محكم بسته شود. بعد از خنك شدن، ظرف مربا را در يخچال بگذاريد.

نكاتي كه در هنگام تهيه مربا بايد بدانيد:


براي آنكه مربا كيفيت بهتري پيدا كند، بهتر است شكر را چند ساعت (تقريباً ۱۰ ساعت) با تكه‌هاي ميوه مخلوط كنيد. به اين مرحله شكرپاش كردن گفته مي‌شود كه براي بسياري از مرباها از جمله مرباي به كاربرد دارد.
هرگز براي ترد شدن تكه‌هاي ميوه، از آب آهك استفاده نكنيد زيرا مصرف چنين مرباهايي براي افراد، به خصوص كودكان و زنان باردار خطرناك است.


براي تهيه مرباي به مي‌توانيد از به رنده شده، خلال شده و يا خرد‌شده استفاده نماييد. همچنين مي‌توانيد بسته به سليقه خود از قالب‌هاي آلومينيومي و يا فشاري براي ايجاد طرح‌هاي مختلف استفاده كنيد.
پوست كندن به براي تهيه مربا كاملا سليقه‌اي مي‌باشد.


بهترين انتخاب براي پخت مرباي به، استفاده از ظروف مسي مي‌باشد. استفاده از ظروف مسي در تهيه مرباي به ارتباط مستقيم با كيفيت و رنگ بهتر مربا خواهد داشت. همچنين استفاده از دم‌كني در پخت اين مربا نتيجه‌اي مطلوب خواهد داشت.
براي هم‌زدن مربا بهتر است از قاشق چوبي و يا استيل استفاده نماييد.

درباره ميوه بهشتي به چه مي‌دانيد؟


اگر ميوه به نرسيده باشد، با قرار دادن آن در دماي اتاق ميوه به رنگ زرد در مي‌آيد و بو‌دار مي‌شود.
حال اگر مي‌خواهيد ميوه به رسيده را چند روز نگه داريد، آن را در يخچال قرار دهيد، ولي به را كنارسيب يا گلابي نگذاريد، زيرا ممكن است بوي خوش آن بر روي ميوه‌هاي ديگر اثر بگذارد.


به تقويت‌كننده قلب است.
از بين برنده بوي بد دهان است.

ادرار آور است.
نرم كنندهسينهاست.
مقوي معده و دستگاه هاضمه است.
قابض است.
خونريزي از رحم را متوقف مي‌كند.
براي هضم غذا مفيد است.

مواد مغذي موجود در به


ميوه به داراي مقدار زيادي فيبر غذايي، پتاسيم، قند و ويتامين C مي‌باشد. اين ميوه فاقد چربي است.
به طور كلي، يك عدد ميوه به با وزن 92 گرم، داراي 52 كيلو كالري، 0/37گرم پروتئين، 0/09گرم چربي، 14/08گرم كربوهيدرات، 1/7گرم فيبر و 0 ميلي گرم كلسترول مي‌باشد. بيشترين املاح موجود در به، پتاسيم و فسفر و كمترين آنها روي است. بيشترين ويتامين‌ها در به، ويتامين C و بعد از آن ويتامين A مي‌باشد.


خواص دانه به

سرفه را برطرف مي‌كند.
جويدن دانه به براي تقويت نيروي جنسي مفيد است.
لعاب به دانه را روي زخم‌ها و سوختگي‌ها بگذاريد تا باعث شفاي سريع آن‌ها شود.
آفتاب سوختگي را با ماليدن لعاب به‌دانه بر روي پوست درمان كنيد.
اسهال خوني و ساده را درمان مي‌كند.
براي درمان جراحات گلو موثر است.
براي درمان تورم‌هاي داخلي بدن مفيد است.
براي التيام ترك پوست دست و بدن، نوكسينه ، لب و بواسير لعاب به‌دانه را روي موضع بماليد.
براي درمان خشكي زبان و دهان مفيد است.

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت: ۰۹:۰۹:۰۰ توسط:هبيچ موضوع: نظرات (0)

به اشتراک بگذارید :

Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious

طرز تهيه شيريني نارگيلي بدون نياز به روغن

 

 

شيريني نارگيليِ

مي خواهيم طرز تهيه يك نوع شيريني نارگيلي را به شما آموزش دهيم كه نيازي به روغن ندارد. در واقع اين نوع شيريني چربي اش را از پودر نارگيل تامين مي كند. همچنين خيلي فوري مي توانيد آن را درست كنيد.

مواد اوليه:


پودر قهوه (يا هر پودري كه دوست دارين مثل كاكائو) 1 ق چاي خوري
پودر نارگيل نصف پيمانه
شكر نصف پيمانه
پودر وانيل (در صورت تمايل 1/10 ق چ) خيلي كم
زرده تخم مرغ 2 عدد
كشمش (در صورت تمايل) 1/4 پيمانه
آرد (نه سر خالي نه سر پر (معمولي)) 1ق غ


طرز تهيه:

1/زرده را با دور متوسط همزن 3 دقيقه بزنيد.

2/شكر و آرد و وانيل را هم آرام اضافه كنيد و همزن را كنار بگذاريد.

3/پودر نارگيل و پودر قهوه و كشمش را اضافه كرده و با قاشق خوب مخلوط كنيد.

4/حالا روي كاغذ روغني مواد را به اندازه ي يه قاشق چاي خوري مواد بگذاريد (مثل شيريني كشمشي ) و حتما فاصله را بين شيريني ها رعايت كنيد.چون اين شيريني مثل شيريني كشمشي در فر كه ميره پخش ميشه.

5/در طبقه ي بالاي فر با دماي 175 درجه سانتي گراد به مدت 10 تا 15 دقيقه بذاريد.(تا زماني كه يه كم دور شيريني به رنگ طلايي بشه)


نكات:

مواد اين شيريني غليظه.

حتما بذارين شيريني كامل سرد بشه بعد از كاغذ روغني جداش كنين.

اين شيريني چربيشو از پودر نارگيل مي گيره. پس از پودر نارگيل تازه و مرغوب استفاده كنيد.

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت: ۰۹:۰۸:۵۹ توسط:هبيچ موضوع: نظرات (0)

به اشتراک بگذارید :

Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious

روش پخت ميرزا قاسمي

 

 

ميرزا قاسمي

ميرزا قاسمي يكي از پر طرفدار ترين غذاهاي گيلان و مازندران ميباشد كه در سراسر ايران اين غذا محبوبيت خاصي دارد و به عنوان پيش غذا نيز سرو مي شود.

مواد لازم براي 2   نفر

3 عدد بادمجان متوسط
3 عدد گوجه‌فرنگي
2 عدد تخم‌مرغ
3 تا 4 حبه سير
به ميزان لازم روغن
به ميزان لازم زردچوبه، نمك و فلفل

طرز تهيه:

1. بادمجان‌ها را بشوييد و آنها را خوب خشك كرده، روي شعله اجاق‌گاز يا روي آتش كباب كنيد. دقت كنيد كه حرارت بايد كم باشد. بادمجان‌ها را در حين پخت بچرخانيد تا همه جاي آنها كبابي شوند.

2.  بعد از كباب شدن بادمجان‌ها، پوستشان را جدا كنيد، سپس آنها را داخل يك ظرف مناسب بريزيد و خوب له كنيد،كنار بگذاريد.

3.  در يك تابه مقداري روغن بريزيد و آن را روي حرارت قرار دهيد. سيرها را رنده كرده، داخل تابه بريزيد. مقداري زردچوبه هم بريزيد و تفت دهيد. بعد از 1 تا 2 دقيقه تخم‌مرغ‌ها را داخل تابه بشكنيد و خوب هم بزنيد، سپس تابه را از روي حرارت برداريد و كنار بگذاريد.

4. گوجه‌فرنگي‌ها را بعدازآنكه شستيد و پوست گرفتيد،  ريز خرد كنيد. در يك تابه مقداري روغن بريزيد و آن را روي حرارت قرار دهيد. حالا گوجه‌فرنگي‌هاي خرد شده را داخل آن بريزيد و تفت دهيد.

5.  حال بادمجان‌هاي له شده را به گوجه‌فرنگي اضافه كرده و كمي تفت دهيد، سپس مخلوط سير و تخم‌مرغ را اضافه كرده و به تفت دادن ادامه دهيد. به ميزان لازم نمك و فلفل هم بريزيد. مواد را خوب هم بزنيد تا ميرزاقاسمي شما آماده شود. بعد از 2 الي 3 دقيقه تابه را از روي حرارت برداريد، ميرزاقاسمي را داخل ظرف موردنظر بريزيد و سرو كنيد.

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت: ۰۹:۰۸:۵۹ توسط:هبيچ موضوع: نظرات (0)

به اشتراک بگذارید :

Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious

طرز تهيه نودل تايلندي با پنير

 

 

نودل تايلندي با پنير

 ديگر نودل ها هم از جمله موادي شده اند كه همه كشورها در غذايشان از آن استفاده مي كنند. مي خواهيم طرز تهيه نوعي غذاي تايلندي را به شما آموزش دهيم كه در /ان از نودل استفاده شده است.


مواد لازم:


    نودل : ٢بسته پخته شده
    گوجه‌فرنگي : ٤ عدد
    سس‌سير و فلفل: نصف ليوان
    سير: دو حبه
    فلفل دلمه‌اي سبز: يك عدد
    پنير كبابي : به ميزان لازم
    ادويه مخصوص پيتزا : به ميزان لازم
    تاي سس و پيازچه : براي تزيين

روش تهيه:

1. ابتدا نودل را ١٠ دقيقه در آب جوش قرار داده و خارج مي‌كنيم. گوجه‌فرنگي‌ها را  همراه فلفل دلمه‌اي خلالي و سير در كمي روغن سرخ كرده و اجازه مي‌دهيم تا آب مواد كشيده شود.

2. حالا سس و ادويه را اضافه مي‌كنيم و روي حرارت،  نودل را نيز با مواد  مخلوط مي‌كنيم و در نهايت دوطرف پنير كبابي را داخل كمي روغن سرخ مي‌كنيم.

3. نودل را داخل ظرف مورد نظر كشيده و روي آن را با پنير سرخ شده، تاي سس و پيازچه تزيين مي‌كنيم.

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت: ۰۹:۰۸:۵۷ توسط:هبيچ موضوع: نظرات (0)

به اشتراک بگذارید :

Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious