وبلاگ رایگان دانلود فیلم و سریال رایگان ساخت وبلاگ رایگان
حذف در پنل کاربری [X]
سايت تفريحي و سرگرمي هبيج

سايت تفريحي و سرگرمي هبيج

اس ام اس, اس ام اس جديد,اس ام اس تولد,اس ام اس عاشقانه,اس ام اس خنده دار,اس ام اس غمگين,جملات كوتاه

روش تهيه رولت خامه اي

 

 

رولت خامه‌اي

 بعضي ها كار با فر برايشان سخت است، براي همين از درست كردن كيك ها و شيريني ها تفره مي روند. براي اينكه ديگر بهانه اي نداشته باشند، طرز تهيه رولت خامه اي بدون فر را آموزش داده ايم.

مواد اوليه:

تخم مرغ 2 عدد
آرد 50 گرم
بكينگ پودر 1/2 قاشق چايخوري
شكر 50 گرم
خامه (قنادي يا فرم گرفته) به ميزان لازم
وانيل 1/4 قاشق چايخوري


طرز تهيه:

1- تخم مرغ و وانيل و شكر را انقدر با همزن زده تا پوك و سبك شود و حجم مواد به دو برابر برسد.

2- سپس آرد و بكينگ پودر را سه بار الك كرده به مواد اضافه كنيد با ليسك آرام هم بزنيد تا مخلوط شود.

3- تابه دو طرفه را با مقدار روغن چرب كنيد و روي حرارت قرار دهيد تا داغ شود. مواد رولت را بريزيد و صاف كنيد.

4- حرارت بايد بسيار كم باشد. سپس 10 دقيقه يك طرف و 5 دقيقه طرف دوم را بپزيد.

5- بعد از پخت روي حوله نمناكي كاغذ روغني بگذاريد نان رولت را درون آن قرار داده و به آرامي رول كنيد.

6- بگذاريد كنار تا سرد شود. سپس بازكرده خامه كشي كنيد.

7- ميتوانيد از انواع مغزها و موز و شكلات به دلخواه لاي رولت بريزيد و دوباره رول كنيد.

8- كاغذ روغني را دور رولت بپيچيدو در يخچال بگذاريد وقتي خوب سرد شد آماده ميل كردن است.

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت: ۰۹:۰۹:۳۸ توسط:هبيچ موضوع: نظرات (0)

به اشتراک بگذارید :

Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious

طرز تهيه اسپاگتي پومودور

 

 

اسپاگتي پومودورو

 اسپاگتي جزو غذاهاي محبوبي است كه راحت و سريع آماده مي‌شود. در اين مطلب اسپاگتي به شما آموزش مي‌دهيم كه ساده و راحت و با مواد مغذي تهيه مي‌شود.

مواد لازم:

روغن زيتون ۲ قاشق سوپ خوري
سير ۲ حبه
گوجه فرنگي ۸۰۰ گرم
نمك ۱/۲ قاشق چاي خوري
ريحان ۱ شاخه
اسپاگتي   ۴۵۰ گرم

اسپاگتي پومودورو از مجموعه دستورات غذايي مارتا استوارت است كه بخش آموزش آشپزي، طرز تهيه آن را براي شما آماده كرده است.


نكاتي در رابطه با طرز تهيۀ اسپاگتي پومودورو :

۱- سيرها را ريز خرد كنيد.

۲- مي توانيد از كنسرو گوجه فرنگي پوست كنده استفاده كنيد.

۳- پنير پارمزان را رنده كنيد.

طرز تهيه:

1- يك قابلمۀ بزرگ از آب را به جوش بياوريد.

2- روغن زيتون و سير را داخل يك ماهيتابه روي شعلۀ متوسط سرخ كنيد. روغن را پخش كنيد و صبر كنيد تا سير سرخ شود ولي قهوه اي نشود. فلفل قرمز را اضافه كنيد و هم بزنيد. گوجه فرنگي ها، نمك، فلفل، شكر را را نيز اضافه كنيد و هم بزنيد. صبر كنيد تا به جوش بيايند و شعله را كم كنيد تا حداقل 20 دقيقه و حداكثر 30 دقيقه آرام بپزند. در 5 دقيقۀ آخرِ پخت، ريحان را اضافه كنيد و قبل از سرو آن را برداريد.

3- در اين حين، داخل آب جوش مقدار زيادي نمك بريزيد. پاستا را اضافه كنيد تا كمي نرم شود. پاستا را آبكش كنيد و داخل ظرف بريزيد و نصف پيمانه از سس را روي آن بريزيد. براي هر بشقاب، كمي سس اضافه تر بريزيد و پارمزان و روغن زيتون و فلفل سياه را نيز به ميزان دلخواه اضافه كنيد.

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت: ۰۹:۰۹:۳۷ توسط:هبيچ موضوع: نظرات (0)

به اشتراک بگذارید :

Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious

طرز تهيه رولت هندوانه

 

 

 رولت هندوانه براي شب يلدا

درست كردن اين رولت هندوانه براي شب يلدا شايد در نگاه اول كمي سخت به نظر برسد، ولي با دستور تهيه اي كه در ادامه مطلب مشاهده خواهيد كرد، ميتوانيد با كمي دقت در اندازه مواد و ترتيب آنها، به راحتي رولت را تهيه كرده و از عزيزانتان در شب يلدا پذيرايي كنيد.

مواد لازم:

    تخم مرغ 4 عدد
    شكر 80 گرم
    آرد 90 گرم
    وانيل 1/2 قاشق چايخوري
    رنگ هاي مجاز خوراكي سبز و قرمز

طرز تهيه:

1- زرده تخم مرغ را از سفيده جدا كنيد و زرده را با نصفي از شكر و وانيل بزنيد تا كرم رنگ شود.

2- سفيده تخم مرغ را زده تا فرم بگيرد و بعد شكر را بصورت باراني به آن اضافه كنيد. زرده و سفيده را مخلوط كرده و بعد آرد را روي آن الك مي كنيم.

3- بعد در سيني 40×30 ريخته و اين نكته خيلي مهم است كه سيني فر آخرين طبقه از بالا باشد و درجه فر 220 درجه فقط 8 تا 10 دقيقه قبل از اضاقه كردن آرد، مايه را به دو قسمت مساوي تقسيم كرده؛ به يك قسمت رنگ قرمز و به قسمت ديگر رنگ سبز اضافه كنيد.

4- بعد آرد را به آرامي با مايه مخلوط كنيد. كف سيني را كاغذ روغني انداخته و سپس مايه قرمز را در يك طرف سيني و سبز را در طرف ديگر بريزيد و با قاشق داخل سيني پخش كنيد بطوريكه دو رنگ در يك خط به هم متصل شوند.

5- دو قاشق غذاخوري از مايه سبز را نگه داشته، كمي ديگر به آن رنگ سبز اضافه كنيد تا كاملاً تيره شود و سبز پر رنگي داشته باشيد. (تفاوت دو رنگ سبز زياد باشد كه خودش را بيشتر نشان بدهد)

6- اين مايه را داخل قيف بريزيد و روي مايه كيك داخل سيني خطوط موازي بكشيد و با سيخ چوبي به آن فرم دهيد. اين خطوط موازي سطح بيروني رولت ( پوست هندوانه) را تشكيل خواهد داد.

7- براي ادامه كار و مراحل بعدي، مانند رولت معمولي عمل كنيد. به ياد داشته باشيد كه روي حوله ( يا كاغذ روغني) كه رولت را روي آن بر ميگردانيد، حتما پودر قند بپاشيد كه سطح روي رولت كنده نشود.

8- بعد از خامه كشي و چند ساعت استراحت در يخچال، رولت را با چاقوي اره اي برش زده و بعد براي تخم هندوانه شكلات آبكرده را داخل قيف ريخته و روي برش ها ميريزيم.

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت: ۰۹:۰۹:۳۶ توسط:هبيچ موضوع: نظرات (0)

به اشتراک بگذارید :

Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious

طرز تهيه پيتزاي ميوه

 

 

پيتزاي ميوه‌اي به شكل هندوانه

 اين پيتزا يه ايده خيلي خوب براي شيريني شب يلداست،خيلي بانمكه و بسيار هم خوشمزس و تهي اش هم آسونه.

مواد اوليه:

    خمير شوگر كوكيز به ميزان لازم
    رنگ غذايي سبز (از آب سبزيجات هم ميتوان استفاده كرد) به ميزان لازم
    پنير خامه اي 8 اونس
    شكر دانه ريز 1/2 فنجان
    وانيل 1 قاشق چايخوري
    انگور سبز به ميزان لازم
    توت فرنگي خورد شده به ميزان لازم
    مرباي توت فرنگي به ميزان لازم
    ام اند امز (از اسمارتيز و كشمش سياه هم ميتوان استفاده كرد) به ميزان لازم

 

مواد مورد نياز براي تهيه پيتزا ميوه اي:

خمير شيريني شكري رو با رنگ خوراكي سبز رنگ آميزي كنيد.

دستور شيريني شكري:

فر رو روي دماي350 درجه فارنهايت روشن كنيد. و خمير رو كف قالب كمربندي پهن كنيد. و درفر داغ براي مدت 15-20دقيقه قرار بدهيد.

پنير خامه اي،شكر و وانيل رو به وسيله همزن بزنيد و تا زمان استفاده داخل يخچال قرار بديد.

توت فرنگي ها را خورد كنيد و انگور ها را از وسط به دو نيمه تقسيم كنيد.

خمير را از فر خارج كنيد و بگذاريد سرد شود و بعد از قالب خارج كنيد.

2/3 كرم رو روي سطح شوگر كوكي پهن كنيد.

انگور هاي نصف شده رو دورتا دور كوكي بچينيد.

تمام فضاي باقيمانده وسط كيك رو با توت فرنگي خورد شده پر كنيد.

مرباي توت فرنگي روي توت فرنگي ها بريزيد.

دور تا دور توت فرنگي ها را با كرم باقيمانده و به كمك ماسوره گرد پركنيد (از ماسوره ستاره اي هم ميتوان استفاده كرد)

براي اتمام كار چند ام اند امز سياه به عنوان دانه هاي هنداونه روي مواد بگذاريد و تا زمان سرو در يخچال قرار دهيد.

با توجه به سليقه شخصي از ميوه هاي ديگر نيز ميتوانيد استفاده كنيد.

 

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت: ۰۹:۰۹:۳۶ توسط:هبيچ موضوع: نظرات (0)

به اشتراک بگذارید :

Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious

انار پلو

 

 

 انار پلو  شب يلدا

 انار پلو خوشمزه و جديد براي دوستداران انار مي‌باشد، با درست كردن اين پلو مزه اي جديد و جالب از مخلوط انار، كشمش و پسته را تجربه مي‌كنيد. هر خانواده ايرانى در هر جايى به سبك آداب و رسوم نياكان خود براى يلدا شام تهيه مى‌كند. شام يلدا معمولاً يكى از خوش خوراك‌ترين غذا‌هاى اقوام مختلف است.

مواد اوليه:

    برنج 2 پيمانه
    انار دانه شده يك و نيم پيمانه
    خلال پسته يك سوم پيمانه
    گشنيز تازه خرد شده يك پيمانه
    پودر تخم گشنيز يك قاشق مربا‌خوري
    كشمش پلويي نصف پيمانه
    زعفران به مقدار لازم


طرز تهيه آشنايي با روش تهيه انار پلو، غذاي مخصوص شب يلدا

غذاي اصلي اين شب، خورشت فسنجان است. اما در برخي استان‌ها غذاهاي ديگري هم رايج است. در شمال ايران گيلانى‌ها يا سبزى پلو درست مى‌كنند يا ترشى تره و در كنار آن سرسفره غذا ماهى سفيد و يا ماهى دودى مى‌گذارند. اما در شيراز غذاى ويژه سفره يلدا هويج پلو است. شيرازى‌ها معمولاً براى شب يلدا سفره پهن مى‌كنند. كنار غذا انواع تنقلات مربوط به يلدا را بر سرسفره مى‌گذارند.

طرز تهيه:

* برنج را با آب و نمك خيس كرده، سپس به روش معمول آبكش كنيد.

* مابقي مواد لازم را با يكديگر مخلوط كرده و هنگام دم كردن برنج، يك رديف برنج ريخته، يك رديف مخلوط انار و همينطور ادامه دهيد تا آخر و نهايتا اجازه دهيد برنج دم بكشد.

* هنگام كشيدن برنج مقداري كره و زعفران روي برنج داده و سپس در بشقاب يا ديس مورد نظر كشيده و سرو كنيد.

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت: ۰۹:۰۹:۳۵ توسط:هبيچ موضوع: نظرات (0)

به اشتراک بگذارید :

Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious

طرز تهيه كيك انار و پسته

 

 

كيك پسته و انار

انار و پسته دو نمونه از خوراكي هاي خوشمزه و نمادين شب يلدا هستند. بنابراين كيكي كه تركيبي از انار و پسته باشد، مي تواند گزينه ي مناسبي براي مهماني هاي شب يلدا و همچنين كريسمس باشد. از طرفي اين كيك انتخابي مناسب براي افراديست كه مخالف استفاده از خامه و انواع آيسينگ چرب براي تزئين كيكها هستند، چون در تهيه ي اين آيسينگ از ماست استفاده مي شود.
 
مواد اوليه:

مواد لازم براي كيك:


تخم مرغ زده شده ۲ عدد
مغز پسته ۱۰۰ گرم
شكر پودري يك پيمانه ي ۱۵۰ گرمي
روغن آفتابگردان يك پيمانه ي ۱۵۰ گرمي
عصاره وانيل (در صورت استفاده از وانيل پودري يك چهارم ق چايخوري استفاده كنيد) يك قاشق چايخوري
آرد سوخاري و آرد ساده ۲ پيمانه ي ۱۵۰ گرمي
نمك يك دوم قاشق چايخوري
ماست ۲ پيمانه ي ۱۵۰ گرمي معادل ۳۰۰ گرم
بكينگ پودر ۲ قاشق چايخوري

مواد لازم براي آيسينگ:

ماست يك پيمانه يا ۱۵۰ گرم
انار دانه شده يك دوم از يك عدد انار
آب انار كمي براي تزئين آيسينگ
شكر پودري ۲۵۰ گرم

طرز تهيه:

فر را روي ۱۸۰ درجه تنظيم و روشن كنيد. از پيمانه ي ۱۵۰ گرمي كه ماست را با آن پيمانه كرديد براي پيمانه كردن مابقي مواد استفاده كنيد. ابتدا پسته ها را در آسياب يا بلندر پودر كنيد. شكر پودري و روغن را در كاسه ي بزرگي ريخته و با همزن برقي در حدود ۲ دقيقه با هم مخلوط كنيد تا شكر حل شود.

تخم مرغها را در كاسه اي جداگانه با همزن برقي هم بزنيد تا پف كنند و كرم رنگ شوند. سپس آرام آرام تخم مرغهاي زده شده و عصاره ي وانيل را به مخلوط شكر و روغن اضافه كنيد و هم بزنيد. در اين مرحله ۳۰۰ گرم ماست را به اين مخلوط اضافه كرده و با كفگير فُلد كنيد و فقط در حد تركيب شدن هم بزنيد. سپس آرد و بكينگ پودر و نمك و پودر پسته را نيز به مخلوط اضافه كرده و خمير را در حد تركيب شدن هم زده و فُلد كنيد.

يك قالب ۲۰ سانتي متري را روغن زده و آرد بپاشيد و يا اينكه بجاي آرد پاشيدن ته قالب كاغذ روغني بيندازيد. سپس خمير را قاشق قاشق داخل قالب بريزيد و براي مدت ۵۰ تا ۶۰ دقيقه در طبقه ي وسط فر قرار دهيد. پس از اتمام ۵۰ دقيقه با يك خلال چوبي كه در مركز كيك فرو مي بريد از پختن كيك مطمئن شويد. اگر خلال چوبي تميز بيرون بيايد كيك پخته است. آنرا از فر خارج كرده و روي قفسه ي سيمي قرار دهيد تا خنك شود. بعد از ۱۰ دقيقه كيك را از قالب درآورده و براي ۱ تا ۳ ساعت بطور مستقيم روي قفسه ي سيمي قرار دهيد تا كاملا خنك شود.

طرز تهيه كرم آيسينگ:

شكر پودري را در كاسه اي الك كنيد. ماست را به آن اضافه كرده و خوب هم بزنيد تا بصورت كرم غليظ و يكدستي درآيد. غلظت كرم بايد در حدي باشد كه وقتي روي كيك مي ريزيم به آرامي روي ديواره ها سرازير شود و حركت كند و زياد سفت نباشد. اگر ماست مورد استفاده ي شما بيش از حد آبكي و شُل است مي توانيد آنرا براي ۱ تا ۲ ساعت روي يك تنظيف بريزيد و در سبدي روي يك ظرف گود قرار دهيد تا آب اضافي آن جدا شود.

مونتاژ:

پس از اطمينان از خنك شدن كيك بطور كامل، اين كرم را روي سطح بالايي كيك بريزيد و به آرامي و با كمك قاشق كرم را به سمت پايين و ديواره هاي كيك هدايت كنيد. اگر كرم بيش از حد شل است زير كيك يك قفسه ي سيمي قرار دهيد تا كرم اضافي از طريق آن خارج شود.


وقتي حالت رَوَندِگي كرم متوقف شد مقداري آب انار با سرانگشت يا سر قاشق برداشته و چندين قطره روي كرم بطور نامنظم و پراكنده بچكانيد. با يك خلال چوبي نازك به يك انتهاي قطره هاي چكيده بر روي كرم بكشيد تا حالت بوته جقه، قلب، برگ يا اشك يا طرحهاي نامنظم پيدا كنند. با خلاقيت بيشتر يا كمك آب انار مي توانيد طرح هاي خاص تر، بزرگتر و زيباتري روي سطح كرم نقاشي كنيد.


وفتي حالت روندگي و چكيدنِ كرم بر ديواره هاي اطراف كيك متوقف شد دانه هاي انار را با كمك دست به ديواره ها بچسبانيد يا در صورت دلخواه آنها را دور كيك در ظرف سرو بريزيد. در صورت تمايل مي توانيد مقداري دانه بطور پراكنده روي لبه هاي بالايي كيك نيز بريزيد. تزئين روي كيك سليقه ايست.


اگر دانه هاي انار بخوبي به كيك نمي چسبند براي ۱۰ دقيقه كيك را در يخچال قرار دهيد تا كرم آيسينگ خنك تر شود سپس دانه ها را با فشار ملايم دست به ديواره ها بچسبانيد. مي توانيد كيك را همان لحظه سرو كنيد يا اينكه تا زمان سرو آن را در يخچال قرار دهيد. نوش جان. شب يلدا و كريسمس مبارك.

لبتون پسته ي كرمانيِ خندون
كامِتون شيرين شبيه نار ياقوتيِ ساوه
دلتون شاد
سرتون سبز و سلامت
شب يلداتون مبارك

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت: ۰۹:۰۹:۳۴ توسط:هبيچ موضوع: نظرات (0)

به اشتراک بگذارید :

Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious

طرز تهيه كيك انار و پسته

 

 

كيك پسته و انار

انار و پسته دو نمونه از خوراكي هاي خوشمزه و نمادين شب يلدا هستند. بنابراين كيكي كه تركيبي از انار و پسته باشد، مي تواند گزينه ي مناسبي براي مهماني هاي شب يلدا و همچنين كريسمس باشد. از طرفي اين كيك انتخابي مناسب براي افراديست كه مخالف استفاده از خامه و انواع آيسينگ چرب براي تزئين كيكها هستند، چون در تهيه ي اين آيسينگ از ماست استفاده مي شود.
 
مواد اوليه:

مواد لازم براي كيك:


تخم مرغ زده شده ۲ عدد
مغز پسته ۱۰۰ گرم
شكر پودري يك پيمانه ي ۱۵۰ گرمي
روغن آفتابگردان يك پيمانه ي ۱۵۰ گرمي
عصاره وانيل (در صورت استفاده از وانيل پودري يك چهارم ق چايخوري استفاده كنيد) يك قاشق چايخوري
آرد سوخاري و آرد ساده ۲ پيمانه ي ۱۵۰ گرمي
نمك يك دوم قاشق چايخوري
ماست ۲ پيمانه ي ۱۵۰ گرمي معادل ۳۰۰ گرم
بكينگ پودر ۲ قاشق چايخوري

مواد لازم براي آيسينگ:

ماست يك پيمانه يا ۱۵۰ گرم
انار دانه شده يك دوم از يك عدد انار
آب انار كمي براي تزئين آيسينگ
شكر پودري ۲۵۰ گرم

طرز تهيه:

فر را روي ۱۸۰ درجه تنظيم و روشن كنيد. از پيمانه ي ۱۵۰ گرمي كه ماست را با آن پيمانه كرديد براي پيمانه كردن مابقي مواد استفاده كنيد. ابتدا پسته ها را در آسياب يا بلندر پودر كنيد. شكر پودري و روغن را در كاسه ي بزرگي ريخته و با همزن برقي در حدود ۲ دقيقه با هم مخلوط كنيد تا شكر حل شود.

تخم مرغها را در كاسه اي جداگانه با همزن برقي هم بزنيد تا پف كنند و كرم رنگ شوند. سپس آرام آرام تخم مرغهاي زده شده و عصاره ي وانيل را به مخلوط شكر و روغن اضافه كنيد و هم بزنيد. در اين مرحله ۳۰۰ گرم ماست را به اين مخلوط اضافه كرده و با كفگير فُلد كنيد و فقط در حد تركيب شدن هم بزنيد. سپس آرد و بكينگ پودر و نمك و پودر پسته را نيز به مخلوط اضافه كرده و خمير را در حد تركيب شدن هم زده و فُلد كنيد.

يك قالب ۲۰ سانتي متري را روغن زده و آرد بپاشيد و يا اينكه بجاي آرد پاشيدن ته قالب كاغذ روغني بيندازيد. سپس خمير را قاشق قاشق داخل قالب بريزيد و براي مدت ۵۰ تا ۶۰ دقيقه در طبقه ي وسط فر قرار دهيد. پس از اتمام ۵۰ دقيقه با يك خلال چوبي كه در مركز كيك فرو مي بريد از پختن كيك مطمئن شويد. اگر خلال چوبي تميز بيرون بيايد كيك پخته است. آنرا از فر خارج كرده و روي قفسه ي سيمي قرار دهيد تا خنك شود. بعد از ۱۰ دقيقه كيك را از قالب درآورده و براي ۱ تا ۳ ساعت بطور مستقيم روي قفسه ي سيمي قرار دهيد تا كاملا خنك شود.

طرز تهيه كرم آيسينگ:

شكر پودري را در كاسه اي الك كنيد. ماست را به آن اضافه كرده و خوب هم بزنيد تا بصورت كرم غليظ و يكدستي درآيد. غلظت كرم بايد در حدي باشد كه وقتي روي كيك مي ريزيم به آرامي روي ديواره ها سرازير شود و حركت كند و زياد سفت نباشد. اگر ماست مورد استفاده ي شما بيش از حد آبكي و شُل است مي توانيد آنرا براي ۱ تا ۲ ساعت روي يك تنظيف بريزيد و در سبدي روي يك ظرف گود قرار دهيد تا آب اضافي آن جدا شود.

مونتاژ:

پس از اطمينان از خنك شدن كيك بطور كامل، اين كرم را روي سطح بالايي كيك بريزيد و به آرامي و با كمك قاشق كرم را به سمت پايين و ديواره هاي كيك هدايت كنيد. اگر كرم بيش از حد شل است زير كيك يك قفسه ي سيمي قرار دهيد تا كرم اضافي از طريق آن خارج شود.


وقتي حالت رَوَندِگي كرم متوقف شد مقداري آب انار با سرانگشت يا سر قاشق برداشته و چندين قطره روي كرم بطور نامنظم و پراكنده بچكانيد. با يك خلال چوبي نازك به يك انتهاي قطره هاي چكيده بر روي كرم بكشيد تا حالت بوته جقه، قلب، برگ يا اشك يا طرحهاي نامنظم پيدا كنند. با خلاقيت بيشتر يا كمك آب انار مي توانيد طرح هاي خاص تر، بزرگتر و زيباتري روي سطح كرم نقاشي كنيد.


وفتي حالت روندگي و چكيدنِ كرم بر ديواره هاي اطراف كيك متوقف شد دانه هاي انار را با كمك دست به ديواره ها بچسبانيد يا در صورت دلخواه آنها را دور كيك در ظرف سرو بريزيد. در صورت تمايل مي توانيد مقداري دانه بطور پراكنده روي لبه هاي بالايي كيك نيز بريزيد. تزئين روي كيك سليقه ايست.


اگر دانه هاي انار بخوبي به كيك نمي چسبند براي ۱۰ دقيقه كيك را در يخچال قرار دهيد تا كرم آيسينگ خنك تر شود سپس دانه ها را با فشار ملايم دست به ديواره ها بچسبانيد. مي توانيد كيك را همان لحظه سرو كنيد يا اينكه تا زمان سرو آن را در يخچال قرار دهيد. نوش جان. شب يلدا و كريسمس مبارك.

لبتون پسته ي كرمانيِ خندون
كامِتون شيرين شبيه نار ياقوتيِ ساوه
دلتون شاد
سرتون سبز و سلامت
شب يلداتون مبارك

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت: ۰۹:۰۹:۳۴ توسط:هبيچ موضوع: نظرات (0)

به اشتراک بگذارید :

Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious

طرز تهيه يك پيتزاي گياهي

 

 

پيتزاي گياهي خوشمزه


پيتزا يكي از غذاهاي مورد علاقه همه افراد است اما كساني كه گياهخوارند نمي توانند اين غذاي خوشمزه را بخورند. با دستور زير يك پيتزاي گياهي خوش طعم  درست كنيد.

پيتزاي گياهي درست كنيد


مواد لازم براي تهيه پيتزا گياهي :

فلفل دلمه‌اي قرمز : 2 عدد
فلفل دلمه‌اي زرد : 2 عدد
زيتون سبز خردشده : يك‌دوم فنجان
جعفري تازه خرد شده : يك‌چهارم فنجان
سركه قرمز : 2 قاشق چايخوري
روغن زيتون : سه‌چهارم قاشق غذا‌خوري
فلفل سياه : به ميزان لازم
پنير پيتزا : 450 گرم
پنير پارمسان رنده شده : 6 قاشق غذاخوري
نان پيتزا : يك عدد


طرز تهيه پيتزا فلفل گياهي :

 


گريل فر يا قسمت گريل ماكروفر را از قبل گرم كنيد.
فلفل دلمه‌اي‌ها را به درازا دو نيم و غشا و دانه‌هاي آن را خارج كنيد.
نيمه‌هاي فلفل دلمه‌اي را به صورتي كه پوستشان رو به بالا باشد در يك ورق فويل قرار دهيد و با دست صافشان كنيد.
به مدت 15 دقيقه اجازه دهيد پخته شود.


سپس در يك كيسه با قابليت زيپ شدن قرارشان دهيد و درش را ببنديد. (فلفل‌ها را در حالي كه گرم است داخل كيسه قرار ندهيد) اجازه دهيد 15 دقيقه بماند، پوست فلفل‌ها را بكنيد و آنها را قطعه قطعه كنيد.
فلفل‌ها را در يك كاسه با زيتون سبز و چهار موادي كه بعد از آن آمده، تركيب كنيد. (زيتون سبز تا فلفل سياه)
فر را تا دماي 350 درجه سانتي‌گراد گرم كنيد.


تركيب فلفل دلمه‌اي را روي نان پيتزا به‌ صورت مساوي تقسيم كنيد.
پنير را نيز روي آن بريزيد.
اجازه دهيد پيتزا به مدت 7 دقيقه در دماي 350 درجه بپزد تا زماني كه پنير آب و روي پيتزا طلايي شود.

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت: ۰۹:۰۹:۳۳ توسط:هبيچ موضوع: نظرات (0)

به اشتراک بگذارید :

Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious

طرز تهيه بيسكويت گياهي

 

 

بيسكويت خوشمزه گياهي


بيسكويت يكي از تنقلاتي است كه مورد علاقه تقريبا تمام كساني است كه اهل تنقلات هستند. اين بار يك بيسكويت مخصوص گياهخواران درست كنيد.

چگونه بيسكويت مخصوص گياهخواران درست كنيم؟


اين دفعه برايتان شيوه درست كردن بيسكويتي را ياد مي دهيم كه نيازي به تخم مرغ ندارد و در حقيقت اگر با كره گياهي تهيه شود يك رسپي مفيد براي گياهخواران است.

مواد لازم براي تهيه بيسكويت مخصوص گياهخواران :


آرد : 225 گرم
آرد ذرت : 75 گرم
كره نرم شده : 250 گرم
پودر قند : 60 گرم
رنده پوست پرتقال : 2 قاشق غذاخوري
آب پرتقال : يك قاشق غذاخوري

 طرز تهيه بيسكويت مخصوص گياهخواران :


فر را روي 170 درجه سانتي گراد گرم كنيد.
كف سيني فر را با كاغذ روغني بپوشانيد.
آرد و آرد ذرت را با هم مخلوط كنيد.
كره را به همراه پودر قند هم بزنيد تا نرم و لطيف شود.
آردها، پوست پرتقال و آب پرتقال را به كره اضافه كنيد و با قاشق هم بزنيد تا با هم مخلوط شوند، يادتان باشد از هم زدن بيش از اندازه مواد بپرهيزيد چون بيسكويت به روغن مي‌افتد.


به اندازه‌اي هم بزنيد كه آرد با كره مخلوط شود.
در يك قيف قنادي، ماسوره شكوفه بگذاريد و داخل قيف را با مواد بيسكويت پر كنيد و بعد به صورت ساده و به اندازه يك انگشت روي كاغذ روغني از مواد بيسكويت بريزيد.


سيني را در فر گذاشته و به مدت 15 تا 20 دقيقه بيسكويت‌ها را بپزيد، بعد آنها را از فر درآورده و بگذاريد سرد شوند، در انتها سر بيسكويت‌ها را در شكلات ذوب شده بزنيد و با رنده پوست پرتقال روي آنها را تزئين كنيد.


اين بيسكويت به شكل سنتي با مايع شكلاتي تزئين مي‌شود كه براي اين روش 200 گرم شكلات چيپسي يا تخته‌اي را درون مايكروفر يا روي بخار آب بطريق بن ماري حل كنيد و سپس بيسكويت‌هاي سرد شده را در شكلات آغشته كرده و سپس سرو كنيد.

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت: ۰۹:۰۹:۳۲ توسط:هبيچ موضوع: نظرات (0)

به اشتراک بگذارید :

Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious

طرز تهيه سالاد آلو قيسي

 

 

سالاد آلوقيسي

سالاد آلوقيسي و بلغور يك سالاد متفاوت با طعمي خاص است. طعمي كه شايد تا حالا تجربه نكرده باشيد. اين سالاد به خاطر داشتن بلغور و مواد ديگر به‌عنوان يك شام سبك و مقوي استفاده مي‌شود.

مواد لازم براي 6  نفر

2 پيمانه بلغور گندم
2  /1 1 پيمانه آب
4 /3 پيمانه آب‌ليمو
4  /1 پيمانه آب‌پرتقال
2 ق س عسل
1 ق چ پوست ليموي رنده شده
1 ق چ پودر زيره
به ميزان لازم نمك و فلفل
2  /1 ق ج پودر دارچين
2 /1 پيمانه روغن‌زيتون
1 پيمانه آلو قيسي
1 پيمانه پرتقال خرد شده
3 /1 پيمانه نعناي تازه خرد شده
3  /1 پيمانه جعفري تازه خرد شده
3 /1 پيمانه گشنيز تازه خرد شده
3  /1 پيمانه پياز خرد شده
1 پيمانه مغز پسته

طرز تهيه:

1.  ابتدا بلغور را به مدت 1 ساعت خيس كنيد. در يك قابلمه بلغور را با آب و 2/1 پيمانه آب‌ليمو بريزيد و آن را روي حرارت قرار دهيد تا بلغور بپزد، سپس آن را از روي حرارت برداريد. آلو را بعد از شستن و شو در يك كاسه خيس كنيد.

2.  آب‌پرتقال را همراه با بقيه آب‌ليمو، عسل، پوست ليموي رنده شده،پودر زيره، دارچين و مقدار لازم نمك ، فلفل و روغن زيتون داخل مخلوط كن بريزيد. دستگاه را روشن كنيد تا مواد كاملا باهم مخلوط شده و سس سالاد آماده شود. سس را داخل يك ظرف مناسب بريزيد و آن را داخل يخچال قرار دهيد.

3. حالا در يك ظرف مناسب بلغور پخته، آلو، تكه‌هاي پرتقال، نعنا، گشنيز، جعفري ، پياز خرد شده و مغز پسته را باهم مخلوط كنيد. سسي را  هم كه آماده كرده‌ايد روي مواد بريزيد. سالاد را داخل يخچال قرار دهيد تا سرد شود، سپس آن را سرو كنيد.

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت: ۰۹:۰۹:۳۱ توسط:هبيچ موضوع: نظرات (0)

به اشتراک بگذارید :

Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious