وبلاگ رایگان دانلود فیلم و سریال رایگان ساخت وبلاگ رایگان
حذف در پنل کاربری [X]
سايت تفريحي و سرگرمي هبيج

سايت تفريحي و سرگرمي هبيج

اس ام اس, اس ام اس جديد,اس ام اس تولد,اس ام اس عاشقانه,اس ام اس خنده دار,اس ام اس غمگين,جملات كوتاه

طرز تهيه فلافل

 

 

طرز تهيه فلافل


اين غذا مناسب حال جوانان و خصوصا سرد مزاجان مي باشد و براي اطفال به عنوان ساندويچ مدرسه گزينه بسيار مناسبي است.


مواد لازم:


2 پيمانه نخود پخته
  2 /1 ق چ پودر زيره سياه
3 عدد  تخم مرغ متوسط
  2 /1 ق چ  زردچوبه
 2  /1 ق چ  فلفل سياه
بسيار كم جوز بوا رنده شده
1 ق س  زعفران دم كرده
نمك كمي
روغن كنجد براي سرخ كردن
رب انار در صورت تمايل

طرز تهيه:

1. ابتدا نخود هاي پخته را خوب بكوبيد و آنها را فشار دهيد تا آب آنها كاملا جدا شود، سپس 3 عدد تخم مرغ كامل، پودر زيره، نمك، زردچوبه ، فلفل سياه وكمي جوز بوا رنده شده به آن اضافه كرده و خوب مخلوط كنيد.

2. در انتها زعفران را اضافه كنيد. در يك تابه مقداري روغن كنجد بريزيد. فلافل ها را به صورت گلوله هاي كوچك درآوريد، سپس آنها را با حرارت كم داخل تابه سرخ كنيد.

3. درصورت تمايل مي توان آن را با يك چاشني مناسب مانند رب انار ميل كرد.

 

 

 

-----------------

 

,طرز تهيه فلافل,طرز تهيه فلافل بندري,طرز تهيه فلافل آبادان,طرز تهيه فلافل ساده,طرز تهيه فلافل با نخود پخته,طرز تهيه فلافل خوزستاني,طرز تهيه فلافل خانگي,طرز تهيه فلافل لبناني اصل,طرز تهيه فلافل خوشمزه خانگي,طرز تهيه فلافل بازاري,طرز تهيه فلافل بندري مخصوص,طرز تهيه فلافل بندري اصل,طرز تهيه فلافل بندري,روش تهيه فلافل بندري,طرز پخت فلافل بندري,طرز تهيه فلافل لبناني,طرز تهيه ي فلافل بندري,طرز تهيه سس فلافل بندري,طرز پخت فلافل بندري,طرز تهيه فلافل آبادان,طرز تهيه فلافل آباداني,طرز تهيه سس فلافل آباداني,طرز+پخت+فلافل+آباداني,طرز تهيه سس فلافل آبادان,طرز تهيه ي فلافل آباداني,طرز تهيه ي فلافل آبادان,طرز تهيه فلافل اصل آبادان,طرز تهيه فلافل مخصوص آبادان,طرز تهيه فلافل ساده,طرز تهيه فلافل ساده در خانه,طرز پخت فلافل ساده,طرز تهيه ي فلافل ساده,طرز تهيه فلافل به روش ساده,طرز تهيه فلافل با نخود پخته شده,طرز تهيه فلافل خوزستاني,طرز تهيه فلافل خوزستان,طرز تهيه فلافل خوزستان,طرز تهيه ي فلافل خوزستاني,طرز تهيه سس فلافل خوزستاني,طرز پخت فلافل خوزستان,طرز تهيه فلافل اصل خوزستان,طرز تهيه فلافل خانگي,طرز تهيه ي فلافل خانگي,طرز پخت فلافل خانگي,روش تهيه فلافل خانگي,طرز تهيه فلافل اصل لبنان,طرز تهيه فلافل بازار

 

 

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت: ۰۹:۱۰:۰۶ توسط:هبيچ موضوع: نظرات (0)

به اشتراک بگذارید :

Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious

روش تهيه كباب كوبيده با طعم ترخون

 

 

كباب كوبيده با طعم ترخون

باز هم طرز تهيه يك نوع كباب كوبيده ديگر را براي شما آورده ايم. در اين دستور جديد، از ترخون استفاده كرده ايم كه طعم خاصي را به كباب شما مي دهد. كساني كه دنبال طعم هاي جديد هستند حتما اين مورد را امتحان كنند.


مواد لازم براي 6 نفر


500 گرم گوشت چرخ‌كرد ه
به ميزان لازم گوجه‌فرنگي
1 عد د پياز
به ميزان لازم فلفل سبز
2 ق س ترخون خرد شده
1 عدد تخم‌مرغ
به ميزان لازم نمك و فلفل
به ميزان لازم روغن مايع
به تعداد لازم سيخ چوبي

طرز تهيه:

1.  گوشت چرخ‌كرده را در ظرف مناسبي بريزيد. پياز را پوست بگيريد، سپس آن را داخل ظرف حاوي گوشت رنده كنيد. حالا نمك، فلفل و ترخون را افزوده و مواد را با يكديگر مخلوط كنيد. در آخر تخم‌مرغ را هم اضافه كنيد. مواد را خوب ورز دهيد، سپس ظرف را به مدت چند ساعت داخل يخچال قرار دهيد.

2. مخلوط گوشت‌ را به‌اندازه يك تخم‌مرغ برداشته و گرد كنيد. سيخ چوبي را برداريد، گوشت را در كف دست خود قرار دهيد، سيخ را وسط گوشت بگذاريد، مانند خمير به گوشت فرم دهيد و آن را به سيخ بچسبانيد. تعدادي گوجه‌فرنگي و فلفل سبز را هم به سيخ بكشيد. هر تعداد كه مي‌شود سيخ‌ها را به همين روش آماده كنيد، سپس آنها را داخل تابه‌اي كه از قبل آماده كرده بوديد قرار دهيد.

3. اجاق‌گاز را روشن كنيد و مقداري روغن داخل تابه بريزيد، در آن را بگذاريد و صبر كنيد تا گوشت كاملا بپزد، سپس در تابه را برداشته و سيخ‌ها را بچرخانيد تا طرف ديگر هم سرخ شود. بعد از آماده شدن كباب‌ها، زير حرارت را خاموش كرده و  در صورت دلخواه روي آن ها را سماق بريزيد و  سرو كنيد.

يه جور ديگه

كباب را در فر هم مي‌توانيد آماده كنيد. به اين ‌صورت كه داخل سيني فر را با فويل بپوشانيد. فويل را آغشته به روغن كرده ، سيخ‌ها را داخل سيني روي فويل بچينيد. سيني را در طبقه وسط فر با دماي 170 درجه سانتي‌گراد به مدت 30 دقيقه قرار دهيد.

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت: ۰۹:۱۰:۰۶ توسط:هبيچ موضوع: نظرات (0)

به اشتراک بگذارید :

Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious

طرز تهيه مسقطي به شكل هندوانه

 

 

مسقطي هندوانه

شب يلدا در بين ما ايرانيان جايگاه ويژه اي دارد و اكثر خانم ها براي شب يلدا دسرهاي مختلفي درست مي كنند. يكي از بهترين دسرها براي شب يلدا مسقطي هندوانه است.

مواد لازم براي مسقطي هندوانه براي شب يلدا :

 نشاسته  ۱ ليوان
 آب ۵ ليوان 
 گلاب ۱ ليوان 
 شكر ۱.۵ ليوان 
رنگهاي خوراكي به مقدار لازم
شكلات چيپسي به مقدار لازم


طرز تهيه مسقطي هندوانه براي شب يلدا :


آب سرد و نشاسته را كاملا مخلوط مي كنيم تا نشاسته در آب حل شود.
بعد گلاب را اضافه مي كنيم.

ظرف را روي شعله قرار مي دهيم و به طور مُدوام هم مي زنيم تا مسقطي غليظ و كشدار شود و شكر را اضافه مي كنيم و هم مي زنيم تا شكر كاملا حل شود.


حالا شعله را كم مي كنيم و به مدت نيم ساعت دَم مي كنيم.

بعد از اين مرحله بخشي از مسقطي را با رنگ خوراكي قرمز رنگ مي كنيم داخل قالب دلخواهمان مي ريزيم تا كمي خودش را بگيرد و ببندد بعد يك لايه مسقطي ساده روي آن ميريزيم و باز زمان مي دهيم تا ببندد و در آخر بخشي از مسقطي را با رنگ خوراكي سبز رنگ مي كنيم و لايه سوم را اضافه مي كنيم و زمان مي دهيم تا كاملا سفت شود.

داخل ظرف مورد نظر برمي گردانيم و با يك تكان كوچك از قالب جدا مي كنيم.


اگر براي جدا كردن دسر ها از قالب مشكل داريد، حتما سطح قالب را قبل از استفاده چرب كنيد و هنگام جدا كردن دسر براي چند ثانيه قالب را داخل يك ظرف آب ولرم قرار بدهيد و بعد در ظرف اصلي برگردانيد.
در پايان با شكلات چيپسي براي مسقطي هندوانه دانه تخمه بگذاريد.

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت: ۰۹:۱۰:۰۵ توسط:هبيچ موضوع: نظرات (0)

به اشتراک بگذارید :

Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious

طرز تهيه ترشي انبه

 

 

طرز تهيه ترشي انبه


ترشي انبه يكي از پرطرفدارترين و خوشمزه ترين ترشيجات محلي جنوب ايران است.

مواد لازم :

انبه سبز نارس : 1 كيلو

سركه : به مقدار كافي

سير : نيم كيلو

فلفل قرمز تند : 3 قاشق غذاخوري

تخم گشنيز : 3 قاشق غذاخوري

سياه دانه : 2 قاشق غذاخوري

طرز تهيه :

قسمت انتهايي انبه كه سياه است را بيرون آورده و به 4 قسمت جدا نشده تقسيم مي كنيم.

سپس به مدت 3 روز در آب نمك قرار مي دهيم تا رنگ سبز آن به تيرگي تبديل شود.

فلفل ها را در تابه بو داده و بعد از خنك شدن آسياب مي كنيم

در اين مرحله انبه ها را در صافي گذاشته تا آب آن خشك شود و سپس تخم گشنيز آسياب شده را درون شكاف انبه ها ريخته و روي آن سيرهاي پوست كنده شده را مي گذاريم.

براي تزئين در انتهاي كار سياه دانه هاي بو داده را در لابه لاي انبه ها مي ريزيم.

در آخر روي تمام انبه ها سركه ريخته و در ظرف را محكم مي بنديم.

بعد از 1 الي 2 هفته اين ترشي خوش طعم آماده خوردن مي باشد.

نكته مهم :

براي درست كردن اين ترشي حتما بايد از دستكش استفاده كنيد زير فلفل هاي بوداده شده بسيار تند بوده و پوست تان را اذيت مي كنند.

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت: ۰۹:۱۰:۰۳ توسط:هبيچ موضوع: نظرات (0)

به اشتراک بگذارید :

Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious

طرز تهيه بادمجان شكم پر

 

 

طرز تهيه بادمجان شكم پر


اين غذا را هم مي توانيد با برنج به عنوان يك نهار عالي و هم به تنهايي به عنوان يك شام سبك ميل كنيد.


مواد لازم :

بادنجان : 6 عدد

قارچ : 200 گرم

گوشت چرخ كرده مخلوط گوسفند و گوساله : 300 گرم

فلفل دلمه اي : 2 عدد متوسط

نخودفرنگي ( در صورت تمايل ) : 200 گرم

سيب زميني : 1 عدد متوسط

ذرت : 200 گرم

نمك، ادويه، پودر سير : به مقدار كافي

رب گوجه فرنگي : 2 قاشق غذاخوري

روغن : به مقدار كافي

پياز : 2 عدد متوسط

آب : نصفه ليوان

گوجه فرنگي حلقه حلقه شده : 3 عدد متوسط

ابتدا بادنجان ها را پوست كنده و وسط آن را يك برش كوچك دهيد ( دقت كنيد كه نبايد سر و ته بادنجام از هم جدا شود )

به مدت 4 الي 5 ساعت روي بادنجان ها نمك بريزيد و بگذاريد بمانند تا آب اضافي داخل آنها بيرون رود.با اين كار هم غذاي رژيمي تري داريد و هم مصرف روغن تان كمتر مي شود

پياز را نگيني خرد كرده و در روغن تفت دهيد

سپس ادويه، رب و گوشت چرخ كرده را اضافه كرده و تفت دهيد.

در مرحله بعد قارچ، فلفل دلمه اي، سيب زميني، ذرت و نخود فرنگي را اضافه كنيد.

در اين مرحله نمك و پودر سير را هم اضافه كرده و نصفه ليوان آب داخل آن ريخته و بگذاريد تا كاملا بپزد.حدود نيم ساعت براي پخت كافي است

در اين فاصله بادنجان ها را سرخ كرده و روي توري بگذاريد تا روغن اضافي آنها از بين برود.

بعد از پختن مواد، بادنجان ها را از خطي كه شكاف داده ايد كمي باز كنيد و از مايع درست شده داخل شان را پر كنيد.

در ماهي تابه كمي روغن ريخته و گوجه هاي حلقه حلقه شده را كف آن بچينيد و بادنجان هاي درست شده را روي آنها قرار داده و روش بادنجان ها هم يك رديف ديگر گوجه هاي حلقه حلقه شده بگذاريد.

به اندازه نصفه قاشق غذاخوري رب گوجه فرنگي را در يك ليوان آب ولرم حل كرده و روي بادنجان ها بريزيد و درب تابه تان را بگذاريد تا غذاي تان كامل بپزد.

اين غذا را هم مي توانيد با برنج به عنوان يك نهار عالي و هم به تنهايي به عنوان يك شام سبك ميل كنيد.

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت: ۰۹:۱۰:۰۳ توسط:هبيچ موضوع: نظرات (0)

به اشتراک بگذارید :

Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious

طرز تهيه اشكنه گوجه سبز

 

 


اشكنه گوجه سبز

مي دانستيد غير از مصرف خام ، مي توان يا اين ميوه بهاري اشكنه خوشمزه اي هم درست كرد ؟
فصل بهار كه مي شود ، گوجه سزهاي براق در هر ميوه فروشي و سر هر كوي برزن به آدم چشمك مي زنند . اما مي دانستيد غير از مصرف خام ، مي توان يا اين ميوه بهاري اشكنه خوشمزه اي هم درست كرد ؟

مواد لازم

گوجه سبز : 500 گرم

شكر : 3 قاشق غذاخوري

پياز : 3 عدد

روغن : 150 گرم

شنبليله : 1 قاشق سوپخوري

تخم مرغ: 4 عدد

آرد سفيد : 2 قاشق سوپخوري

زردچوبه : 1 قاشق سوپخوري

فلفل : به ميزان كافي

نمك : به ميزان كافي

طرز تهيه

پياز را خرد كرده با روغن در حرارت ملايم سرخ مي كنيم تا طلايي شود .آرد و شنبليله را در پياز سرخ كرده كمي سرخ و زرد چوبه آن را اضافه مي كنيم.

سپس 3 تا 4 ليوان آب داخل آن مي ريزيم و مي گذاريم مايه چند جوش بزند و به اندازه كافي به آن نمك و فلفل اضافه مي كنيم .

مرحله بعد تخم مرغها را در ظرفي مي شكنيم و با كمي نمك مخلوط مي كنيم و كم كم در مايه اشكنه مي ريزيم ، مرتب به هم مي زنيم تا تخم مرغها يكجا بسته نشود . پس از 2 تا 3 جوش اشكنه را در ظرف مي ريزيم .

گوجه سبزها را پس از گرفتن هسته آنها داخل اشكنه مي ريزيم بعد از پختن 3 قاشق شكر به آن اضافه مي كنيم . بطور كلي در تمام اشكنه ها بعد از ريختن تخم مرغ و پختن آن 3 تا 4 عدد تخم مرغ .را درسته در آن ميشكنيم و بدون به هم زدن بگذاريم تخم مرغها بسته و پخته شود

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت: ۰۹:۱۰:۰۲ توسط:هبيچ موضوع: نظرات (0)

به اشتراک بگذارید :

Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious

طرز تهيه آش زغال اخته

 

 

آش زغال اخته


اين آش مخصوص افرادي است كه به غذاهاي ترش علاقه خـاصي دارند در ضمن سرشار از ويتامين‌هاي مختلف مي‌باشد.


مواد اوليه :

زغال اخته يك كيلوگرم

پياز متوسط سه عدد

سبزي شامل گشنيز، جعفري و شويد ۵۰۰ گرم

رشته آش نصف يك بسته

آب دو ليتر

لوبيا چيتي دو پيمانه

نمك و فلفل به ميزان لازم

طرز تهيه :

اين آش مخصوص افرادي است كه به غذاهاي ترش علاقه خـاصي دارند در ضمن سرشار از ويتامين هاي مختلف مي باشد.

پيازها را خرد كرده و سرخ مي كنيم. سبزي را پس از شستن خرد نموده و كنار مي گذاريم. لوبيا را كه از شب قبل خيس كرده ايم مي پزيم. زغال اخته و پياز را داخل دو ليتر آب ريخته، لوبيا پخته شده را نيز به آن اضافه مي كنيم و اجازه مي دهيم تا بپزند. در مرحله آخر سبزي هاي خرد شده و نمك و فلفل را افزوده و رشته آش را خرد مي كنيم و داخل آش مي ريزيم و اجازه مي دهيم تا جا بيفتد.

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت: ۰۹:۱۰:۰۱ توسط:هبيچ موضوع: نظرات (0)

به اشتراک بگذارید :

Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious

طرز تهيه نان زيتون

 

 

نان زيتون


بعضي از نان‌ها خودشان به تنهايي يك وعده غذايي كامل محسوب مي شوند؛ نان زيتون و سبزيجات هم از همين نوع است. تهيه اين نان و گذاشتن آن روي ميز شام‌تان از شما يك كدبانوي تمام‌عيار مي‌سازد.


 بعضي از نان‌ها خودشان به تنهايي يك وعده غذايي كامل محسوب مي شوند؛ نان زيتون و سبزيجات هم از همين نوع است. تهيه اين نان و گذاشتن آن روي ميز شام‌تان از شما يك كدبانوي تمام‌عيار مي‌سازد و حتما خاطره طعم و عطرش تا مدت‌ها در ذهن مهمانان‌تان باقي مي‌ماند. ما خوردن اين نان را در كنار يك سوپ سبك پيشنهاد مي‌كنيم؛ هرچند كه استفاده آن در وعده صبحانه هم با يك ليوان چاي كم شيرين و همراه پنير و گردو شديدا توصيه مي‌شود.

مواد لازم


 2  /1 پيمانه آب ولرم
 2  /1 پيمانه روغن مايع يا روغن‌زيتون
500 گرم آرد
2 ق س خميرمايه
3 ق س شكر
1  ق چ سرپر نمك
1  عدد تخم‌مرغ
2 ق س شويد خشك
5 ق س زيتون ريز شد ه
1 ق چ آويشن
2  ق چ پود ر پياز و سير
2 ق س شير براي رومال

طرز تهيه:

1.   خمير مايه را با شكر در يك ليوان بريزيد، سپس آب ولرم را اضافه كنيد و  مواد را يك‌بار با قاشق مخلوط كنيد، سپس اجازه دهيد تا حدود 3 دقيقه در يك جاي ثابت باقي بماند و عمل بيايد. در ظرف ديگري تخم‌مرغ را بشكنيد و با چنگال هم بزنيد، سپس با روغن مخلوط كنيد. زيتون و تمام مواد خشك (غير از آرد) را هم به آن اضافه كرده ، مخلوط كنيد.

2. بعد از حدود 3 دقيقه و عمل آمدن نسبي خميرمايه، آن را به مخلوط روغن، تخم‌مرغ و سبزيجات خشك اضافه كنيد، سپس نصف آرد را يك‌باره اضافه كرده ، شروع به هم زدن كنيد. مابقي آرد را به‌تدريج به آن اضافه كنيد تا جايي كه يك خمير نرم حاصل شود.

3. خمير را 5 دقيقه ورز دهيد يا اينكه 30 بار آن را محكم به روي ميز كارتان بكوبيد، سپس خمير را در ظرف بزرگي كه كاملا اطراف آن را چرب كرده‌ايد قرار دهيد، روي آن را سلفون بكشيد و  در يك دستمال يا حوله بپيچيد تا محيط گرمي براي پف كردنش فراهم شود. بعد از حدود 45 دقيقه خمير بايد دو برابر شده باشد.

4.  حالا خمير را روي ميز كار قرار دهيد. مي‌توانيد از اين خمير يك يا دو نان بزرگ و يا چندين نان كوچك تهيه كنيد. به شكل دلخواهتان به خمير فرم بدهيد و آن را درون سيني آرد پاشي شده بگذاريد  تا 30 دقيقه ديگر استراحت كند. روي خمير را با دستمال مرطوب يا سلفون بپوشانيد كه خشك نشود. روي نان‌ها را با شير مرطوب كنيد تا خوش‌رنگ‌تر شود.

5. در 15 دقيقه پاياني، فر را با دماي 200 درجه سانتي‌گراد روشن كنيد. درون آن يك سيني فر ديگر قرار دهيد و روي آن آب بريزيد تا محيط فر پر از بخار شود، سپس سيني نان‌ها را در طبقه وسط فر به مدت 20 تا 30 دقيقه بپزيد.

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت: ۰۹:۱۰:۰۱ توسط:هبيچ موضوع: نظرات (0)

به اشتراک بگذارید :

Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious

طرز تهيه آش شيرازي

 

 

آش شيرازي

 آش نذري همه ساله در شهر شيراز در روزهاي اربعين و 28 صفر پخته مي‌شود. اين آش نذري به همت زنان همه ساله در ماه محرم پخته مي‌شود و زنان هنگام پاك كردن و خرد كردن سبزي و شستن حبوبات مدام صلوات مي‌فرستند و دعاي توسل و زيارت عاشورا را زمزمه مي‌كنند و گاهي كنار ديگ آش شمع روشن مي‌كنند.

مردان به كمك زنان آمده و تا صبح هنگام پاي ديگ آش ايستاده و آن را هم مي‌زنند.

مواد لازم:

گوشت سردست گوسفندي با استخوان:  500 گرم
سبزي (تره، ترخون، شويد): 400 گرم
نخود:  100 گرم
لوبيا قرمز، عدس و برنج: هر كدام 100 گرم
پياز:  يك عدد
پياز داغ: 3 قاشق غذاخوري
نمك، فلفل سياه، فلفل قرمز، زردچوبه:  به ميزان لازم
نعناع خشك:  يك قاشق غذاخوري
ترخون خشك:  2 قاشق غذاخوري


طرز تهيه:

1- ابتدا حبوبات را يك روز قبل با آب سرد بخيسانيد و بعد آن‌ها را روي شعله آرام گاز قرار دهيد تا كاملاً نرم و پخته شوند. گوشت را نيز جداگانه به همراه پياز و با مقداري فلفل قرمز، زردچوبه و يك ليتر آب روي حرارت قرار دهيد تا كاملاً پخته شود و بعد از پخته شدن استخوان‌هايش را جدا كنيد و بعد گوشت را به مدت زياد بكوبيد و له شده آن را داخل حبوبات بريزيد.

2- برنج و سبزي را نيز جداگانه بپزيد و بعد از پخت كامل، حبوبات پخته شده را به برنج بيفزاييد. از سوي ديگرمقداري از پياز داغ را به همراه مقداري روغن، زردچوبه، نعناع خشك و فلفل سياه تفت داده و به صورت داغ به آش در حال جوشيدن اضافه كنيد. سبزي ترخون خشك را نيز در پايان به آش اضافه كنيد. آش شما آماده است مي‌توانيد مانند ساير آش‌ها آن را با پياز داغ و كشك و نعناع داغ تزئين نماييد.

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت: ۰۹:۱۰:۰۰ توسط:هبيچ موضوع: نظرات (0)

به اشتراک بگذارید :

Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious

روش تهيه اسموتي انجير

 

 

اسموتي انجير

 اين دستور غذايي مخصوص انجيرهايي است كه خيلي رسيده اند و بايد خيلي سريع استفاده شوند. هر چقدر انجير رسيده تر باشد اين نوشيدني نيز شيرين تر مي شود. مواد موجود در اين اسموتي آن را تبديل به يك نوشيدني سالم و كامل براي صبحانه كرده است.

مواد لازم:

يك فنجان حبه هاي يخ
سه چهارم فنجان ماست يوناني ساده
يك دوم فنجان شير بادام ( شير معمولي نيز مي توانيد جايگزين كنيد )
يك و يك دوم قاشق غذاخوري عسل
يك قاشق غذاخوري آب پرتقال ( ترجيحا تازه )
6 عدد انجير بزرگ و رسيده كه به دو نيم شده باشند


طرز تهيه:

همه مواد گفته شده را در مخلوط كن قرار دهيد. يك دقيقه يا تا زماني كه خوب مخلوط شوند بهم بزنيد. اسموتي بدست آمده را به صورت مساوي در سه ليوان بريزيد.

اطلاعات تغذيه اي:

مواد گفته شده در اين دستور براي 3 وعده است، هر وعده شامل يك ليوان مي شود. اطلاعاتي كه در ادامه خواهد آمد مربوط به يك وعده است.


كالري: 249
چربي در يك وعده: 1.3 گرم
چربي اشباع در يك وعده: 0.1 گرم
چربي غير اشباع در يك وعده: 0.1 گرم
چربي داراي حلقه هاي غير اشباع در يك وعده: 0.3 گرم
پروتئين در يك وعده: 9 گرم
كربوهيدرات در يك وعده: 55 گرم
فيبر در يك وعده: 6 گرم
كلسترول در يك وعده: 0.0 ميلي گرم
آهن در يك وعده: 1 ميلي گرم
سديم در يك وعده: 79 ميلي گرم
كلسيم در يك وعده: 176 ميلي گرم

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت: ۰۹:۰۹:۵۹ توسط:هبيچ موضوع: نظرات (0)

به اشتراک بگذارید :

Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious