وبلاگ رایگان دانلود فیلم و سریال رایگان ساخت وبلاگ رایگان
حذف در پنل کاربری [X]
سايت تفريحي و سرگرمي هبيج

سايت تفريحي و سرگرمي هبيج

اس ام اس, اس ام اس جديد,اس ام اس تولد,اس ام اس عاشقانه,اس ام اس خنده دار,اس ام اس غمگين,جملات كوتاه

طرز تهيه گل كلم پلو

 

 

طرز تهيه گل كلم پلو


كلم پلو يكي از غذاهايي است كه بعضي ها خيلي دوست دارند و بعضي ها از آن متنفرند. اما حالا ابتكار به خرج داده ايم و گل كلم و سبزيجات ديگر هم به مواد اين غذا اضافه كرده ايم. در واقع طوري سبزيجات پلو! داريم.


مواد اوليه:

گل كلم (گل شده) 2پيمانه
برنج 5پيمانه
كلم (1پيمانه) برگ
هويج (ريز شده) 1پيمانه
جوش شيرين (ريز شده) 1پيمانه
شويد (ريز شده) 1پيمانه
زيره 4قاشق غذاخوري
نمك به ميزان لازم
فلفل به ميزان لازم
دارچين به ميزان لازم
زردچوبه به ميزان لازم
كره به ميزان لازم
زعفران (اختياري) به ميزان لازم


طرز تهيه:

1- ابتدا برنج را شسته و با آب و نمك خيس مي‌كنيم. گل‌كلم، برگ كلم و هويج را كه همگي خرد شده اند درون يك قابلمه به مدت 10 تا 15 دقيقه مي‌‌جوشانيم تا نرم شود و آن را آبكش مي‌كنيم.

2- در ظرفي كره اضافه كرده و زيره را درون آن تفت داده و گل كلم، هويج و برگ كلم آبكش شده را با نمك، فلفل و زردچوبه تفت مي‌دهيم و كنار مي‌گذاريم.

3- برنج را جوشانده و آبكش مي‌كنيم. كف قابلمه كاهو يا سيب‌زميني يا نان گذاشته و روغن مي‌ريزيم و كمي زيره مي‌‌پاشيم، لابه‌لاي برنج، گل كلم، برگ كلم، هويج، شويد و ريحان ريخته و در آخر با كمي روغن و آب و زعفران دم كرده آن را دم كرده و روي آن كمي دارچين و زيره مي‌پاشيم.

نكات:

1) اگر دوست داريد به اين غذا گوشت يا مرغ اضافه كنيد.
 
2) گرد غوره اين غذا را خوشمزه تر ميكند.

3) اگر دوست داريد به جاي كره از روغن استفاده كنيد.

4) اين غذا با ته چين ماست بسيار لذيذ تر است.

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت: ۰۹:۱۰:۲۰ توسط:هبيچ موضوع: نظرات (0)

به اشتراک بگذارید :

Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious

طرز تهيه كوكوي گردو با رب انار

 

 

كوكوي گردو

اين روزها كه فصل گردوي تازه است، توي خانه همه ما حداقل يكي دوكيلو گردو پيدا مي شود. آن ها را فقط براي صبحانه و فسنجان مصرف نكنيد گردو  در كوكو و سالاد بي داد  مي كند باور نداريد امتحان كنيد.  اين كوكو براي شام عالي است.

مواد لازم براي 4  نفر


 200 گرم گردوي آسياب شده
 4 عدد تخم‌مرغ
1 عدد پياز
3 ق س رب انار
3 ق س كنجد درسته
به ميزان لازم نمك و فلفل
به ميزان لازم روغن براي سرخ كردن

طرز تهيه:

1. ابتدا پياز را ريز خرد كنيد. در يك تابه مقداري روغن بريزيد و آن را روي حرارت قرار دهيد. حالا پياز خرد شده را داخل آن تفت دهيد تا نرم و طلايي شود، سپس آن را از تابه درآورده و در كاسه‌اي بريزيد.

2 بعدازآنكه پيازداغ خنك شد، آن را داخل يك كاسه بزرگ بريزيد. حالا تخم‌مرغ‌ها، رب انار، گردوي آسياب شده، كنجد و به ميزان لازم نمك و فلفل را هم اضافه كرده و مواد را خوب هم بزنيد تا مايه كوكو آماده شود.

3  در يك تابه مناسب مقداري روغن بريزيد و آن را روي حرارت قرار دهيد. وقتي روغن داغ شد مايه كوكو را داخل آن بريزيد و پخش كنيد. صبر كنيد تا يك طرف كوكو سرخ شود، سپس كوكو را برگردانيد تا طرف ديگر آن هم سرخ شود.

4 بعدازآنكه كوكو آماده شد، آن را برش بزنيد و سرخ كنيد.

يه جور ديگه

اگر گردو دوست نداريد،به‌جاي گردوي آسياب شده از كنجد آسياب شده و  به جاي سير از پودر سير هم مي‌توانيد استفاده كنيد

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت: ۰۹:۱۰:۱۹ توسط:هبيچ موضوع: نظرات (0)

به اشتراک بگذارید :

Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious

طرز تهيه رولت سبزيجات با كالباس و پنير

 

 

رولت سبزيجات با كالباس و پنير

معمولا سالاد ها از تركيب يك سري مواد خرد شده به همراه سس تهيه مي شوند. اما سالاد هايي هم هستند كه نان يكي از مواد تشكيل دهنده آنهاست. به اين شكل كه مواد را لاي نان مي پيچند.

مواد لازم:

نان ترتيلا يا نان لواش 4 عدد
پنير رنده شده 100 گرم
كالباس 200 گرم
كنسرو ذرت 1/2 پيمانه
فلفل دلمه اي رنگي خرد شده 1/2 پيمانه
سير 2 حبه
ريحان خرد شده 1/2 ليوان
شويد خرد شده 1/4 ليوان
سس مايونز 2 قاشق غذاخوري

رولت سبزيجات با كالباس و پنير


طرز تهيه:

1- كالباس را ريز خرد كنيد و داخل كاسه اي بريزيد سپس پنير رنده شده ، سير رنده شده ، سس مايونز ، شويد و ريحان ساطوري شده، ذرت و فلفل دلمه اي خرد شده را اضافه و خوب مخلوط كنيد تا مواد يكدست شوند ( از هر نوع پنيري كه دوست داريد ميتوانيد استفاده كنيد ).

2- نان ترتيلا يا نان لواش را روي سطح كار قرار دهيد ، مقداري از مواد سالاد را روي نان بريزيد و آرام نان را رول كنيد ( دقت كنيد مواد سالاد بيش از حد شل نباشد ).

3- به همين صورت تمام نان ها را آماده كنيد و هر رول را به صورت جداگانه داخل نايلون بسته بندي كنيد و 1 ساعت داخل يخچال استراحت دهيد ( ميتوانيد بگذاريد 1 شب داخل يخچال بماند ).

4- پس از استراحت رول را از يخچال خارج كنيد و با چاقو به صورت رولت برش بزنيد و سرو كنيد ( چاقويي كه استفاده ميكنيد بايد تيز باشد تا رولت در زمان برش زدن وا نرود ).

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت: ۰۹:۱۰:۱۹ توسط:هبيچ موضوع: نظرات (0)

به اشتراک بگذارید :

Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious

طرز تهيه كمپوت يا دسر گلابي با طعم انبه

 

 

 دسر گلابي با طعم انبه


اگه يه وقت بعد از يه مهموني بزرگ ميوه‌هات زياد اومد ميتوني به طرق مختلف ازشون استفاده كني تا خدايي نكرده حيف و ميل نشن


درست مصرف كردن و صرفه جويي كردن توي استفاده از مواد غذايي است. مثلا اگه يه وقت بعد از يه مهموني بزرگ ميوه‌هات زياد اومد ميتوني به طرق مختلف ازشون استفاده كني تا خدايي نكرده حيف و ميل نشن ، ما ايراني هام كه ماشالا دستمون به كم خريدن نميره. پنج نفر مهمون داريم به اندازه‌ ده نفر ميوه ميخريم؛ پس بايد سعي كنيم الگوي مصرفمونو عوض كنيم. اول از ميوه‌هايي كه زودتر خراب ميشن و آسيب پذيريشون بيشتره شروع كن.


براي چهار تا گلابي يك ليوان شكر و دوتا ليوان آب رو بذار رو گاز بجوشه. قرار نيست مربا بشه پس نبايد خيلي شيرين بشه و چيز ديگه‌اي مثلا زعفرون يا گلاب هم اضافه نكن چون مزه و طعم اصل گلابي رو از بين ميبره  خُب حالا تو اين فاصله گلابي‌ها رو كه قبلا شستي و خشك كردي پوستشونو بگير.  شربتت كه كمي قوام اومد گلابي‌ها رو بذار داخل شربت آب و شكر و در ظرف رو  ببند.  اجازه بده گلابي‌ها نرم بشن ولي له نشن كه از شكل و شمايل بيفته.

يه چيزي مثل همون كمپوت ميشه بعد بذار خنك بشه و بعد تو ظرف مورد نظرت بريز و نصف استكان آب انبه بريز روش چون هم شيريني و طعم خوب انبه هم بي رنگي گلابي شربت رو قشنگترش ميكنه. بعد از خنك شدن هم ميتوني به عنوان دسر مهموني عصر ازش استفاده و نوش جان كني.

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت: ۰۹:۱۰:۱۸ توسط:هبيچ موضوع: نظرات (0)

به اشتراک بگذارید :

Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious

طرز تهيه كيك شكلاتي گرم

 

 

كيك شكلاتي گرم

طرز تهيه كيك شكلاتي گرم,طرز پخت كيك شكلاتي

آماده سازي: 15 دقيقه
مدت انتظار: 30 دقيقه
مجموعاً: 45 دقيقه

 مواد لازم : براي 8 نفر

 مارشمالو  1/2 فنجان
  نمك  1/4 قاشق چاي خوري
 وانيل  1 قاشق چاي خوري
 زرده تخم مرغ  1 عدد
 تخم مرغ  4 عدد (بزرگ)
شكلات (خرد شده) 285 گرم
شكر 115 گرم
 كره 8 قاشق غذاخوري
آرد 3 قاشق غذاخوري
پودر كاكائو تلخ 2 قاشق غذاخوري


طرز تهيه كيك شكلاتي گرم:


فر رو روي 190 درجه سانتيگراد (375 درجه فارنهايت) قرار ميديم تا گرم بشه.
8 فنجان يا ماگ كه در برابر حرارت فر مقاوم هستن رو با كره چرب ميكنيم و روي كره كمي آرد و شكر ميپاشيم. (كره، آرد و شكر اضافه بر مقدار ذكر شده در مواد اوليه). دقت كنيد كه لبه فنجان ها تميز باقي بمونه.
شكلات و كره رو به روش بن ماري ذوب ميكنيم و بمدت 5 دقيقه زمان ميديم تا كمي خنك بشه.


تخم مرغ، زرده تخم مرغ، وانيل، نمك و شكر رو با همزن دستي به تندي حدودا 5 دقيقه هم ميزنيم تا موادمون كف كنه و حجمش تقريبا دو برابر بشه.


آرد رو با شكلات هم ميزنيم و بعد به بقيه مواد اضافه ميكنيم و به آرامي هم ميزنيم تا كاملا مخلوط و يكدست بشن.


فنجان ها رو تا يك و نيم سانتيمتري لبه، با موادمون پر ميكنيم و بمدت 13 تا 17 دقيقه توي فر قرار ميديم. وقتي از فر خارج كرديم، مارشمالو روي كيك ها ميريزيم و مجددا 2 تا 4 دقيقه تو فر قرار ميديم تا مارشمالو ها ذوب شده و سطحشون كمي طلايي بشه. بعد از فر بيرون مياريم و 5 دقيقه زمان ميديم تا كمي خنك بشه سپس روي كيك رو با پودر كاكائو تزئين ميكنيم.

نكته :


اگر به مارشمالوي آماده دسترسي نداريد، ميتونيد از لينك زير طرز تهيه مارشمالو رو ببينيد:

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت: ۰۹:۱۰:۱۷ توسط:هبيچ موضوع: نظرات (0)

به اشتراک بگذارید :

Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious

طرز تهيه كتلت مرغ

 

 

كتلت مرغ

غذاي مردم قبرس بيشتر تحت تأثير غذاهاي مديترانه‌اي والبته يونان و تركيه است. بااين‌وجود مردم اين كشور غذاهاي خاص فرهنگ خودشان راهم دارند؛ مثل كتلت مرغ كه در بيشتر مهماني‌هاي خودماني و جشن‌هاي كوچكشان با آن از مهمان‌ها پذيرايي مي‌كنند. اين كتلت را با گوشت مرغ يا گوشت بوقلمون درست مي‌كنند.مرغ بعد ازماهي دومين گوشت پرطرفدار در اين كشور است.

مواد لازم 

2 عددسينه مرغ
1 عددهويج
2 عددپياز
1 ق س پنير پيتزا
1 ق س شير
1 ق س پودر نان خشك
به ميزان لازم نمك و فلفل

طرز تهيه:

1. سينه مرغ را چرخ كنيد و در ظرفي جدا بريزيد.


--------------------------------------------------------------------------------


2. يكي از پيازها و هويج را خرد كنيد و با هم تفت دهيد.

-------------------------------------------------------------------------------

3. حالا پياز و هويج را با يك عدد پياز رنده شده و مقداري نمك و فلفل به گوشت مرغ اضافه كرده، خوب مخلوط كنيد.

--------------------------------------------------------------------------------

4. پودر نان باگت، پنير پيتزا و يك قاشق شيررا به گوشت مرغ اضافه كنيد و خوب هم بزنيد تا مواد به خورد هم بروند.

--------------------------------------------------------------------------------

5. مايه كتلت را بگذاريد يك ساعت در هواي آشپزخانه بماند.

--------------------------------------------------------------------------------

6. حالا از موادتان اندازه يك قاشق غذاخوري برداريد و در روغن داغ، روي حرارت كم سرخ كنيد.

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت: ۰۹:۱۰:۱۷ توسط:هبيچ موضوع: نظرات (0)

به اشتراک بگذارید :

Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious

طرز تهيه ماكاروني

 

 

ماكاروني

ماكاروني مزيت هاي فراواني دارد. در واقع اصليتش ايتاليايي است، از اين رو غذايي خارجي محسوب مي شود، پس كلي كلاس دارد! دوم اينكه در ليست غذاهاي فوري جاي مي گيرد و سريع اماده مي شود. سومين مزيتش اين است كه طرفداران خيلي زيادي دارد و غذايي كاملا محبوب است. بعضي ها حاضرند سه وعده غذايي در روز را ماكاروني بخورند.

مواد لازم:


ماكاروني ساده 500 گرم
روغن به ميزان لازم
به ميزان لازم   نمك
به ميزان لازم فلفل
به ميزان لازم  زردچوبه
به ميزان لازم دارچين
4 قاشق غذاخوري رب گوجه
300 گرم گوشت چرخ شده
1 عدد پياز
1 عدد فلفل دلمه
4 عدد قارچ
به ميزان لازم سيب زميني

سلامتي ماكاروني با گوشت چرخ كرده:

گوشت گوسفند كثير الغذا بوده و به سرعت  هضم مي شود. توليد كننده خون صالح ، تقويت كننده بدن و چاق كننده مي باشد.  از فلفل مي‌توان براي افزايش جريان خون، تحريك سيستم عصبي، افزايش اشتها و رهايي از سوءهاضمه استفاده نمود. كاپسيسين به عنوان فعال‌ترين ماده موجود در فلفل، باعث كاهش ميزان كلسترول خون و كاهش شدت سيگنال‌هاي درد در بدن مي گردد.

قارچ ديرهضم ونفاخ است و مصلح آن آويشن مي باشد.  ويتامين هاي B  سيب زميني نقش مهمي در سلامت بدن به ويژه در مورد رشد مو و سلول هاي B گروه عصبي دارد. سيب زميني به علت دارا بودن فيبر غذايي مناسب، در تنظيم عمل كرد دستگاه گوارش وجلوگيري از يبوست مفيد است. ماكاروني داراي ارزش انرژي زايي بالا كه به طور عمده از طريق قندها تأمين مي شود، ارزش پروتئيني متوسط،  ميزان چربي كم يا خيلي كم،  قابليت هضم آسان،  مواد زايد كم است.

خواص ماكاروني با گوشت چرخ كرده:

در ماكاروني گوشت، سيب زميني و فلفل دلمه اي گرم هستند، ماكاروني، قارچ و رب گوجه فرنگي سرد هستند.

طرز تهيه:

1- براي پخت ماكاروني ابتدا آب را همراه با مقداري نمك در قابلمه ريخته و بگذاريد كه جوش بياد. وقتي جوش آمد ماكاروني را در آن ريخته و كمي روغن مايع در آب بريزيد تا مانع از چسبيدن ماكاروني ها به هم شود.

2- پياز نگيني را همراه با گوشت تفت دهيد، نمك، فلفل، زردچوبه و دارچين را اضافه كنيد. وقتي گوشت سرخ شد فلفل دلمه اي نگيني و قارچ حلقه اي را نيز بيفزاييد و خوب هم بزنيد و در آخر رب را نيز افزوده و شعله را ملايم كنيد تا مغز پخت شوند.

3- ماكاروني ها زمان پخت متفاوتي دارند هر مارك يك تايم براي زمان آبكشي دارد ولي معمولا بين ۱۰ تا ۱۵ دقيقه كافي ميباشد. وقتي زمان آبكشي رسيد آن را در سبد ريخته و كمي آب سرد بريزيد رويش تا بعد از دم كشيدن به هم نچسبند.

4- سيب زميني ها را پوست كنده و حلقه اي كنيد. كف قابلمه كمي روغن مايع بريزيد، سيب زميني ها را كف آن بچينيد و سپس يك لايه ماكاروني و يك لايه مواد گوشتي بريزيد. اين كار را ادامه دهيد تا مواد تمام شوند.

5- بگذاريد تا خوب دم بكشد. بعد از دم كشيدن ماكاروني و مواد را با هم مخلوط كرده و در ظرف كشيده و ميل كنيد.

 

 

 

 

---------------------------

 

,طرز تهيه ماكاروني,طرز تهيه ماكاروني خوشمزه,طرز تهيه ماكاروني با سويا,طرز تهيه ماكاروني با مرغ و قارچ,طرز تهيه ماكاروني ساده,طرز تهيه ماكاروني با سس سفيد,طرز تهيه ماكاروني و پنير,طرز تهيه ماكاروني ايراني,طرز تهيه ماكاروني با قارچ,طرز تهيه ماكاروني دمي,طرز تهيه ماكاروني خوشمزه,طرز تهيه ماكاروني خوشمزه با سويا,طرز تهيه ماكاروني خوشمزه با گوشت چرخ كرده,طرز تهيه ماكاروني خوشمزه با قارچ,طرز تهيه ماكاروني خوشمزه,طرز تهيه ماكاروني خوشمزه با گوشت,طرز پخت ماكاروني خوشمزه,روش تهيه ماكاروني خوشمزه,طرز پخت ماكاروني خوشمزه,طرز تهيه ماكاروني با سويا و قارچ,طرز تهيه ماكاروني با سويا و گوشت,طرز تهيه ماكاروني با سويا و سوسيس,طرز پخت ماكاروني با سويا,طرز تهيه ماكاروني با سويا,روش تهيه ماكاروني با سويا,طرز تهيه ي ماكاروني با سويا,طرز تهيه مايه ماكاروني با سويا,طرز پخت ماكاروني با سويا,طرز تهيه پاستا مرغ با سس قارچ,طرز تهيه پاستا با مرغ و قارچ,طرز تهيه سالاد ماكاروني با مرغ و قارچ,طرز پخت پاستا با مرغ و قارچ,طرز تهيه پاستا پنه با مرغ و قارچ,طرز تهيه ماكاروني ساده با سويا,طرز تهيه ماكاروني ساده و خوشمزه,طرز تهيه پاستا ساده,طرز پخت ماكاروني ساده,طرز پخت ماكاروني ساده,طرز تهيه سالاد ماكاروني ساده,طرز تهيه ي ماكاروني ساده,طرز تهيه سالاد ماكاروني ساده,طرز تهيه ي ماكاروني ساده,طرز تهيه پاستا با سس سفيد,طرز تهيه ماكاروني با سس سفيد,طرز تهيه پاستا با سس سفيد و قارچ,طرز پخت ماكاروني با سس سفيد,طرز تهيه پاستا با سس سفيد,روش تهيه پاستا با سس سفيد,طرز تهيه پاستا با سس سفيد,طرز تهيه پاستا ايتاليايي با سس سفيد,طرز تهيه پاستا مرغ با سس سفيد,طرز تهيه پاستا پنير,طرز تهيه پاستا با پنير پارمسان,طرز تهيه ماكاروني با قارچ و پنير,طرز تهيه ماكاروني با پنير,طرز تهيه پاستا پنيري,طرز تهيه پاستا با قارچ و پنير,طرز تهيه ماكاروني قالبي با پنير پيتزا,طرز تهيه پاستا با پنير پيتزا,طرز پخت ماكاروني با پنير پيتزا,طرز پخت ماكاروني ايراني,طرز تهيه پاستا ايراني,طرز تهيه سالاد ماكاروني ايران شف,طرز تهيه سالاد ماكاروني ايراني,طرز تهيه ي ماكاروني ايراني,طرز تهيه ماكاروني به سبك ايراني,طرز تهيه ماكاروني با قارچ و گوشت,طرز تهيه ماكاروني با قارچ,طرز تهيه ماكاروني با قارچ و سويا,طرز تهيه ماكاروني با قارچ و فلفل دلمه اي,طرز تهيه پاستا با قارچ,طرز پخت ماكاروني با قارچ,طرز تهيه پاستا با قارچ و سس خامه

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت: ۰۹:۱۰:۱۶ توسط:هبيچ موضوع: نظرات (0)

به اشتراک بگذارید :

Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious

طرز تهيه جوجه كباب و مزه دار كردن كباب كتف

 

 

 طرز تهيه جوجه كباب و كتف

جوجه كباب، بال كبابي، كباب كتف و كلا همه چيزهاي كبابي از آن دسته از غذاهاي لذيذ هستند. اما نكته مهم نوع مزه دار كردن آنهاست كه اهميت زيادي در طعم كباب دارد. در اين مطلب آشپزي مي خواهيم عسل را در مزه دار كردن كتف ها دخالت دهيم.

مواد لازم براي 4 نفر

1  كيلو كتف مرغ
 1 پيمانه سس كچاپ
 1 ق س پودر فلفل قرمز
2 ق س سركه سيب
2 ق س سس سويا
1 ق چ پودر آويشن
4 ق س شكر قهوه اي
3 ق س عسل
3 ق س روغن
1 ق چ زردچوبه
به تعداد لازم سيخ چوبي

طرز تهيه:

1.  ابتدا كتف مرغ را بشوييد و در سبدي بريزيد تا آب اضافي آن گرفته شود. در يك كاسه مناسب سس كچاپ، عسل، شكر قهوه‌اي، سس سويا، سركه، زردچوبه، فلفل قرمز، پودر آويشن و روغن را بريزيد و خوب باهم مخلوط كنيد.

2. در يك ظرف مناسب نيمي از مخلوط حاصل را روي كتف‌ها بريزيد و  ظرف را به مدت نيم ساعت داخل يخچال قرار دهيد تا كتف‌ها مزه دار شوند.

3. فر را با دماي 200 درجه سانتي‌گراد روشن كنيد. كتف‌ها را به سيخ بكشيد. داخل سيني فر، فويل قرار داده و سيخ‌ها را روي فويل بچينيد. مابقي مخلوط را روي كتف‌ها بريزيد، سپس سيني را داخل فر قرار دهيد. وقتي يك طرف آنها پخت، سيخ‌ها را برگردانيد تا آن طرف كتف‌ها هم پخته و آماده شود. وقتي كباب‌ها آماده شد، آنها را از فر درآورده و سرو كنيد.

يه جور ديگه

اين غذا را روي اجاق‌گاز هم مي‌توانيد درست كنيد. به اين صورت كه در يك تابه مقداري روغن بريزيد، كباب‌ها را داخل آن بچينيد و سپس آن را روي حرارت قرار دهيد.

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت: ۰۹:۱۰:۱۵ توسط:هبيچ موضوع: نظرات (0)

به اشتراک بگذارید :

Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious

طرز تهيه پاستيل خانگي

 

 

پاستيل خانگي

 مگر دختري داريم كه عاشق پاستيل نباشد؟؟ پاستيل يكي از خوراكي هايي است كه تقريبا همه دخترها با ديدن آن به هيجان مي آيند. بنابراين طرز تهيه آن را به شما آموزش داده ايم. مادرها مي توانند براي خوشحال كردن دخترشان اين پاستيل ها را آماده كنند.

مواد اوليه:


اسانس يا رنگ خوراكي به ميزان لازم
پودر ژلاتين 4 قاشق غذاخوري
آبميوه يا نوشابه يك فنجان
شكر 2 فنجان
آب يك فنجان


طرز تهيه:

1- پودر ژلاتين را با آب مخلوط كرده و به روش بن ماري، روي بخار حل كنيد تا شفاف شود. شكر و آبميوه يا نوشابه را هم روي حرارت گذاشته و بجوشانيد. پس از آن اسانس و يا رنگ را اضافه كنيد.

2- ژلاتين حل شده را به آبميوه و شكر افزوده و به هم بزنيد. مواد را در قالب هاي شكلات ريخته و به مدت دو تا سه ساعت در يخچال بگذاريد تا بسته شود.

3- براي جدا كردن پاستيل ها، كمي شكر يا پودر شكر روي آنها بريزيد و از قالب درآوريد و در يك ظرف در دار بريزيد. اين پاستيل را با طعم هاي مختلف مي‌توانيد بدون نگهدارنده تهيه كنيد.

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت: ۰۹:۱۰:۱۵ توسط:هبيچ موضوع: نظرات (0)

به اشتراک بگذارید :

Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious

طرز تهيه ترشي بادمجان

 

 

 ترشي بادمجان

 اين مدل ترشي بادمجان خيلي راحت درست ميشه و شديدا خوش خوراكه. علاوه بر اون رنگ زيبايي داره و جون ميده براي خوشگل كردن سفره. سعي كنيد از بهترين مواد براي درست كردن ترشي استفاده كنيد. بادمجون هايي كه معروف به شمالي هستن و باريك و قلمي و خوشرنگ اند رو انتخاب كنيد و بهتره بادمجونا دونه يا تخم نداشته باشن. اگه بادمجون تخم داره سعي كنيد اون قسمت ها رو زياد نريزيد.

مواد اوليه:

بادمجان قلمي 1 كيلوگرم
سير حدود 400 گرم
سبزي ترشي(جعفري،نعنا،ترخون وسبزي هاي معطر)خرد شده 100گرم
سبزي خشك معطر محلي كمي
فلفل سبز تند چند عدد
سركه قرمز به ميزان لازم
نمك به ميزان لازم
سياه دانه،گلپر،فلفل قرمز و سياه در صورت تمايل

طرز تهيه:

1- سر و ته بادمجون هارو بگيريد و اونا رو درشت خرد كنيد.

2- سير رو پوست بكنيد و خرد كنيد.(ميتونيد سيرها رو بكوبيد تا له بشن يا در غذا ساز بريزيد)

3- بادمجون هاي خرد شده رو داخل قدري سركه ريخته به آن كمي نمك اضافه كنيد و روي حرارت بجوشونيد تا كمي نيم پز بشه. خيلي نياز به پختن نداره. حدود ده دقيقه تا يك ربع كافيه تا خامي اون گرفته بشه. (حرارت گاز و شعله متوسط باشه)

4- بعد از پخت بادمجون اون رو در آبكش بريزيد تا سركه اضافي خارج بشه.

4- وقتي بادمجونها خنك شد اونها رو كم كم در شيشه بريزيد و بين هر لايه كمي سير خرد شده و سبزي خشك و سبزي ترشي بريزيد و در لايه ي رويي در هر شيشه يك تا دو عدد فلفل قلمي تند خرد كنيد. اين به ذائقه ي شما در مقابل تحمل تندي برميگرده كه چقدر فلفل بريزيد.

5- حالا مخلوط سركه و نمك (مقدار كمي) رو داخل شيشه ها بريزيد و درب شيشه رو خوب ببنديد.

6- شيشه رو به مدت يك هفته در كابينت قرار بديد. همچنين بعد از دو روز ترشي رو چك كنيد كه سركه اون كم نشده باشه. در صورت كم بودن مجددا به اونها سركه اضافه كنيد. بعد از يك هفته ترشي رو در يخچال قرار بديد. اين ترشي هر چي بيشتر بمونه بهتر و خوشمزه تر ميشه.


نكات:

1- اگه دوست داريد ميتونيد در هر لايه فلفل سبز قلمي بريزيد كه در اين صورت ترشي تندتر ميشه.

2- زياد ريختن سير باعث تندي بيشتر ترشي ميشه پس اگر به تندي حساس هستيد ميزان سير و فلفل رو كمتر كنيد.

3- سبزي چوچاق يا زولنگ يك نوع سبزي محلي شماليه كه بسيار معطره و در غذاهاي شمالي و ترشيجات استفاده ميشه. در اينجاهم از چوچاق خشك بعنوان سبزي خشك معطر محلي استفاده شده...اگه شما به اين سبزي خشك دسترسي نداشتيد از نعنا خشك استفاده كنيد از هيچي بهتره ولي خوب جاي اون رو نميگيره.

4- بعضي ها در اين ترشي سياه دانه ميريزن اگه دوست داريد ميتونيد كمي بريزيد.

5- كاملا حواستون باشه بادمجونها رو در حين پختن له نكنيد. پختن فقط بايد در حدي باشه كه خامي بادمجون گرفته بشه.

6- سبزي رو خوب بشوريد و بعد بذاريد خشك بشه (روي ملحفه تميز قرار بديد تا آب اضافي اون گرفته بشه) و بعد خرد كنيد و استفاده كنيد. بادمجون ها هم حتما بايد خشك باشن. كلا هيچ نوع آبي نبايد وارد ترشي بشه.

7- در اين ترشي از سركه قرمز استفاده ميكنيم كه علاوه بر رنگ زيباي خود بامجون ها يك رنگ بي نظير به ترشي ميده.

8- نمك مورد نياز براي هر شيشه بزرگ حدود نصف قاشق چايخوري هست. زياد نمك نريزيد چون هنگام پخت بادمجونا هم كمي نمك به بادمجونها زده ايم.

9- در صورت تمايل به استفاده از ادويه ي ترشي در مصرف اون مختاريد. ادويه ي ترشي در عطاري ها به فروش ميرسه . علاوه بر اينها ميتونيد از فلفل سياه و قرمز و گلپر هم استفاده كنيد.

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت: ۰۹:۱۰:۱۴ توسط:هبيچ موضوع: نظرات (0)

به اشتراک بگذارید :

Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious